Seele Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 bet gitti kizlar gitti pent üzüntüden cikolatali dondurma yiyor evde.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ya abi haksızlık vallaha hep israilin oyunu bunlar
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Dimaga'nın ZvP'sini bilmiyorum ama ZvT ve ZvZ'sine yakınsa (o seviyede olmasına gerek yok) Dimaga dünyadaki en iyi Zerg olabilir şu an.
LaBohome Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 baybety said: yok yaa bu Nestea olamaz bu onun elektronik bir kopyadır kendisi evde oturmuş çayını yudumluyodur Nasıl bir oyun bu Nestea ilk defa böyle kötü oynadı aynı benim gibi :s Dimaga iyi oynadı nestea kotu değil.
baybety Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 LaBohome said: baybety said: yok yaa bu Nestea olamaz bu onun elektronik bir kopyadır kendisi evde oturmuş çayını yudumluyodur Nasıl bir oyun bu Nestea ilk defa böyle kötü oynadı aynı benim gibi :s Dimaga iyi oynadı nestea kotu değil. dakika 14 olmuş Nestea 3üncü hatch nerde ? dakika 14 olmuş Nestea daha 98 pop bide o birikmiş mineraller ne ????????
savsatli Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 baybety said: LaBohome said: baybety said: yok yaa bu Nestea olamaz bu onun elektronik bir kopyadır kendisi evde oturmuş çayını yudumluyodur Nasıl bir oyun bu Nestea ilk defa böyle kötü oynadı aynı benim gibi :s Dimaga iyi oynadı nestea kotu değil. dakika 14 olmuş Nestea 3üncü hatch nerde ? dakika 14 olmuş Nestea daha 98 pop bide o birikmiş mineraller ne ???????? kayanın orda linglerini kaybettikten sonra oldu bu dediklerin orada üstünlüğü aldı ve 3. ye gitti dimaga nestea gidemezdi
Cuce Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 queen'ı verdiip icin dağıldı macrosu nesteanın
Mortis Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 karşısında kaslı ve yakışıklı adam var çünkü
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ben buradan bet kariyerimi tamamladığımı duyurmak istiyorum, son günde tepeye çıkma şansını yakalamıştım gerçekten güzel de gidiyordu.ama hesaba katmadığım tek şey vardı oda ALLAHIN BELASI DIMAGA DENEN HERIF NESTEA YI YENDI.ben bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygı ile selamlıyorum
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 cheese yapmaya calismissin, allin gitmissin gosubet hard counterlamis
Seele Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Tüm GSl turnuvalarinin en iyisi. Hem heyecanliydi hemde cok güzel oyunlar cik. insallah gomtv bu olayi tekrarlar.(eger yaparlarsa bir dahakine parali olursanirim)
inyourmind Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 TD)Pentagram said: ben buradan bet kariyerimi tamamladığımı duyurmak istiyorum, son günde tepeye çıkma şansını yakalamıştım gerçekten güzel de gidiyordu.ama hesaba katmadığım tek şey vardı oda ALLAHIN BELASI DIMAGA DENEN HERIF NESTEA YI YENDI.ben bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygı ile selamlıyorum Pentagram:[All]:gg Pentagram has left the game!
baybety Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Cuce said: queen'ı verdiip icin dağıldı macrosu nesteanın ayrıca bide o vcar tabi yaw quenin orda ne işi var? sürüden ayrılan Queni zerglingler kapar bilmiyo mu bu adam
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 baybety said: LaBohome said: baybety said: yok yaa bu Nestea olamaz bu onun elektronik bir kopyadır kendisi evde oturmuş çayını yudumluyodur Nasıl bir oyun bu Nestea ilk defa böyle kötü oynadı aynı benim gibi :s Dimaga iyi oynadı nestea kotu değil. dakika 14 olmuş Nestea 3üncü hatch nerde ? dakika 14 olmuş Nestea daha 98 pop bide o birikmiş mineraller ne ????????Dimaga; geç roach warren yaparak ekonomik olarak öne geçti, Nestea'nin queen'i snipe'ladı, daha sonra Nestea'nin linglerini çok güzel bir biçimde sıkıştırdı ve ondan sonra hep doğru zamanda drone yaptı, doğru zamanda ünite yaptı, doğru zamanda uğgrade yaptı, doğru zamanda hydra'ya geçti, yani kusursuz bir oyun oynadı. Bu nedenle birkaç küçük şeyden kazandığı avantajı git gide çok büyük bir avantaja çevirdi. Yoksa Nestea gayet iyi oynadı, çok büyük hatalar yapamadı, makrosu, zamanlamaları iyiydi; Dimaga'nınkiler daha iyiydi sadece. said: ayrıca bide o vcar tabi yaw quenin orda ne işi var? sürüden ayrılan Queni zerglingler kapar bilmiyo mu bu adamOverlord avlıyordu.
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Öyle her maçı korelilere vermek kadar kolay olsaydı herkes 100k puan yapardı. Hala daha anlayamadın şu korelilerin avrupalılardan aslında çok da iyi olmadığını. Acayip büyütüyorsunuz bazen gözünüzde.
huun Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 koreliler daha iyi değil; ama iyi olanların büyük çoğunluğu kore'li.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 iccuptan birşey söleyim Koreli B rank adam Avrupalı A- adamın ağzını burnunu kırıyordu.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 gösterme abi şunu haha yaramı deşme
baybety Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 said: Overlord avlıyordu. overlordlardan da önce bi quen gitti creepsiz alanda zerglingler aldı queni
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 TD)Pentagram said: iccuptan birşey söleyim Koreli B rank adam Avrupalı A- adamın ağzını burnunu kırıyordu. Sorun orada zaten sc1 değil bu oyun. Sc1 aşırı mekaniklere dayalı bir oyundu. birden fazla bina seçemeyip direk rally probe gönderemiyordun vs bunun gibi birsürü "detay" ile uğraşman gerekiyordu. sc2 daha çok strateji oyunu. koreliler sc1'i el alışkanlıkları ve mekanikleri çok iyi olduğu için (ki bu da disiplinli pratik yapmaktan geliyor) domine edebildiler. artık öyle über hayvani mekaniklere ihtiyaç yok sc2de. bir pro için ortalamanın üstünde mekanikler yeterli gerisi tamamen zeki oynamaya buildleri düzgün oluşturmaya vs bakıyor ki bence bu yanıyla daha güzel.
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 inyourmind said: TD)Pentagram said: ben buradan bet kariyerimi tamamladığımı duyurmak istiyorum, son günde tepeye çıkma şansını yakalamıştım gerçekten güzel de gidiyordu.ama hesaba katmadığım tek şey vardı oda ALLAHIN BELASI DIMAGA DENEN HERIF NESTEA YI YENDI.ben bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygı ile selamlıyorum Pentagram:[All]:gg Pentagram has left the game! şu daha uygun gibi Gosubet:[All]: :) Pentagram has left the game!
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 koreli moreli diyorsunuz da, dimaga 2 gsl sampiyonu, bir finalistine yol vermedi mi su iki gunde?
Öne çıkan mesajlar