Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe Lisesi

shapshal

Öne çıkan mesajlar

said:
ebrucuk, 04 Eylül 2004 23:12 tarihinde demiş ki:
ya bi kere göztepe lisesinin müdürü muhterem yıldız hala. uzun zamandır o abdürrezzak da bizim biyoloji hocamızdı lise sonda bizd mezun odluktan sonra o da müdür yardımcısı oldu. hala da müdür yardımcısı... abin kaç mezunu bu arada?

Hmm 2001 yada 2000.İsmi Burak AKPINAR.[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki:
benim bi kusum war sapasaglam
hemde kocaman

Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün."
Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum."
| ?Laistragon? | | My Photos |
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Valeron, 05 Eylül 2004 10:20 tarihinde demiş ki:
onun kişiliksizlikle pek alakali olduğunu sanmiyorum . oylede değil cikar meselesi . SEn oturupta her arkdasi milliyetci olan bi ortamda ben komunistim dersen senin soyunu bile kazirlar . Akilli olursan yaşarsin . Aptal olursan ölürsün . Akıllı olup yaşamak daha mantikli .

doğru söylüosun iyi söylüosunda ozaman sende sana uymayan kişilerle arkadaşlık etmicen.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
UltraPsycho, 05 Eylül 2004 12:00 tarihinde demiş ki:
konumuza dönelim!
shapshal olum o kadar konuştun bilmem kaç puan aldım falan..Giremicenmi şimdi,üzüldüm baq :(

beni düşün bi de ya böle ota b.ka kaldık..
okul açılıcak durum belli diil ya ne biçim iş bu..[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

harbi abi 1 hafta kaldı biran önce hallet.özel msg dan ulaş bana daha detaylı bilgi veririm.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

sizin okul ne çalmıştı kasdavda bakem?[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
UltraPsycho, 06 Eylül 2004 20:47 tarihinde demiş ki:
ulan bizde gitarist arıyoduk gruba zaten
allah senin belanı vermesin,az daha çalılşaydın!! :D

bakarız hele bi okul belli olsun iş yalama oldu :) :([signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

oldu olucak kart verseydin şapşal bu akşam temde diye[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Sosyal ağlarda paylaş

:lol: valeron lol[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...