Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Bir düş gördüm, Tüm karanlık beni içine çekmeye çalışırken, Sırtımı ona dönüp küstüm... Wellcome Marduk... BattleCry Hiç Pişman oldun mu? PS:Gece can sıkıntısından el ata ata yaptığım çalışcıklar... Have Fun....[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bence çok iyi değiller alınma ama.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ceza[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 1. ayak ne? koymasaydın onu 2.. 3.ve 4 sadece foto olarak kalsaydı daha iyiydi bak :)[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ehe Ayak kötü,fazla uğraşmadım.. Sadece bir ara gördüğüm bir rüyamdan esinlendim... ayrıca 3 resimdeki kan akmıyor,pıhtı o ama tam stil veremedim :P [Horace bir gelsede döktürse damla efekti tarzı] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bunlar ne abi şu ayağınıda kaldır ehooh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ayak kotu durmus yani pek o karanlik/hedehodo ile cok soyut kalmis direk cart diye koymussun ustune biraz blur biraz ustune serpistirip o karanlik hedesinden birazda burn cektinmi alt taraflara oda guzel olur[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar