Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 GSL World Championship Seoul

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
baybety said:

yok yaa bu Nestea olamaz bu onun elektronik bir kopyadır kendisi evde oturmuş çayını yudumluyodur
Nasıl bir oyun bu Nestea ilk defa böyle kötü oynadı aynı benim gibi :s

Dimaga iyi oynadı nestea kotu değil.
Mesaj tarihi:
LaBohome said:

baybety said:

yok yaa bu Nestea olamaz bu onun elektronik bir kopyadır kendisi evde oturmuş çayını yudumluyodur

dakika 14 olmuş Nestea 3üncü hatch nerde ?

dakika 14 olmuş Nestea daha 98 pop
bide o birikmiş mineraller ne ????????
Mesaj tarihi:
baybety said:

LaBohome said:

baybety said:

kayanın orda linglerini kaybettikten sonra oldu bu dediklerin orada üstünlüğü aldı ve 3. ye gitti dimaga nestea gidemezdi
Mesaj tarihi:

ben buradan bet kariyerimi tamamladığımı duyurmak istiyorum, son günde tepeye çıkma şansını yakalamıştım gerçekten güzel de gidiyordu.ama hesaba katmadığım tek şey vardı oda ALLAHIN BELASI DIMAGA DENEN HERIF NESTEA YI YENDI.ben bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygı ile selamlıyorum

Mesaj tarihi:
Tüm GSl turnuvalarinin en iyisi. Hem heyecanliydi hemde cok güzel oyunlar cik. insallah gomtv bu olayi tekrarlar.(eger yaparlarsa bir dahakine parali olursanirim)
Mesaj tarihi:
TD)Pentagram said:

ben buradan bet kariyerimi tamamladığımı duyurmak istiyorum, son günde tepeye çıkma şansını yakalamıştım gerçekten güzel de gidiyordu.ama hesaba katmadığım tek şey vardı oda ALLAHIN BELASI DIMAGA DENEN HERIF NESTEA YI YENDI.ben bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygı ile selamlıyorum

Pentagram:[All]:gg
Pentagram has left the game!
Mesaj tarihi:
Cuce said:

queen'ı verdiip icin dağıldı macrosu nesteanın

ayrıca bide o vcar tabi yaw quenin orda ne işi var?
sürüden ayrılan Queni zerglingler kapar bilmiyo mu bu adam
Mesaj tarihi:
baybety said:

LaBohome said:

baybety said:

Dimaga; geç roach warren yaparak ekonomik olarak öne geçti, Nestea'nin queen'i snipe'ladı, daha sonra Nestea'nin linglerini çok güzel bir biçimde sıkıştırdı ve ondan sonra hep doğru zamanda drone yaptı, doğru zamanda ünite yaptı, doğru zamanda uğgrade yaptı, doğru zamanda hydra'ya geçti, yani kusursuz bir oyun oynadı. Bu nedenle birkaç küçük şeyden kazandığı avantajı git gide çok büyük bir avantaja çevirdi. Yoksa Nestea gayet iyi oynadı, çok büyük hatalar yapamadı, makrosu, zamanlamaları iyiydi; Dimaga'nınkiler daha iyiydi sadece.
said:
ayrıca bide o vcar tabi yaw quenin orda ne işi var?
sürüden ayrılan Queni zerglingler kapar bilmiyo mu bu adam
Overlord avlıyordu.
Mesaj tarihi:
Öyle her maçı korelilere vermek kadar kolay olsaydı herkes 100k puan yapardı. Hala daha anlayamadın şu korelilerin avrupalılardan aslında çok da iyi olmadığını. Acayip büyütüyorsunuz bazen gözünüzde.
Mesaj tarihi:
TD)Pentagram said:

iccuptan birşey söleyim Koreli B rank adam Avrupalı A- adamın ağzını burnunu kırıyordu.

Sorun orada zaten sc1 değil bu oyun. Sc1 aşırı mekaniklere dayalı bir oyundu. birden fazla bina seçemeyip direk rally probe gönderemiyordun vs bunun gibi birsürü "detay" ile uğraşman gerekiyordu. sc2 daha çok strateji oyunu. koreliler sc1'i el alışkanlıkları ve mekanikleri çok iyi olduğu için (ki bu da disiplinli pratik yapmaktan geliyor) domine edebildiler. artık öyle über hayvani mekaniklere ihtiyaç yok sc2de. bir pro için ortalamanın üstünde mekanikler yeterli gerisi tamamen zeki oynamaya buildleri düzgün oluşturmaya vs bakıyor ki bence bu yanıyla daha güzel.
Mesaj tarihi:
inyourmind said:

TD)Pentagram said:

Pentagram:[All]:gg

şu daha uygun gibi

Gosubet:[All]: :)
  • Yeni Oluştur...