Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Selam arkadaşlar, şu konuyu tartışalım, hem ben de rahatlayayım. Ben p4 3.4 northwood almayı düşünüyorum ama prescottları göz ardı ettiğimi fark ettim. Hangisı daha iyi? Tercihim prescott olursa, anakarttan başka hangi parçaların özel olması gerekli?[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bak şimdi prescot yeni bi teknoloji. işlemciyi prescott alacaksan fanını da güzel al. zira northwood ve prescott işlemciler arasında ısınma olayında büyük farklar var. prescott daha fazla ısınır. daha iyi bi fan gerektirir. presscott için anakartı i865 çipsetli bişiler almanı tavsiye ederm. msi neo2 865pe güzeldir. presscottlarda teknolojik bi takım farklılıklar var .p presscottların çekirdek hızları daha yüksek bildiğim kadarı ile. northwoodlar daha yavaş kalıyor yane ..[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Prescott 1 MB Cache'e ve 0.09 micron teknolojisine sahip, northwood ise 512KB Cache ve 0.13 micron teknolojisi ile çalışıyor. Ancak her nedense prescott 3.6 ghz işlemcilere gelene kadar northwood'un gerisinde kalıyor. Daha üst işlemcilerde ise 0.09 micron'u ile northwood'u hayli geride bırakıyor. Ve çok daha iyi overclock edilebiliyor. Sonuç: 3.6 Ghz'den düşük bir işlemci alacaksan northwood, bundan daha üste overclock edeceksen prescott almalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar