Doğru, ama şu da var stun kullanan bir NPC eğer lvl 70 den fazlaysa, ve üstünde stun korumalı bir zırhın yoksa, tek bir specialde senden 1-2k götürebiliyor.Misal bugün stun rifle kullanan bir Black sun guard buffli ve comp armorum olmasına rağmen teke tekte surprise shot gibi specialler kullanarak 1-2k ham dmg verdi.Doğruya doğru specialler oyuna geldiğinden beri daha iyi oldu, bantha olayıda anlattığım örnek gibi olsa süper olur.Ama şu anki oyun mekaniği buffı kaldırmaya uygun değil, ancak şu combat rebalance da ham cost,ham değerlerini tekrar ayarlarsalar buffın kalkması makul olur.
Lynx, 29 Ağustos 2004 23:42 tarihinde demiş ki:
Doğru, ama şu da var stun kullanan bir NPC eğer lvl 70 den fazlaysa, ve üstünde stun korumalı bir zırhın yoksa, tek bir specialde senden 1-2k götürebiliyor.Misal bugün stun rifle kullanan bir Black sun guard buffli ve comp armorum olmasına rağmen teke tekte surprise shot gibi specialler kullanarak 1-2k ham dmg verdi.Doğruya doğru specialler oyuna geldiğinden beri daha iyi oldu, bantha olayıda anlattığım örnek gibi olsa süper olur.Ama şu anki oyun mekaniği buffı kaldırmaya uygun değil, ancak şu combat rebalance da ham cost,ham değerlerini tekrar ayarlarsalar buffın kalkması makul olur.
ee abi o zaman sende onu kesmek istersen stun korumalıo armor giyersin koca sw evreninde bi iki yaratık öyle sadece, yada 5 kişilik bi parti kurarsın içersin pixieni brandyni misler gibi kesersiniz.
Sinanural örnek olarak Han solo,Chewbacca ya da Leila yida verebilirim, Leila episode 3 te tek atışta CDEF ile speeder bike patlatıyor ve yine cdef ile tek atışta st alıyor, Leila içinde force user denilebilir ama chewbacca ve Han da tek atışta ST alabiliyorlar.Zaten belirttiğim gibi pek çok konuda hem fikiriz ama buff kalkması şu anki combat sistemi için uygun değil.
zaten lynx bahsetmeye çalıştığım olay bu bir mmorpg olayında tek başına birşey yapıcam demenin komik olması lazım.tek başıma gidip bi yaratığı sololamak filan bunlar olmaması gereken şeyler ayrıca rp yidfe bozuyor.
Benim orada anlatmak istediğim, herhangi bir NPC random silah misali stun ile denk geldi, güzel bir sürprizdi, zevkliydi.Buff olması o anki teke tek savaşta gerçekten dengeledi çünkü bende 1-2k vuruyorsam o da 1-2k vurabiliyordu.Buff olmadan combatında böyle olmasını tercih ederim zaten.
Lynx, 29 Ağustos 2004 23:46 tarihinde demiş ki:
Sinanural örnek olarak Han solo,Chewbacca ya da Leila yida verebilirim, Leila episode 3 te tek atışta CDEF ile speeder bike patlatıyor ve yine cdef ile tek atışta st alıyor, Leila içinde force user denilebilir ama chewbacca ve Han da tek atışta ST alabiliyorlar.Zaten belirttiğim gibi pek çok konuda hem fikiriz ama buff kalkması şu anki combat sistemi için uygun değil.
e abi benim dediğim şeyse şu: ben zaten alıyorum speederi 1 bilemedin iki vuruşta,ham cost kalkarsa oyun çok ama çok mantıklı olur pvp de adam gibi olur ne öle vur vur vur vur 40 saat.bide şunu düşünsene abi overt olup hemen pvp 40 saat hazırlanmak yok bişey yok.
Haklısın zaten orada 3 tane bu tip NPC varsa ancak 1 tanesini yanımda götürebilirdim, ve yanımda destek kuvvet gerekirdi.Ne yazık ki şu anki combat sisteminde verdiğim bu nadir örnek dışında buff çoğu yerde aşırı güçlü, ama şu anki combat sistemide buffı zorunlu hale getiriyor, aşırı güçlü olduğu içinde soloyu kolaylaştırıyor.Yine de buffın kalkmasının şu anki combat sisteminde(adam gibi değiştirilmezse) zararı çok olur.
[Bu mesaj Lynx tarafından 29 Ağustos 2004 23:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Aynen öyle, HAM cost olmamalı ve NPC HAM değerleri makul olmalı, işte o zaman buff zaten olmamalı, ama şu anki combat sistemi buffı kaldırmaya uygun değil.
e haklısın,ham costun kalkması lazım 1 kere.ham cost kalktı,quickness vs statlar nolucak,onlara ek bişeyler verilecek. ama soe gibi dev bir firma için çocuk oyuncağı olmalı
su lafi birakin hangi filimde xxx i gordun? buraya limitsiz sey yazarim filmde olmayan. Bu saatten sonra buff kalkmaz. kalkarsa olacagi basit oyuncu kitlesinin cok buyuk kismini kaybeder. Nedenide basit. Insanlarin onune kolay i sunuyorsun ona gore kitle topluyorsun. Bi anda herseyi tersine cevirir zorlastirirsan olmaz. Oyunda 300k lik mob lar sololaniyor. oyunda zor kavrami yok. hala anlasilmiyo bu nokta. bu saatten sonrada bu oyundan umidi kesin. 1 senedir hala bi boku duzeltemeyen dev ler expansion cikariyorlar ondakisacmaliklari nasil duzeltecekler zaten direk ona yuklenecekler swg ile ilgilenen developer bulursaniz expansion dan sonra oturun sukredin.
valla konuya aradan girdim kusura bakmayin .. ben infinity de aralk ayinda baslayan ve ordaki ilk turklerden biriyim . orda eskiden durmadan (en basitinden naff avlarinda) kimse buff yaptirmaz herkes guruba doctor alir ve birbirini cok guzel korurdu , kollardi (tabi bu arada rp en yuksek seviyede olurdu hele ki iki naff missionu arasinda yapilan camp muhabbetlerini unutamam) ama 2 aydir fln herkes buffli doctor soran yok muhabbet yapan yok millet direk daliyo cs den farki kalmadi bide ustune solo gruplar cikti !
Ya simdi ben nie bu oyunu solo oyniyimki ? ben bu oyuna sw ' yi sevdigim icin insanlarla muhabbet (tabikide rp) yapmak icin para oduyorum . Su anda oyunu oynamiyorum fazla giriyorum ole geziniyorum pub10 ve jtl yi bekliyorum eger onlardan da olumlu sonuc alamazsam oyunu birakip WoW ' a gececegim.
yani benim icin buff olmasa iyi olur ama olmasinin da karsiti deilim yeterki coronetin sinirlari icinde gubbur keserkene bile buff yaptiran zihniyet defolsun gitsin su oyundn[signature][hline]i'm a jedi like my father before me .
Ege Sir'mann - Master Artisan/Novice Smuggler - European Infinity
prozzak, 02 Eylül 2004 23:33 tarihinde demiş ki:
unholy natural dogal notr demeye calistin heralde
Netural (Notr) yazarken hizli yazim yuzundn yanlis yazmisim uzgunum. Ancak yazdiklarim arasinda buraya takilman ilginc.
Saygilarimla...[signature][hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat...
Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta,
sana ve senin derinliklerine bakar...
fortinbras, 02 Eylül 2004 23:52 tarihinde demiş ki:
buyur :)
(heyd'e bu mesaj bu arada)
diyorumki fikirleri söylerken kimden çıkmış bu fikirler onuda bi söleseydin daha iyi olurdu gibi[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters
Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels
Öne çıkan mesajlar
Lynx
Sosyal ağlarda paylaş
Drigeolf
Sosyal ağlarda paylaş
Drigeolf
ee abi o zaman sende onu kesmek istersen stun korumalıo armor giyersin koca sw evreninde bi iki yaratık öyle sadece, yada 5 kişilik bi parti kurarsın içersin pixieni brandyni misler gibi kesersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş
Lynx
Sosyal ağlarda paylaş
Drigeolf
Sosyal ağlarda paylaş
Lynx
Sosyal ağlarda paylaş
Drigeolf
e abi benim dediğim şeyse şu: ben zaten alıyorum speederi 1 bilemedin iki vuruşta,ham cost kalkarsa oyun çok ama çok mantıklı olur pvp de adam gibi olur ne öle vur vur vur vur 40 saat.bide şunu düşünsene abi overt olup hemen pvp 40 saat hazırlanmak yok bişey yok.
Sosyal ağlarda paylaş
Lynx
[Bu mesaj Lynx tarafından 29 Ağustos 2004 23:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
Lynx
Sosyal ağlarda paylaş
Drigeolf
Sosyal ağlarda paylaş
Dethatt
Sosyal ağlarda paylaş
sirman
Ya simdi ben nie bu oyunu solo oyniyimki ? ben bu oyuna sw ' yi sevdigim icin insanlarla muhabbet (tabikide rp) yapmak icin para oduyorum . Su anda oyunu oynamiyorum fazla giriyorum ole geziniyorum pub10 ve jtl yi bekliyorum eger onlardan da olumlu sonuc alamazsam oyunu birakip WoW ' a gececegim.
yani benim icin buff olmasa iyi olur ama olmasinin da karsiti deilim yeterki coronetin sinirlari icinde gubbur keserkene bile buff yaptiran zihniyet defolsun gitsin su oyundn[signature][hline]i'm a jedi like my father before me .
Ege Sir'mann - Master Artisan/Novice Smuggler - European Infinity
Sosyal ağlarda paylaş
heyd
Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels
Sosyal ağlarda paylaş
prozzak
Sosyal ağlarda paylaş
fortinbras
(heyd'e bu mesaj bu arada)[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
[Bu mesaj fortinbras tarafından 02 Eylül 2004 23:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
Unholy
Netural (Notr) yazarken hizli yazim yuzundn yanlis yazmisim uzgunum. Ancak yazdiklarim arasinda buraya takilman ilginc.
Saygilarimla...[signature][hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat...
Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta,
sana ve senin derinliklerine bakar...
Sosyal ağlarda paylaş
Helcaraxe
Sosyal ağlarda paylaş
heyd
diyorumki fikirleri söylerken kimden çıkmış bu fikirler onuda bi söleseydin daha iyi olurdu gibi[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters
Sosyal ağlarda paylaş