Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Efendim bir efsaneyi kaybettik. Üzücü haberi vermekde bana düştü ne yazık ki... Forumlarımızın Nartanesi'ne kaptırdık kendisini. Artık eskiden yazdıklarını görmemezlikden gelebilirsiniz. Bende bazı fotoları var , ölmek istediğim zamanla sizinle paylaşıp ölücem :=P O bakımdan beni izlemeye devam edin. PS:Cidden ikisinede mutluluklar dilerim. Uzun süre birbirlerine iyi baksınlar :=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Nartanesı nurtanesı fedaykının bır tanesı =)[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 O zaman hür generallikten istifa etmesi gerekecek ha ? :)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Bak cico açıklamış olayı nartanesi kim ehe Artık o hür bir general değil :=P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 korktum valla fedo yu kaybettik deyince höst....:D[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 o artık başı bağlanmış bir onbaşı.Allah boy boy çocuklar nasip eylesin.[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ahah. hadi bakalım.[signature][hline]your sight is a weakness...
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ahaha gene yazıyorum biraz önce de yazmıştım bi ben kaldım[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi..
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 wooooooooo hür general-nartanesi =)) mutluluklar dilerim size heh edik: ay hür mü dedim pardon :) [signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector [Bu mesaj wildpervert tarafından 29 Ağustos 2004 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Yane hele bir değişiklik varkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii söleyemiyorum hayatım tehlikede o derece :=P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 aşkım canım cicim muhabbetlerine mi girdi yoksa?[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi..
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 sevemek güzeldir (şimdi alt satıra kafiyeli bişeyler yazmam gerkio ama bulamiorum,nede olsa şair ruhlu bir insan değilim:-P)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Halkın savunucusu,devrimin yolcusu Şafak rüzgarının seyisi,yıldızların bekçisi. Koluna gir su perisinin, Kaldır başını bak aydedeye. Gördüğün yüzler biz olalım Yeni hayat yolculuğunda[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 öeh ama zamanı gelmişti yani :P[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 1 süre daha yaşamaya niyetliyim :=P o bakımdan şimdilik susuyorum ehe[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Lykastos, 29 Ağustos 2004 22:55 tarihinde demiş ki: O zaman hür generallikten istifa etmesi gerekecek ha ? :) rehueh bncede=)s[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Nartanesi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 istifa ettirmem fedo hürdür hür kalacak :)[signature][hline]Yalnızlığa dayanırım da, bi başınalığa asla...
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 eheh go fedo go go go :p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım"
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 yenge sizmisiniz.Ay şaşırdım bir an.Buyurmazmısınız.Olay nasıl oldu,bir anlık dalgınlığınıza denk geldi herhalde :)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Tebrikler valla :).[signature][hline]Alma? Mater?
KurabiyeCanavari Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 buralardan öğrencekmişiz demek...mutluluklar dilerim ama nardenesi şahsiyetin vefasızlığına şööle bi değinmek isterim.... şşşşş bu arada enişte bey, üzmeye kalkmayasın sakın kızımızı, aksi takdirde olacaklardan sorumlu diiliz :P[signature][hline]Belki de bu dünya başka bir gezegenin cehennemidir.(Huxley)
Nartanesi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 bone hatırlayamadım be yaw... ne nufus kagıdı ne atması???[signature][hline]Yalnızlığa dayanırım da, bi başınalığa asla...
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Kutlarım (Fedo zaten sinyali burada vermişti bir ben kaldım diye)[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Nartanesi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 canavarım ya... ya öööle çabuk oldu ki biz de anlayamadık :)[signature][hline]Yalnızlığa dayanırım da, bi başınalığa asla...
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Tabe şuanda zor biraz öle mesajlar elinde tava bir Nartanesi var oralarda bir yerde ehehee[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
Öne çıkan mesajlar