Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 f-50 hardcore gitarı da neyse:)m2 bridge var onda zaten gibson da sustain in fazla olması için bir sürü iyileştirme var.bir defa tuning machinelerin bulunduğu yer(ona n denir şu kadar senede öğrenemedim walla) geriye doğru açı yapıyor sapla.ve herhangi bir çiviyle falan deği direk yapıştırıcıyla tutturulmuş.ayrıca bridge tune-o-matic.ve gövde de maun yani ağır bir ağaçtan ve kalın.bunlar les paul lerin sustain ini arttıran şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 floyd rose'dan nefret ediyorum, floyd rose'dan nefret ediyorum, floyd rose'dan nefret ediyorum, floyd rose.. abartmıyorum, gitardan soğuttu beni. çalmıyorum aylardır, küstüm. para bulduğum vakit elimdekini satıp sabit köprülü orta seviye bi şey alacağım. satılıktır, duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 niye ki süper floyd rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 gereksiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 süper evet, ama tahminlerimin aksine hiç kullanmadım. yani benim için olmasa da olur; o yüzden sadece "olmasa da olur" dan öte bi sürü avantaj sağlar bana olmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 floyda akor çakamayınca insanlar direk nefret ediyo. soulberry senin adına konuşmadım bu arada. Eğer tabi ki sen de bu konudan muzdaripsen sözüm sana da sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 evet bana olsun zaten, ben çakamıyorum akort. o yüzden tez zamanda değiştirmek istiyorum. beni gitardan soğutacaksa en leziz teknolojiye bile karşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 taktik olsun 2 tane tüyo. 1.si floydla kasa arasına bi tahta yerleştirirsen kolaylıkla akorunu yaparsın tahtayı çektikten sonra da ince akor yaparsın aşağıdan. 2.tüyo eğer tahtasız olsun diyosan E 1. A 4. D 6. G 5. B 3. E 2. bu sıralamaya göre akor edersen önceden kullandığın tellerde tek hamlede, yeni taktığın tellerde 2 hamlede fln güzel akor yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 En son 3 ay önce akord ettim. Arada üst teli D ye düşürüyorum o kadar. Hala kusursuz geri kalanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ne bu pink floydun yeni albümü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 pink floydun icad ettiği bişey gitarla ilgili diyolar bende bilmiyorum ble waooooaw wowwa die sesler çıkattırıyomuş gitara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ağzımla çıkarabiliyorum ben gitara gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 tonepros kopru alin mutlu mutlu gitar calin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 abvblizzard said: En son 3 ay önce akord ettim. Arada üst teli D ye düşürüyorum o kadar. Hala kusursuz geri kalanı abi sende JEM var ama, kopruyu soksen kendi kendine geri yuvasina girip akort yapar o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ucuz etin yahnisi yavan olur gençler 300TL lik gitarın floyd rose u ile 3000TL lik gitarın floyd rose bir olmaz tabi ki ayrıca tune-o-matic ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar