Creel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Azhran Cizimler gercekten hos ve kendi orjinallikleri var görülmesi gerek.[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 çok beendim. süpermiş.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 sadece arkadasin bazi "erkek" tiplemeleri cokcana "yumuşak(!) metrosexual" tarzini yansitio :)[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" [Bu mesaj Creel tarafından 05 Eylül 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 vay be... ne yetenekler var....[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 böylelerini görünce bi ezik hissediyorum kendimi. Çalışarak bu noktaya gelinir mi acaba? yok yok yetenek , yetenek....[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 süfer erkek çizimleri bence de baya bi efemine olmuş[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 çalışarak BU noktaya gelinir. lakin öyle insanlar var ki onlar özel hakkaten. insanın bırakası geliyo elinden kalemi kaadı.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: horacegoesskiing, 05 Eylül 2004 23:43 tarihinde demiş ki: çalışarak BU noktaya gelinir. lakin öyle insanlar var ki onlar özel hakkaten. insanın bırakası geliyo elinden kalemi kaadı. horace kıskanmış :D[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
comfortably_numb Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: horacegoesskiing, 05 Eylül 2004 23:43 tarihinde demiş ki: lakin öyle insanlar var ki onlar özel hakkaten. insanın bırakası geliyo elinden kalemi kaadı. örnek olarak seni verebiliriz sanırım. alemde teksin.yalan da harbi beğeniyorum çizdiklerini. yok beğenmeyecektim bi de.kralsın sen. azmimi kırdın.azhran da kralmış.helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Yannız atmosfer batsın bu dünya stiline dönmüş. Yada kurt kobayın[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ehu. kıskandıım insanlar var ama bu arkadaş onnardan biri diil. craig mullins o insanların başında eliyo mesela.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ya böle info bölümüne yaşını başını yazmıyanlara cok sinir oluyorum extra cok güzel yaptıkları[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar