Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: ebrucuk, 04 Eylül 2004 23:12 tarihinde demiş ki: ya bi kere göztepe lisesinin müdürü muhterem yıldız hala. uzun zamandır o abdürrezzak da bizim biyoloji hocamızdı lise sonda bizd mezun odluktan sonra o da müdür yardımcısı oldu. hala da müdür yardımcısı... abin kaç mezunu bu arada? Hmm 2001 yada 2000.İsmi Burak AKPINAR.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos |
Saru Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: [b]Valeron, 04 Eylül 2004 23:44 tarihinde demiş ki: ben varim mesela . oluyomuş demekki . o yüzden orda ayrı burda ayrı fikirler ? kendi ağzınla söyledin
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 konumuza dönelim! shapshal olum o kadar konuştun bilmem kaç puan aldım falan..Giremicenmi şimdi,üzüldüm baq :([signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Natural Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Valeron, 05 Eylül 2004 10:20 tarihinde demiş ki: onun kişiliksizlikle pek alakali olduğunu sanmiyorum . oylede değil cikar meselesi . SEn oturupta her arkdasi milliyetci olan bi ortamda ben komunistim dersen senin soyunu bile kazirlar . Akilli olursan yaşarsin . Aptal olursan ölürsün . Akıllı olup yaşamak daha mantikli . doğru söylüosun iyi söylüosunda ozaman sende sana uymayan kişilerle arkadaşlık etmicen.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: UltraPsycho, 05 Eylül 2004 12:00 tarihinde demiş ki: konumuza dönelim! shapshal olum o kadar konuştun bilmem kaç puan aldım falan..Giremicenmi şimdi,üzüldüm baq :( beni düşün bi de ya böle ota b.ka kaldık.. okul açılıcak durum belli diil ya ne biçim iş bu..[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Natural Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 harbi abi 1 hafta kaldı biran önce hallet.özel msg dan ulaş bana daha detaylı bilgi veririm.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 shapshal duyduğuma göre bizim okulu (çağrıbey anadolu) ucundan kaçırmışsın...[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 evet az bi fark vardı peyy pey[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ulan bizde gitarist arıyoduk gruba zaten allah senin belanı vermesin,az daha çalılşaydın!! :D[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Natural Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 sizin okul ne çalmıştı kasdavda bakem?[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: UltraPsycho, 06 Eylül 2004 20:47 tarihinde demiş ki: ulan bizde gitarist arıyoduk gruba zaten allah senin belanı vermesin,az daha çalılşaydın!! :D bakarız hele bi okul belli olsun iş yalama oldu :) :([signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 oldu olucak kart verseydin şapşal bu akşam temde diye[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Natural Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 :lol: valeron lol[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Ya konu madem sapıttı. Ne s.kime UP ediyorsunuzki?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos |
Öne çıkan mesajlar