Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 GSL World Championship Seoul

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cuce said:

flash jeadong yıllarca üretilmiş stratejielrin timignlerin, netleşmiş kanıtlanmış verilerin üstyüne oturmuş iki isim. iloveoov üstünden az wekmek yemedi flash, julyan üstüdnen az ekmek yemedi jeadong.

sc2 ye gecip ağlarlar cok sacma oyun cok hızlı cok random cok bo win bık bık bık diye. aynı durum bw ıcınde gecerliydi, oyun bu haline yıllarca keşfedilerek geldi.

ha bisu gelip yardırabilir ama

sc2ye geçip ağlarlar demiyorum, bwdeki gibi yenilmez olamazlar diyorum. ki eğer bir gün bw sahnesi ilgisini yitirir ve sc2ye geçerlerse göreceksiniz bundan neredeyse %90 eminim. ama çok iyi oyuncu olacakları kesin. sc2 yıllar içinde kendi yenilmezlerini çıkartacak onlar da sadece belirli dönemlerde geçerli olacak. ayrıca oyun hızlı random vs de demiyorum, bw de hızın ve mekanikler çok çok daha önemli olduğunu söylüyorum. yazdıklarımı anlayamamışsın bence sen.
Mesaj tarihi:
sen benım sarkastik olduğumu sanmıssın sanırım ma değilim, jeadong flash beş para etmez oyunları keyifsiz isimler.

sahneyi bu akdar domine ettikelri halde, esports bişey katmayı becerememiş iki isim. hiçte sevmem. bildiğinde ağlarlar karı gibi sc2 de
Mesaj tarihi:
sc2 yeto bir oyun işte abi neyi tartışıyorsunuz. aelfric haklı, bw'de dönüp suratına bakılmayan adamlar, oyuncu kesildiler başımıza sc2'de. bw'ın çokça kolaylaştırılmış hali olduğu için bw gosularının aradaki farkı açmaları kolay değil.

oyun kolaylaştı ama stratejik bir derinlik gelmedi bw'ın üstüne. o yüzden 2 sene sonra sc2 falan tartışmayacağız, ben de bundan %90 eminim.
Mesaj tarihi:
bundan 5 sene sonrada sc2 macları izlerken, cok mutlu olcauksın ama huun.

son aylarda sc2 bw'bin son 2 senede verdiğinden cok daha keyifli maclar veriyo.
Mesaj tarihi:
Karı gibi demişim ama yanlış demişim, SC oynuyan Hatunlar değil ağlamak, bir yavaş dişisi gibi, bir kartal dişisi gibi yahşı gururlu hırcın narin ve güzeldirler.

Emo gibi ağlarlar diyelim.
Mesaj tarihi:
huun said:

oyun kolaylaştı ama stratejik bir derinlik gelmedi bw'ın üstüne. o yüzden 2 sene sonra sc2 falan tartışmayacağız, ben de bundan %90 eminim.

oyunu şu anki haliyle düşündüğümüz zaman sana katılıyorum. ama blizzard bu e-sports işini ciddiye aldığı için(e tabi içinde bolca para var) ilerleyen zamanlarda ne gerekiyorsa yapacaktır diye düşünüyorum. tabi ff konusunda işler biraz sıkıştı ama öyle yada böyle balans ekibindeki insanların işi bu bir çıkış yolu bulacaklardır.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

çok tartışmalı bir sav. ayrıca burada karşılaştırılacak birşey olacaksa; bw 12 sene keyifli maçlar izletti, sc2 kaç sene izletecek.
Mesaj tarihi:
abi hahahahahahahahah tastelessın demin yaptığı dağda evimde yaşıyacam sonra gelip beni bulacaklar THERE IS A MATCH ONLY YOU CAN CAST espirisi hahahahahahahahahahaha

çok iyi başladılar gene
Mesaj tarihi:
huun said:

Cuce said:

çok tartışmalı bir sav. ayrıca burada karşılaştırılacak birşey olacaksa; bw 12 sene keyifli maçlar izletti, sc2 kaç sene izletecek.

elbetteki öyle, ama işte diyorumya, jeadong/flash dönemi bwnin dibe vurduğu dönemdir benim için. bu akımdan kurtulucak gibide durmuyo bw sahnesi.
  • Yeni Oluştur...