Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 MC noldu godprotos? Çok sevinçliyim. Mk böyle parmağını sallasaydı MC'yi yenince daha da çok sevinecektim ama olsun. Artık finalde yapsın Terranlar. MVP MK farketmez.
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 hah varmış korktum johnla cast edecek die
baybety Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 hayatım boyunca bunlar kadar iyi ve hızlı oynayacağıma inanmıyorum :(
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 2-2! YOOOOOOSH marineking IKEEEEEEEEEEE!!
baybety Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ben bu all in, 6 pool, turret vs taktikleri kulananların late yada midle gamede rakibini yenemiyeceğini düşündüğü için yaptığını düşünüyorum
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ahahaha of çok iyiydi. adamlar aynı anda birbirlerine kafa atıp sonra yere düştüler.
Aelfric Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 baybety said: ben bu all in, 6 pool, turret vs taktikleri kulananların late yada midle gamede rakibini yenemiyeceğini düşündüğü için yaptığını düşünüyorum her zaman değil, tahmin edilemez hale gelmek için yapmak da son derece mantıklı. bir oyun öyle, bir oyun şöyle biraz ondan biraz bundan tadında.. yoksa bitbybit olur çıkarsın..
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 abi o siege tanki alamadı ya resmen daha iyi ordusu vardı mkp ın of neyse hadi mkp göriim seni!
Aelfric Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 MVP iyi oyuncu, tek şansızlığı Code S te kalmak için Alicia ile karşılaşması olmuştu ki o zamanlar code a da bulunmasına rağmen çoğu code s oyuncusundan daha iyi bir oyuncu. yenilmesi çok ilginç değil yani mvpnin tvpsini de göz önüne alırsak. hak etti bu şampiyonluğu :)
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 o nası mikrofon tutmak abi =D 2 elle sarıldı valla ehehe
Öne çıkan mesajlar