Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Midemimi Üşüttüm? Yardım!

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

2. Gün

Üşüme ve baş ağrısı ile ateş büyük oranda geçti sadece karın ağrısı ve ishal kaldı birde birazcık miğde bulantısı... Dün tek yiyebildiğim patates haşlama ve çorba olmuştu bugün önerebileceğiniz yiyecekler nelerdir.

Birde şu sıcak su torbaları nerde satılır bizim buralarda yokta Yeşilyurt'ta oturuyorum.

Edit: Doktora gidiyorumasfd
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

2. Gün

Üşüme ve baş ağrısı ile ateş büyük oranda geçti sadece karın ağrısı ve ishal kaldı birde birazcık miğde bulantısı... Dün tek yiyebildiğim patates haşlama ve çorba olmuştu bugün önerebileceğiniz yiyecekler nelerdir.

Birde şu sıcak su torbaları nerde satılır bizim buralarda yokta Yeşilyurt'ta oturuyorum.

Edit: Doktora gidiyorumasfd

şeftali suyu iç. kola+leblebi kombosu da yapabilirsin. muz ye sdf.

sıcak su torbasını da eczanelerde bulabilirsin. yalnız o torbalara sıcak suyu koyunca bi koku yapıyor. rahatsız edebilir biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet arkadaşlar geldim (laptop servisteydi 6 gün sonra alabildim ^^)

Doktor saydığım sorunlara "besin zehirlenmesi" dedi ben "ama üşütmüş olamazmıyım" diye diretmeme rağmen hayır bu tamamen besin zehirlenmesi dedi ve 4 tane ilaç yazdı.

Buradan da tavisye verenlere selam ederim kola aspirin, nanelimon derken direkten dönmüşüz ha birde paticikde o kadar işsiz var bir tane doktor yokmu :D

Edit: Bunu da şimdi gördüm doktor kesinlikle şeftali suyu, meyve suyu ve süt içme dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...