dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bağcılara git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 gidip kendine en kalın lastiklisinden bir sıcak su torbası al ve üstüne evde ki en yünlü battaniyeleri, en kalın yorganları ört.en fazla 2 gün. bir de terlemeyi dene.(tu) su torbası bir de bu çeşitleri var hangisi tatlı gelirse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 2. Gün Üşüme ve baş ağrısı ile ateş büyük oranda geçti sadece karın ağrısı ve ishal kaldı birde birazcık miğde bulantısı... Dün tek yiyebildiğim patates haşlama ve çorba olmuştu bugün önerebileceğiniz yiyecekler nelerdir. Birde şu sıcak su torbaları nerde satılır bizim buralarda yokta Yeşilyurt'ta oturuyorum. Edit: Doktora gidiyorumasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 pazarda satılır.bilmiyorum babannem alırdı belime koyardı hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Çorba sıcak sıcak. Hatta içerken yorganın dibinde iç terle bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 http://www.farmacep.com/img/200/buguseptil.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Lord_Argos said: 2. Gün Üşüme ve baş ağrısı ile ateş büyük oranda geçti sadece karın ağrısı ve ishal kaldı birde birazcık miğde bulantısı... Dün tek yiyebildiğim patates haşlama ve çorba olmuştu bugün önerebileceğiniz yiyecekler nelerdir. Birde şu sıcak su torbaları nerde satılır bizim buralarda yokta Yeşilyurt'ta oturuyorum. Edit: Doktora gidiyorumasfd şeftali suyu iç. kola+leblebi kombosu da yapabilirsin. muz ye sdf. sıcak su torbasını da eczanelerde bulabilirsin. yalnız o torbalara sıcak suyu koyunca bi koku yapıyor. rahatsız edebilir biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Kahve ye ama 3ü1 arada değil türk kahvesini kaşıkla ye çiğne böyle sonra su iç üstüne 3gün çıkmazsın tuvalete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 evet + üstüne azcık limon sık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Doktora git ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Yanık kokuları alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 sıcak bi çay iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Yola çıkarken mideyi bozmuştum 1kaşık aldım direkt plug oldu tıkadı kahve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 geçen bende üşüttüm. hiç bişi yapmadım gece her 1 saatte uyandım kustum durdum. sabah kaltığımda bişi değişmemişti ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 oha 6 gün geçmiş hala iyileşmediyse ölmüştür zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Evet arkadaşlar geldim (laptop servisteydi 6 gün sonra alabildim ^^) Doktor saydığım sorunlara "besin zehirlenmesi" dedi ben "ama üşütmüş olamazmıyım" diye diretmeme rağmen hayır bu tamamen besin zehirlenmesi dedi ve 4 tane ilaç yazdı. Buradan da tavisye verenlere selam ederim kola aspirin, nanelimon derken direkten dönmüşüz ha birde paticikde o kadar işsiz var bir tane doktor yokmu :D Edit: Bunu da şimdi gördüm doktor kesinlikle şeftali suyu, meyve suyu ve süt içme dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 patiden medet umana kadar doktora gitcek mantigin yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 pc kucakta kolayına gelmiş olamaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Fitil yazan olmadıysa ben talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar