Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe Lisesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
ebrucuk, 04 Eylül 2004 23:12 tarihinde demiş ki:
ya bi kere göztepe lisesinin müdürü muhterem yıldız hala. uzun zamandır o abdürrezzak da bizim biyoloji hocamızdı lise sonda bizd mezun odluktan sonra o da müdür yardımcısı oldu. hala da müdür yardımcısı... abin kaç mezunu bu arada?

Hmm 2001 yada 2000.İsmi Burak AKPINAR.[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki:
benim bi kusum war sapasaglam
hemde kocaman

Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün."
Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum."
| ?Laistragon? | | My Photos |
Mesaj tarihi:
said:
[b]Valeron, 04 Eylül 2004 23:44 tarihinde demiş ki:
ben varim mesela . oluyomuş demekki .

o yüzden orda ayrı burda ayrı fikirler ?
kendi ağzınla söyledin
Mesaj tarihi:
konumuza dönelim!
shapshal olum o kadar konuştun bilmem kaç puan aldım falan..Giremicenmi şimdi,üzüldüm baq :([signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!

Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Mesaj tarihi:
said:
Valeron, 05 Eylül 2004 10:20 tarihinde demiş ki:
onun kişiliksizlikle pek alakali olduğunu sanmiyorum . oylede değil cikar meselesi . SEn oturupta her arkdasi milliyetci olan bi ortamda ben komunistim dersen senin soyunu bile kazirlar . Akilli olursan yaşarsin . Aptal olursan ölürsün . Akıllı olup yaşamak daha mantikli .

doğru söylüosun iyi söylüosunda ozaman sende sana uymayan kişilerle arkadaşlık etmicen.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
said:
UltraPsycho, 05 Eylül 2004 12:00 tarihinde demiş ki:
konumuza dönelim!
shapshal olum o kadar konuştun bilmem kaç puan aldım falan..Giremicenmi şimdi,üzüldüm baq :(

beni düşün bi de ya böle ota b.ka kaldık..
okul açılıcak durum belli diil ya ne biçim iş bu..[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
harbi abi 1 hafta kaldı biran önce hallet.özel msg dan ulaş bana daha detaylı bilgi veririm.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
evet az bi fark vardı peyy pey[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
ulan bizde gitarist arıyoduk gruba zaten
allah senin belanı vermesin,az daha çalılşaydın!! :D[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!

Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Mesaj tarihi:
said:
UltraPsycho, 06 Eylül 2004 20:47 tarihinde demiş ki:
ulan bizde gitarist arıyoduk gruba zaten
allah senin belanı vermesin,az daha çalılşaydın!! :D

bakarız hele bi okul belli olsun iş yalama oldu :) :([signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Mesaj tarihi:
oldu olucak kart verseydin şapşal bu akşam temde diye[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
  • Yeni Oluştur...