MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: fortinbras, 28 Ağustos 2004 17:05 tarihinde demiş ki: bence bir rebel bh olamamalı bir imperialin commando olmaması veya smuggler'ın faction uyesi olamaması gibi şeyler getirilmeli bu oyuna rp açısından daha iyi olacaktır kanaatindeyimbu düşünceye katılıyorum. siz ne düşünüyosunuz? not: aslında "rp açısından düzeltilmesi gereken şey" çok sayıda war ama şu yukardaki şeyler we benzeri şeyleri düşünürsek diyorum. yani çok jedi olması wb. konulara girmeyin[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ben düşüncemi belirtmişim :)[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 buff,armor,bos cantinalar uzar gider bu böyle[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 29 Ağustos 2004 01:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Bh icin yazdiklariniza katilmiyorum... BH'ta istenebilecek en uc ornek neutral olmasidir. BH dediğiniz nedir? Kelle Avcisi. Kelle avcisi olan adam kim parayi verirse ona calisir. Oysa oyunda mission terminalden missioni aliyorsunuz arayip adami buluyorsunuz aaaa adam sizinle ayni factiondan oturup sadece seyrediyorsunuz... Dedğim gibi eğer iş rp ise BH'in ve Smuggler'in Neutral olmasi lazim. Parayi veren düdüğü çalar hesabı. Hatta benim daha once soyledigim bir şey vardi. Neden sadece Jedi'lar.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor- Pistoleer - Smuggler - Marksman (tkr)-Scout-Commando-CH-Brawler -Entertainer-Musician-ID- Architect-SL-WS -BH-Carbineer/Rifleman(devam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Yanlis bir dusunce bence ilk olarak rebeller iyilik melegi degil oyle kusu bocegi sevelim kimseyi kesmeyelim demiyorlar ikinci olarak rebel bounty hunter olabilir cunku genelde bh ler kanun kacaklarini ve suclulari avliyor(Elbette imperial bh lerin bazi ayricaliklari olmali jedi avlamak gibi ama en mantiklisi neutral olmak).Ama ara sira ayni faction dan adam cikiyor ki onu oldurmek cok sacma bence oyle gorevler kaldirilmali Edit:Rp icin: 1-)Bh unlock edilmeli(Biliyoruz ki bh bir yasam tarzi class degil yani bir pikeman bh de olabilir bir rifleman de) 2-)Buff kaldirilmali 3-)Pek cok yeni armor eklenmeli ve fp armor guclendirilmeli 4-)Mob dengesizligi giderilmeli(Örnegin 2 storm trooper 1 sbd i alabilmeli) 5-)Jedi kaldirilmali(Artik cok gec)yada permadeath getirilmeli(Bu da biraz imkansiz) 6-)Droid engineer larin daha onemli bir yeri olmali(En azindan simdi normalde oldugu gibi az sayida droid engineer var) 7-)Sadece humanoid mob lara knockdown atilabilmeli [signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Master Bounty Hunter [Bu mesaj Sylian tarafından 29 Ağustos 2004 01:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 SW evreninde en buyuk pay sahibi suphesizki smuggler lardir. smuggler revamp in biran evvel gemesi lazim ve smuggler lara cok onemli ve ozel eklentiler lazim. bi smuggler rebel asla olamamali. Bothan lara spy skill leri verilmeli ve cok guzel bi sekilde calismali. bh lere bilgi toplamali. vs tabi bunlar bu saatten sonra imkansiz seyler oyun almis basini gitmis toplamaya imkan yok. bu oyunu duzeltmeden jtl gelecek 2 ay sonra oda inanilmaz sacma olacak bi sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 bi kere buff'ı kaldırırsan o zaman armorlar da kalkar çok parası olan giyer milyonlar verip alanlar boylece onlar etrafta bilmem kaç resisti dolaşır seni gorunce çat çut iki vuruşta alır o zmn sen de isyan edersin neden ben giyemiom da bu adam giyiyor çunku onun 10 15 milyon parası var 0 emcumberanceli armor alabiliyor... bunun dışında bhnin neutral olması mantıklı... smuggler rebel olabilir, filmlere bakarak söylüyorum bunları ben yani kafamdan değil yani filmde olan bişeyinde oyunda olmamasını istemek haksızlık olur, bh de imperial olabilirtabi bunlar isteğe bağlı ama mesela bir commando imperial olamamalı çunku imperialde commando yok... storm trooperlar var yani imperialler trooper olur ancak... ha bence bu storm trooper armor ların flm fp si dusurulmeli ki çoğu kişi giysin belki bu sayede bir imparatorluk ordusu varmış hissi verilebilir insanlara etrafta storm trooperlar dolaşsa guzel olur mesela... onun dışında rebellere de adam gibi bi uniforma verilmeli var galba marine uniform diye bişi tam emin değilim ama daha giyen görmedim açıkcası... jedilera gelirsek de çok jedi var etrafta bu kadar açık ortada dolaşmaları bnm hoşuma gitmiyor bari belli etmesinler jedi olduklarını ben adamın elinde lightsaber'i görünce ne rp kalıyor ne bişi ulu orta yerde dolaşıyor lightsaber elinde çok yanlış... neyse zaten bu oyun star wars ogelerini almış ama star warsa çok fazla da benzemeyen bir oyun havasını almış bile ama boyle de guzel oynuyoruz sonuçta ama rp için bişiler yapılsa yenilikler hiç fena olmaz... ayrıca şu jtl'yi de çıkartsalar da biran evvel sora combat revamp gelcek artk beklemekten baygınlık geldi jtl çıkacak da sora combat revamp çıkacak...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Ben imperial Commando olamaz fikrine katılmıyorum. Expanded Universe kabul edilirse Star Wars oyunlarında imperial commando'ya sıkça rastlanılabilir.Ayrıca herhangi bir askeri gücün komandoları olmaması fikri de bir hayli saçma geliyor. Jedi bence oyuna hiç konmamalıydı yada Jedi olacak kişiler özenle seçilmeliydi.Hatırlıyorum da oyun çıkmadan önce Jedilar özel bir gözlem sonucu seçilecek, günde 3 saat oynayan birinin bile jedi olmak için eşit şansı olacak deniyordu.Ama ne yazık ki şu anki Jediların çoğu powerplayer.Durum böyle olunca ismi Insaneeee-,Crazyduc-,Gangstaofdeath,Mark the Death olan adamlardan RP beklemek hata olur.Hatta durum öyleki Jedi olan bazı şabalaklar sırf hava atmak için önüne gelene duel teklif edip, ulu orta force kullanıyor. İşin komik tarafı SOE forumlarındaki Jediların pek çoğu daha fazla güç istiyor, ve herhangi bir şekilde BH tarafından öldürülürlerse veryansın edip duruyorlar.Tabiki lafim tüm jedi'lara değil , çünkü gerçekten hakkettiğine inandığım Jedi'larlada tanıştım, ama bu kesim genele göre ne yazık ki azınlıkta. Jedi, SWG evreninde gerçekten de olması gereken en güçlü karakter olmalı, ama bu Jedi eşittir God demek olmamalı. Atışlarınızın %90'nına block koyan, tüm ham barlarını heal edip, force runla kaçabilen birinin kalkıpta size (Jedi buffsızken)'' buff yokken kolay tabii!!!'', (Jedi bufflikyen)'' 2 ye 1 erkek misiniz lan siz?'',(bufflıyken teke tekte) '' Of combat balance yok!!! nasıl öldürüsün beni???, resmen saçmalık!!'' demesi bence durumun vahimliğini ortaya koyuyor. Adam powerplayer ve sonuçta hep kazanmak, hiç rakip tanımamak istiyor.Hata, böyle adamları Jedi yapıp, forumlarda BH alçaktır sırtından vurur,kendisi jedi olamamıştır, kıskançlığından jedi avlar, Jedi ise gururludur,vakurdur modunda forumlarda konuşmalarına izin veren zihniyette. BH mesleği SWG aleminde daha çok Assassin görevi görmekte, bu yüzden bence herhangi bir factiona bağlı olması birşeyi pek etkilemez.Sonuçta BH, para için görev alıyor ve yaptığı her görev Wanted Dead özelliği taşıyor.Bence asıl BH rp si için oyuna Wanted Alive or Dead tarzı görevler eklenmeli. Unarmed,sword yada pikeman lere kesinlikle karşı değilim hatta oyunda melee class olması hoş birşey.Ama Uzay araçlarının,lazerlerin,bombaların olduğu bir devirde Range silahların ve profların bu kadar zayıf olması RP yi etkileyen faktorlerden.Kabul ediyorum sonuçta SW evreninde kinetic dmg PSG lere karşı etkili olsa da, bu fikrin kesinlikle oyuna yanlış yansıtıldığı fikrindeyim. Bu arada rebel imperial olayı kesinlikle yanlış değerlendiriliyor.İster filmlerde ister oyunlarda İyilik kötülüğe karşı diye aksedilsin, kesinlikle öyle değil. Gerçek yaşam olsun oyunda oynayanlar olsun, iki tarafta da hem iyi insanlar hem de sinir bozucu tipler bulabilirsiniz.Sonuçta Han solo Imperial Officerdi, Darth Vader ise Anakin di.Hatta Luke çiftlikteyken Military Academy'e gitmek istiyordu.Amcası izin verse belki de Tie Fighter içinde rebel avlayacaktı. Aslında yazacak çok şey var ama neyse, sonuna kadar okuyacak sabrı gösteren herkese teşekkürler. [Bu mesaj Lynx tarafından 29 Ağustos 2004 14:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Bu arada eklemek istedim, misal oyun içi RP yapan bazı insanlarda var hatta eğer Ahazi forumlarında Corellian Stock Exchange adlı topiği ararsanız, bu adamın ne kadar inanılmaz birşey yaptığına şahit olursunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 bi arkadas demiste smuggler rebel olmaz hikayeye tamamen ters. smuggler dedigin kacakci herturlu ahlaki yola ters isler yapan kisi. ya neutral olur yada imperial olur smuggler lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Dethatt, 29 Ağustos 2004 15:03 tarihinde demiş ki: bi arkadas demiste smuggler rebel olmaz hikayeye tamamen ters. smuggler dedigin kacakci herturlu ahlaki yola ters isler yapan kisi. ya neutral olur yada imperial olur smuggler lar. Öncelik Smuggler olgusu hakkında güzel bir açıklama olmuş, ama yanlış şurada İmperial Smuggler olmaz. Çünkü Trade Federation İmparatorluğa bağlı ve 'Kaçakçılık' kesinlikle İmparatorluk döneminde yasak. Bu yüzden Smugglerlar 'Natural' olmalıdır. Ayrıca bazı kaçakçıların Rebellara yardım ettiği bilinir ki bu Rebellion'a destek verdikleri için değil Rebelların bir çok işi tabir yerinde ise 'el altından' yürütmeleri gerektiği içindir. Bounty Hunter konusuna gelirsel benim kanımca Bounty Hunterlarda 'Naturel' olmalıdırlar. Impratorluğun bu işi yani İmparatorluğa karşı gelenleri avlamak ve onları elimine etmek için Engizitörleri(Inquisitor) vardır. Ayrıca 'Naturel' Bounty Hunterlara yüksek paralar ödeyerek onları çalıştırdıkları için benim kanımca Bounty Hunterlarda 'Naturel' olmalıdır ki Expended Universe de bu böyledir. Ama oyun dinamiği içinde bu ne kadar mümkün tartışılır. Saygılarımla...[signature][hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat... Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta, sana ve senin derinliklerine bakar... [Bu mesaj Unholy tarafından 29 Ağustos 2004 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 bide soyle dusun. imparatorlugun bazi seylere goz yumdugubiliniyor. yani isine gelen seylere goz yumuyor. bu dogrultuda bazi smuggler larin imp sempatizani olmasi bana normal geliyor. ama rebel lara bakinca rebel anlayisi smuggler lara cok zit. kacakcilik yapilir yani yiyecek icecek giyecek kacakciligi yaparsin ama smuggler larinki bu degil. uyusturucu zehir silah patlayici ve birsuru sey. diger seylerinde kacakciligi yapiliyor ama smuggler dedigin bunlari yapiyor genelde. cunku para bunlarda yani durust bi smuggler olmasina imkan yok. rebel adina calisanlara ise smuggler dememek gerekir. Imparatorluga karsi calisan asi ler sonucta. yaptiklari kacakcilikta imparatorluk yasalarina gore yasadisi olsada genel anlamda degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 hem oyunu rp olarak güçlendiricek hem de oyun haline sokacak bence tek birşey var:buff kaldırılmalı,budur gerisi gelir zaten (player jedilar artık kalkamaz,ama zorlaştırılabilir şimdikisinden bie daha zor yapmak iyi olucaktır bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: fortinbras, 29 Ağustos 2004 09:03 tarihinde demiş ki: bi kere buff'ı kaldırırsan o zaman armorlar da kalkar çok parası olan giyer milyonlar verip alanlar boylece onlar etrafta bilmem kaç resisti dolaşır seni gorunce çat çut iki vuruşta alır o zmn sen de isyan edersin neden ben giyemiom da bu adam giyiyor çunku onun 10 15 milyon parası var 0 emcumberanceli armor alabiliyor... allah aşkına buffla armorun ne alakası var? neutron içersin muon içersin olmadı stat yaarlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ha tabi bide buff kaldırılıcaksa specialların ham costu da kaldırılması lazım 5 bile götürse baya koyar adama" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Special zaten az atilmali. Bhnin eye shotunu ele alalim, Isterse mandalorian merc isterse echani olsun bir canli 10 kere bile adami gozunden vuramaz.[signature][hline]I am the haunter of the embracing dark. I am the bringer of fear. I am the scorner of peace and tranquility. I ride the stormcloud and the night! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Eskiden ne guzeldi buff olayi zordu hep beraber voritor avlamaya giderdik :) hele tk kasiyorsan yaniyordun devamli öl öl öl canın çıkıyordu. Bencede buff butun oyunu mahveden bir olay.[signature][hline]I am the haunter of the embracing dark. I am the bringer of fear. I am the scorner of peace and tranquility. I ride the stormcloud and the night! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: preas, 29 Ağustos 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Special zaten az atilmali. Bhnin eye shotunu ele alalim, Isterse mandalorian merc isterse echani olsun bir canli 10 kere bile adami gozunden vuramaz. ee bencede haklısın ama öle specialler sadece belirli silahlarla atılmalı,yani mesela scatter pistolle ve geno pistolle o kadar büyük hedefleme olmadanh eye shot atilabilir ama bi dx le hakkaten atılmaz, buffsızlık olayına gelince,ben de girince buff vardı o kadar eski değilim ama yapılmaz dı.piket mission yada voritor mission yapardık vor başına 1,5 2k xp gelirdi ve inanılmaz eğlenirdik,üstüne üstlük herkes birbirii kolladığı için(işte bu noktada doktorların önemi de oprtaya çıkar healliyolar düşünsenize çok öçnemli olurdu)kimsede ölmezdi öle kolay jkolay (ölsende resler doktor zaten) [Bu mesaj sinanural tarafından 29 Ağustos 2004 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 -Buffı kaldırırsan, şu an sololadığın monster,black sun, ve binimum NPC in %75 ini tek başına harcayamaz hale gelirsin. -Buff olmadan silahlardaki HAM cost fazlasıyla yüksek, iki tane special yüzünden action yarıya iniyorsa çok kaybedersin. -Şu an buff kalksın diyebilirsiniz, ama buff kalkarsa PVE de çok çeker, pişman olabilirsiniz. -Zırhlar için buff çok önemlidir, çünkü buffsiz giyebildiğin bir zırh tüm ikincil statları 1'e indirir.Bu durumda da special kullanmak demek kendini 0 lamak olur. -RP ile buff arasında kurduğunuz ilişki nedir? PVE mi yoksa PVP ye mi dayanarak buff kalksın diyorsunuz? Çünkü eğer PVE için söylüyorsanız, teke tekte almam gereken abuk sabuk bir yaratık sırf oyunda 50-100k hp'ye sahip diye iki saat uğraştıracaksa bence RP ile uzaktan yakından alakası yok. -RP ile PVP ilişkisi kuruyorsanız yapılacak fazla birşey yok :(, İkincil statlardaki buff ham cost yüzünden kendinizi öldürmenizi engellese de (ki bence çok mantıklı), birincil statlardaki buff çarpışmanın gereksiz yere uzamasına sebep oluyor. Bu arada voritor yerine DWB, Corvette, Geo Cave gibi yerler var ki bufflıyken bile feci şekilde takımın birbirini kollaması gerekiyor. Benim buff la ilgili tek sorunum ya buff olsun, ya da buff kalksın ama yanında ham cost ta kalksın olayıd. [Bu mesaj Lynx tarafından 29 Ağustos 2004 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Hangi filmde buff gordun? Jango buff alıpmı bounty avına çıkıyordu? Ikincisi allaha sukur biliyorum oyunu anlatmana gerek yoktu buffın kalkınca neler olabilicegini.Vede ben oyle olmasını tercih ederdim. Zaten mantik o sen gidip bir blacksuni bence tek başına harcayamamalısın. Lol olaya bak gidiyorsun buff alıyorsun bir grup rancoru tek basına kesiyorsun vede bunu her allahın kulu yapabiliyor! Bu sence cokmu mantıklı rp içi? [signature][hline]I am the haunter of the embracing dark. I am the bringer of fear. I am the scorner of peace and tranquility. I ride the stormcloud and the night! [Bu mesaj preas tarafından 29 Ağustos 2004 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj preas tarafından 29 Ağustos 2004 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Lynx, 29 Ağustos 2004 22:47 tarihinde demiş ki: -Buffı kaldırırsan, şu an sololadığın monster,black sun, ve binimum NPC in %75 ini tek başına harcayamaz hale gelirsin. olay o zaten o yaratıkları Rp açöısından sololayamaman gerekiyor.10 tane st yi ben rahat mi rahat kesiytorum üstüne bi 10 tabne dahada keserim ama 10 tane st gördümmü dalmak gibi bir düüşünce içinde olmamam gerekir mesela,yannış taibki rp açısındanda solo grup kalkar yerine normal grup gelir, eskiden nasıl oluyorsa ötyle olur. -Buff olmadan silahlardaki HAM cost fazlasıyla yüksek, iki tane special yüzünden action yarıya iniyorsa çok kaybedersin. önce bi yazdıklarımı oku,ne demişim buff kalksın ama yanında ham cıostta kalksın, önce okuyalım,lütfen. -Şu an buff kalksın diyebilirsiniz, ama buff kalkarsa PVE de çok çeker, pişman olabilirsiniz. hiçte çekmez solo grup biterdaha gerçekçi olur ben kalkıp 10 tane voritor kesiyorsan bunda bi sorun vardır. Zırhlar için buff çok önemlidir, çünkü buffsiz giyebildiğin bir zırh tüm ikincil statları 1'e indirir.Bu durumda da special kullanmak demek kendini 0 lamak olur. e olayuda o zaten buff kalmkınca çeşitli zırhlara rağbet artıcak, pvpde çeşitlilik olucak, şimdilerde rebeli impi neutrali,bh si pikemani herkes hep composite (kasarkende ubese bazen). -RP ile buff arasında kurduğunuz ilişki nedir? PVE mi yoksa PVP ye mi dayanarak buff kalksın diyorsunuz? Çünkü eğer PVE için söylüyorsanız, teke tekte almam gereken abuk sabuk bir yaratık sırf oyunda 50-100k ya sahip diye iki saat uğraştıracaksa bence RP ile uzaktan yakından alakası yok. abukl sabuk yaratıkları zaten ham costta olmadığı için alıcaksın ama bi master x profundan bi adam rebelse diyelim ve 10 tane st yi yada onu geçtim 10 voritoru öldürüyorsa bu işte bir rp sorunu vardır,adam elite olsa 5 bilemedin 6 adam öldürür bi commando bi tabur st yi indirio rahat. -RP ile PVP ilişkisi kuruyorsanız yapılacak fazla birşey yok :(, İkincil statlardaki buff ham cost yüzünden kendinizi öldürmenizi engellese de (ki bence çok mantıklı), birincil statlardaki buff çarpışmanın gereksiz yere uzamasına sebep oluyor. ham costun kaldırılması taraftarı olduğumu söylemiştim. ayrıca buffın mantıklı bir tarafı yok oyunun da içine ediyor hangi oyunda böyle bir buff varki max %25 verir buff dediğin (stat buffi skill bufii artık oyununa göre neyse) %200 verio bu maşallah edit:cevapların rahat okunması için bold yaptım. [Bu mesaj sinanural tarafından 29 Ağustos 2004 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Preas asabiyete gerek yok, farketmedim uslubum uygunsuz mu kaçtı ama fikirlerimi belirttim.Yine de daha sakin konuşmayı tercih ederim. Öncelikle filmlerle gerçek hayatı hiç bir şekilde birbirine karıştırma.Öyle filmlerde millet attığını vurur, sağa sola zıplar havada uçar. Hadi sen elinde G3, kafanda kask varken havada uçan tekme at sonra bi de takla atıp 3 hedefi kafasından vur da göreyim! Yok hafiften sinirlenmişim.Fazla sakin olamadım.Film dediğine göre Star wars serisini kastediyorsun.ST kalkıp 1-2 atışta SBD yokedebiliyor da 12 kişi nasıl 15 dakika 1 tanesini yoketmek için uğraşıyor?RP bu mudur? Luke elin çiftliğinden gelmiş süt kokan çocuk, 1 atışta ST alıyor ama oyundaki Master Pistoleer 5 atışta 1 tane öldüremiyor!!Bu herhalde senin RP anlayışına güzel oturmuştur? Sana filmlerden çok örnek çıkarırdım ama konuyu bağlamak en iyisi, benim öyle aman gideyim ''10-100 rancor keseyim nihaho'' diye bir niyetim yok!Ayrıca filmlere kıyaslarsan Black Sun,ST ve oyundaki pek çok yaratık (Rancor vari olanları kastetmiyorum il mesajımda belirtmemişim benim hatam) 2-3 vuruşta ölebilmeli.Sen kalkıp bu tiplere 100k hp verirsen ve RP ye inanıyorsan buff şu an bunu dengeliyor, ha ama buffı kaldırırlar bu tiplerin hami doğru dürüst bi değere getirirlerse daha mantıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 İlk mesajımı yazarken sinanural senin mesajın postlandığı için ancak kendi mesajımı attıktan sonra okudum. Bi kere şu izlenim kalksın, abuk sabuk yaratık derken Rancor, Voritor u kastetmiyorum.SBD örneğini yineliyorum 2 T21 atışında yokolan bir droidin oyun içinde 250k ham değeri varsa bu buffı zorunlu hale getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Lynx, 29 Ağustos 2004 23:05 tarihinde demiş ki: Preas asabiyete gerek yok, farketmedim uslubum uygunsuz mu kaçtı ama fikirlerimi belirttim.Yine de daha sakin konuşmayı tercih ederim. Öncelikle filmlerle gerçek hayatı hiç bir şekilde birbirine karıştırma.Öyle filmlerde millet attığını vurur, sağa sola zıplar havada uçar. Hadi sen elinde G3, kafanda kask varken havada uçan tekme at sonra bi de takla atıp 3 hedefi kafasından vur da göreyim! Yok hafiften sinirlenmişim.Fazla sakin olamadım.Film dediğine göre Star wars serisini kastediyorsun.ST kalkıp 1-2 atışta SBD yokedebiliyor da 12 kişi nasıl 15 dakika 1 tanesini yoketmek için uğraşıyor?RP bu mudur? Luke elin çiftliğinden gelmiş süt kokan çocuk, 1 atışta ST alıyor ama oyundaki Master Pistoleer 5 atışta 1 tane öldüremiyor!!Bu herhalde senin RP anlayışına güzel oturmuştur? Sana filmlerden çok örnek çıkarırdım ama konuyu bağlamak en iyisi, benim öyle aman gideyim ''10-100 rancor keseyim nihaho'' diye bir niyetim yok!Ayrıca filmlere kıyaslarsan Black Sun,ST ve oyundaki pek çok yaratık (Rancor vari olanları kastetmiyorum il mesajımda belirtmemişim benim hatam) 2-3 vuruşta ölebilmeli.Sen kalkıp bu tiplere 100k hp verirsen ve RP ye inanıyorsan buff şu an bunu dengeliyor, ha ama buffı kaldırırlar bu tiplerin hami doğru dürüst bi değere getirirlerse daha mantıklı olur. Yok film derken lotru kastettim lol. Bak o adamların HAMının yüksek olması mevcut buff sisteminden kaynaklanıyor. Gercek hayat demissin ama ben SWnin pek gercek hayat oldugunu zannetmiyorum. Filmde kurgu oyunuda kurgu. Luke konusunu acma adam fsye sahip ve onceden olucakları zaten goruyor adamın dogal yetenegi var sen su gercek dunyada olucakları gorsen super bir asker olursun. ST tabiiki 2-3 vuruşta ölmeli ama sende 2-3 vuruşta ölmelisin ST alımında boy sınırı bile varken heralde baldırı çıplak iki humanın eline sliah verip adını ST koymuyorlar, STlerde askeri bir akedemide yetişmiş en aşağı master marksman olan tipler.[signature][hline]I am the haunter of the embracing dark. I am the bringer of fear. I am the scorner of peace and tranquility. I ride the stormcloud and the night! [Bu mesaj preas tarafından 29 Ağustos 2004 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Lynx, 29 Ağustos 2004 23:05 tarihinde demiş ki: Öncelikle filmlerle gerçek hayatı hiç bir şekilde birbirine karıştırma.Öyle filmlerde millet attığını vurur, sağa sola zıplar havada uçar. Hadi sen elinde G3, kafanda kask varken havada uçan tekme at sonra bi de takla atıp 3 hedefi kafasından vur da göreyim! ne alaka?jedi san yada matrix evrenindfeki süper bi güçsem tabiiki yaparım bunu ama ben hiç bi filmde adam öle aşmış süpermen süper commando vs filan değilse öle birşeyu yaptığını görmedim. ayrıca preas attığını vurur filan mı demiş? buff yok demiş film de. Luke elin çiftliğinden gelmiş süt kokan çocuk, 1 atışta ST alıyor ama oyundaki Master Pistoleer 5 atışta 1 tane öldüremiyor!!Bu herhalde senin RP anlayışına güzel oturmuştur? benim güzel arkadaşım,luke 1 vuruşta st indiriyor ama st luke a 1 koysa luke ölmüyor sanki.swg de daha mantıuklı bir hale sokulmuş bu olay Sana filmlerden çok örnek çıkarırdım ama konuyu bağlamak en iyisi, benim öyle aman gideyim ''10-100 rancor keseyim nihaho'' diye bir niyetim yok!Ayrıca filmlere kıyaslarsan Black Sun,ST ve oyundaki pek çok yaratık (Rancor vari olanları kastetmiyorum il mesajımda belirtmemişim benim hatam) 2-3 vuruşta ölebilmeli.Sen kalkıp bu tiplere 100k hp verirsen ve RP ye inanıyorsan buff şu an bunu dengeliyor, ha ama buffı kaldırırlar bu tiplerin hami doğru dürüst bi değere getirirlerse daha mantıklı olur. oyunda hangi sıradan yaratığın 100k hami varki? 4-5k 7-6k arası değişiyor ham cost olmasa takır takır alırsın bunnarı,yanına giremezler ama ne zaman o yaratıktan(solo grup yapmaya kalktın diyelim çünkü notrmal bir grupta 2+2+2= 6 yaratık çıkar önce 2 sonra 2 sonra yine 2 diye bunlarıda baya rahat alman klazım ha ama solo grup yaparsan mahvolursun. 20 kişilik missionu 1 kişi yapmanın cezasınıda çeklersin) [Bu mesaj sinanural tarafından 29 Ağustos 2004 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar