Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

floyd rose la ilgili.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
f-50 hardcore gitarı da neyse:)m2 bridge var onda zaten

gibson da sustain in fazla olması için bir sürü iyileştirme var.bir defa tuning machinelerin bulunduğu yer(ona n denir şu kadar senede öğrenemedim walla) geriye doğru açı yapıyor sapla.ve herhangi bir çiviyle falan deği direk yapıştırıcıyla tutturulmuş.ayrıca bridge tune-o-matic.ve gövde de maun yani ağır bir ağaçtan ve kalın.bunlar les paul lerin sustain ini arttıran şeyler.
  • 5 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
floyd rose'dan nefret ediyorum, floyd rose'dan nefret ediyorum, floyd rose'dan nefret ediyorum, floyd rose..

abartmıyorum, gitardan soğuttu beni. çalmıyorum aylardır, küstüm. para bulduğum vakit elimdekini satıp sabit köprülü orta seviye bi şey alacağım.

satılıktır, duyrulur.
Mesaj tarihi:
taktik olsun 2 tane tüyo. 1.si floydla kasa arasına bi tahta yerleştirirsen kolaylıkla akorunu yaparsın tahtayı çektikten sonra da ince akor yaparsın aşağıdan. 2.tüyo eğer tahtasız olsun diyosan

E 1.
A 4.
D 6.
G 5.
B 3.
E 2.

bu sıralamaya göre akor edersen önceden kullandığın tellerde tek hamlede, yeni taktığın tellerde 2 hamlede fln güzel akor yaparsın
Mesaj tarihi:
abvblizzard said:

En son 3 ay önce akord ettim.
Arada üst teli D ye düşürüyorum o kadar.
Hala kusursuz geri kalanı

abi sende JEM var ama, kopruyu soksen kendi kendine geri yuvasina girip akort yapar o.
  • Yeni Oluştur...