DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 elinde bulunan var mı taslak olarak? ya da neler yazılcağını bilen dilekçeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 hiç bişii anlamadım bu topikten. biraz daha ayrıntılı anlatsan? öğrenci vizesi? hangi ülke, bu ne dilekçesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 maddi hata dilekçesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Sepet sepet yumurta Sakin beni unutma Unutursan küserim Dilekceni keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 aslında bu bi ödev için gerekliydi. fransadaki bir dil okulu için vize almaya çalışan öğrenci nasıl bir dilekçe yazar konulu. hiçbir örnek bulamadım. nasıl bir şey yazacağımı da bilemedim sizlere sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar