Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rp açısından düzeltilmesi gereken bikaç şey

MrBomb

Öne çıkan mesajlar

Lynx, 29 Ağustos 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
İlk mesajımı yazarken sinanural senin mesajın postlandığı için ancak kendi mesajımı attıktan sonra okudum.

Bi kere şu izlenim kalksın, abuk sabuk yaratık derken Rancor, Voritor u kastetmiyorum.SBD örneğini yineliyorum 2 T21 atışında yokolan bir droidin oyun içinde 250k ham değeri varsa bu buffı zorunlu hale getirir.

hayır gerektirmiyor, öyle yatratıklar 2-3 tane 20 kişilik party i gerektiriyor aynı şekilde dark jedi lar n sisterlar da öyle onlar kısacası,nası denir,aşmış tipler tam anlamıyla buda nasıl yapılır 2-3 guild anlaşır guild başkanları,sözcüleri iflan lootu yapar her spawn oluşunda yaratığın 3 guild varsa 3 kere kesilir mesela.bu sırada çömezler alınır eğitilir onlara özel bi grup konulur filan falan bunlar zaten büyük organizason istemesi için yapılmıiş insanlar birbiriyle kaynaşsın diye öle iki zıptıkçı kessin diye değil.
Sosyal ağlarda paylaş

En basitinden bi krayt dragonu 1 commando iki cm den oluşan bir party rahat alıyor.aynı şekilde bütün uber yaratıkları alıyorlar bu yaratıkların özelliği nadir olmaları,zor olmaları ve oyuna renk katmaları ama ipini koparan ns kesiyor,krayt avına çıkıyor. aslında dediğinm gibi büyük organizasyonlarla yapılacak şeyler bunlar 2-3 grubu geçtim 1 tane elite işini bilen bir grup (grup derken 20-15 kişi) de bunları yapabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim anlatamadığım ya da sizin anlamamakta ısrar ettiğiniz bir olay var, ben nerede ST 2 vuruşta ölecek ben 100 atışta ölmeyeceğim demişim?

ST eğer 7k hama sahipse ben bufflı halde iken 3k hama sahip oluyorum.Yani burada durumlar dengelenmesi gerek.Ama bu oyunda olması gerektiği gibi yansımıyor. 3 e 1 sıkı bir savaş olacakken 10 tane zorlanmadan alıyorsun.Zaten ne diyorum, buff olmasın ama ham cost olmasın ve NPC hamları makul olsun.

Oyunda ST military Academy ye gitmiş, eğitim görmüş tamam ama sende boşuna master pistoleer master carbineer olmamışsın.

Tekrarlıyorum Rancor aşmış bir yaratık olmalı ve öldürmek için bir gruba ihtiyaç duyulmalı, sana pençe atarsa sen ölebilmelisin, ama ST gibi tiplerde senin gibi 2-3 atışta ölebilmeli.

Zaten çoğunlukla aynı fikirdeyiz ama filmleri savunuyorsanız, SBD yada ST olayına hak vermeniz lazım, son kez tekrarlıyım benim buffdan kastım dengeleyici faktor olması hakkında.
Sosyal ağlarda paylaş

Abicim zaten commando 1 vuruşta alıyor styi istediğin buysa. Ayrıca st 7 K hame sahip olsun sen 3 K adam sana 100-200 koyuyor sen adama en aşağı 1 K vuruyorsun. YAni buff+comp git sen st sana ateş etsin belki seni sabaha kadar keser ama sen styi çoook rahat kesiyorsun. Burda önemli olan şey rakamlar değil yani o 7 K ben 3 K demişinde hiç alakası yok.Senini dmgın adamınkinin kaç katı[signature][hline]I am the haunter of the embracing dark.
I am the bringer of fear.
I am the scorner of peace and tranquility.
I ride the stormcloud and the night!
Sosyal ağlarda paylaş

Doğru zaten buff olayı oyunda benim inandığım gibi dengeleyici bir durumda değil.NPC ham değeri sabit kalsa bile, şu anki silahlardaki ham cost değeri buff olmadan işin sihrini bozuyor.Bunu değiştirmek için NPC lere specialleri geri verdiler, hatta üstünde uygun armor yoksa bufflı olsan bile seni öldürebilecek NPC ler var.Ama ne yazık ki şu anki durumda da buff avlanmak için temel unsur oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi seni öldürebilicek NPCler var ever çok az azınlıktaki bir takım NPCler kesebilir, ama şöyle düşün sen banthanın önünde dursan hiç birşey yapmadan o bantha seni alaşağı edebilir ama ne yazıkki oyunda bu bufflı iken imkansız![signature][hline]I am the haunter of the embracing dark.
I am the bringer of fear.
I am the scorner of peace and tranquility.
I ride the stormcloud and the night!
Sosyal ağlarda paylaş

Lynx, 29 Ağustos 2004 23:22 tarihinde demiş ki:
Benim anlatamadığım ya da sizin anlamamakta ısrar ettiğiniz bir olay var, ben nerede ST 2 vuruşta ölecek ben 100 atışta ölmeyeceğim demişim?

senin anlamadığın şey de şu,sen luke 1 vuruşta st kesiyor ben 5 vuruşta demişsin (mpistoleer dmeişsin yani onun sen olduğun kanısına vardım) bende sana lukeun filmde 1 vuruşta st aldığını ama onunda 1 st vuruşuyla öleceğini söylemişim ve oyundaki sistem daha iyi. senin ben 1 vuruşta indireyim demediğini biliyorum yani.

ST eğer 7k hama sahipse ben bufflı halde iken 3k hama sahip oluyorum.Yani burada durumlar dengelenmesi gerek.Ama bu oyunda olması gerektiği gibi yansımıyor. 3 e 1 sıkı bir savaş olacakken 10 tane zorlanmadan alıyorsun.Zaten ne diyorum, buff olmasın ama ham cost olmasın ve NPC hamları makul olsun.

o müthiş 7k hamli st max 200 300 koyuyorsa sen mpistoleerla 1200 1300 koyuyorsan (ki biliyosun pistol en düşük damage vuran ranged silah tipi) bu normaldir.ama senin hp 900 olsa 100 200 arası vuruo st zırha,o zaman 10 tane kesemezsin ama 5 tane şansın da varsa kesersin ve oyun dengelenir

Oyunda ST military Academy ye gitmiş, eğitim görmüş tamam ama sende boşuna master pistoleer master carbineer olmamışsın.

Tekrarlıyorum Rancor aşmış bir yaratık olmalı ve öldürmek için bir gruba ihtiyaç duyulmalı, sana pençe atarsa sen ölebilmelisin, ama ST gibi tiplerde senin gibi 2-3 atışta ölebilmeli.
e abi zaten ölüyolar,seni bilmem ama ben öldürüyorum valla.commando filan tek vuruş. ama buff olmasa tek bi tanesini kesersin ama 10 kişiyi kesemezsin.ya dünya şampiyonu bi boksör bile 10 kişi çullansa dayak yer ama kurtulabilirde belki %1 bir şans

Zaten çoğunlukla aynı fikirdeyiz ama filmleri savunuyorsanız, SBD yada ST olayına hak vermeniz lazım, son kez tekrarlıyım benim buffdan kastım dengeleyici faktor olması hakkında.
Sosyal ağlarda paylaş

Doğru, ama şu da var stun kullanan bir NPC eğer lvl 70 den fazlaysa, ve üstünde stun korumalı bir zırhın yoksa, tek bir specialde senden 1-2k götürebiliyor.Misal bugün stun rifle kullanan bir Black sun guard buffli ve comp armorum olmasına rağmen teke tekte surprise shot gibi specialler kullanarak 1-2k ham dmg verdi.Doğruya doğru specialler oyuna geldiğinden beri daha iyi oldu, bantha olayıda anlattığım örnek gibi olsa süper olur.Ama şu anki oyun mekaniği buffı kaldırmaya uygun değil, ancak şu combat rebalance da ham cost,ham değerlerini tekrar ayarlarsalar buffın kalkması makul olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Lynx, 29 Ağustos 2004 23:42 tarihinde demiş ki:
Doğru, ama şu da var stun kullanan bir NPC eğer lvl 70 den fazlaysa, ve üstünde stun korumalı bir zırhın yoksa, tek bir specialde senden 1-2k götürebiliyor.Misal bugün stun rifle kullanan bir Black sun guard buffli ve comp armorum olmasına rağmen teke tekte surprise shot gibi specialler kullanarak 1-2k ham dmg verdi.Doğruya doğru specialler oyuna geldiğinden beri daha iyi oldu, bantha olayıda anlattığım örnek gibi olsa süper olur.Ama şu anki oyun mekaniği buffı kaldırmaya uygun değil, ancak şu combat rebalance da ham cost,ham değerlerini tekrar ayarlarsalar buffın kalkması makul olur.

ee abi o zaman sende onu kesmek istersen stun korumalıo armor giyersin koca sw evreninde bi iki yaratık öyle sadece, yada 5 kişilik bi parti kurarsın içersin pixieni brandyni misler gibi kesersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Sinanural örnek olarak Han solo,Chewbacca ya da Leila yida verebilirim, Leila episode 3 te tek atışta CDEF ile speeder bike patlatıyor ve yine cdef ile tek atışta st alıyor, Leila içinde force user denilebilir ama chewbacca ve Han da tek atışta ST alabiliyorlar.Zaten belirttiğim gibi pek çok konuda hem fikiriz ama buff kalkması şu anki combat sistemi için uygun değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim orada anlatmak istediğim, herhangi bir NPC random silah misali stun ile denk geldi, güzel bir sürprizdi, zevkliydi.Buff olması o anki teke tek savaşta gerçekten dengeledi çünkü bende 1-2k vuruyorsam o da 1-2k vurabiliyordu.Buff olmadan combatında böyle olmasını tercih ederim zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Lynx, 29 Ağustos 2004 23:46 tarihinde demiş ki:
Sinanural örnek olarak Han solo,Chewbacca ya da Leila yida verebilirim, Leila episode 3 te tek atışta CDEF ile speeder bike patlatıyor ve yine cdef ile tek atışta st alıyor, Leila içinde force user denilebilir ama chewbacca ve Han da tek atışta ST alabiliyorlar.Zaten belirttiğim gibi pek çok konuda hem fikiriz ama buff kalkması şu anki combat sistemi için uygun değil.

e abi benim dediğim şeyse şu: ben zaten alıyorum speederi 1 bilemedin iki vuruşta,ham cost kalkarsa oyun çok ama çok mantıklı olur pvp de adam gibi olur ne öle vur vur vur vur 40 saat.bide şunu düşünsene abi overt olup hemen pvp 40 saat hazırlanmak yok bişey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Haklısın zaten orada 3 tane bu tip NPC varsa ancak 1 tanesini yanımda götürebilirdim, ve yanımda destek kuvvet gerekirdi.Ne yazık ki şu anki combat sisteminde verdiğim bu nadir örnek dışında buff çoğu yerde aşırı güçlü, ama şu anki combat sistemide buffı zorunlu hale getiriyor, aşırı güçlü olduğu içinde soloyu kolaylaştırıyor.Yine de buffın kalkmasının şu anki combat sisteminde(adam gibi değiştirilmezse) zararı çok olur.

[Bu mesaj Lynx tarafından 29 Ağustos 2004 23:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

su lafi birakin hangi filimde xxx i gordun? buraya limitsiz sey yazarim filmde olmayan. Bu saatten sonra buff kalkmaz. kalkarsa olacagi basit oyuncu kitlesinin cok buyuk kismini kaybeder. Nedenide basit. Insanlarin onune kolay i sunuyorsun ona gore kitle topluyorsun. Bi anda herseyi tersine cevirir zorlastirirsan olmaz. Oyunda 300k lik mob lar sololaniyor. oyunda zor kavrami yok. hala anlasilmiyo bu nokta. bu saatten sonrada bu oyundan umidi kesin. 1 senedir hala bi boku duzeltemeyen dev ler expansion cikariyorlar ondakisacmaliklari nasil duzeltecekler zaten direk ona yuklenecekler swg ile ilgilenen developer bulursaniz expansion dan sonra oturun sukredin.
Sosyal ağlarda paylaş

valla konuya aradan girdim kusura bakmayin .. ben infinity de aralk ayinda baslayan ve ordaki ilk turklerden biriyim . orda eskiden durmadan (en basitinden naff avlarinda) kimse buff yaptirmaz herkes guruba doctor alir ve birbirini cok guzel korurdu , kollardi (tabi bu arada rp en yuksek seviyede olurdu hele ki iki naff missionu arasinda yapilan camp muhabbetlerini unutamam) ama 2 aydir fln herkes buffli doctor soran yok muhabbet yapan yok millet direk daliyo cs den farki kalmadi bide ustune solo gruplar cikti !
Ya simdi ben nie bu oyunu solo oyniyimki ? ben bu oyuna sw ' yi sevdigim icin insanlarla muhabbet (tabikide rp) yapmak icin para oduyorum . Su anda oyunu oynamiyorum fazla giriyorum ole geziniyorum pub10 ve jtl yi bekliyorum eger onlardan da olumlu sonuc alamazsam oyunu birakip WoW ' a gececegim.

yani benim icin buff olmasa iyi olur ama olmasinin da karsiti deilim yeterki coronetin sinirlari icinde gubbur keserkene bile buff yaptiran zihniyet defolsun gitsin su oyundn[signature][hline]i'm a jedi like my father before me .

Ege Sir'mann - Master Artisan/Novice Smuggler - European Infinity
Sosyal ağlarda paylaş

said:
prozzak, 02 Eylül 2004 23:33 tarihinde demiş ki:
unholy natural dogal notr demeye calistin heralde

Netural (Notr) yazarken hizli yazim yuzundn yanlis yazmisim uzgunum. Ancak yazdiklarim arasinda buraya takilman ilginc.

Saygilarimla...[signature][hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat...
Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta,
sana ve senin derinliklerine bakar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fortinbras, 02 Eylül 2004 23:52 tarihinde demiş ki:
buyur :)
(heyd'e bu mesaj bu arada)

diyorumki fikirleri söylerken kimden çıkmış bu fikirler onuda bi söleseydin daha iyi olurdu gibi[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters
Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...