VVant Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Arkadaşıma indirmekle uğraşmasındiye bende yüklü olan patchleri atma şansım varmı acaba wow daki gibi?
Marv Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Evet. Direk Electronic Arts klasörünü kopyaladığında olur. Yani olması lazım.
VVant Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 baya iyi olur onu indirmekle uğraşmak istemiyorum :)
VVant Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 tam olarak dosyanın yeri neresi şimdi baktımda bulamadım
Marv Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 C ye kaydettiysen C dedir, D ye kaydettiysen de D de. C ye bak Program Files'a. Kendisi otomatik olarak oraya yükler normalde. Ha sen yükleme sırasında D seçtiysen dediğim gibi D dedir.
VVant Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 oyunun kendi klasöründe yok baktım oraya ayrı bir yere yapıyorsa bilmiyorum araştırıyorum şuan
VVant Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 oyunun kendi klasöründe yok baktım ona.belki başka bir yere yapıyordur bilmiyorum şimdi araştırıyorum
Marv Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Oyun, oyunun kendi klasöründe yok mu ? O nasıl olur abi ? Sen sadece patch falan mı arıyorsun yoksa direk cilentı mı ? Oyunun klasörü 10,4 GB bende. Daha bu sabah yükledim. Arama'dan falan arat Electronic Arts diye klasör olarak.
VVant Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 patch arıyorum fakat direk bütün klasörü atmakda olursa uyar bana :).oyun bende de 13 gb civarı fakat arkadaşa atmam için bir patch klasörü bulamadım oyunun direk kendisinimi atacam onu anlamadım.
Marv Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Oyunun bulunduğu Electronic Arts klasörü var. Tamamını at abi. Oyunun direk kendisini yani. Patch ile falan uğraşma.
Öne çıkan mesajlar