Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 GSL World Championship Seoul

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mithgor said:

bi organizasyon yapip sunlarin alayini tr'ye getirsek.
1 hafta konaklatip sonra yollasak biraz sponsor falandi filandi derken reklamiyla falan...
issizlik basima vurdu biran once askere gitmem lazim (:
ama olabilir bak cidden. pek para kazanilmasa bile zarar etmeden karsilanabilir gibime geliyor. tabi medyanin acayip destegi lazim.

reiz herkes getirilebilir.önemli olan feedback kısımı.ama bu edirnedeki amerikalı sanatçının seyirci konusu gibi olay olursa ozaman insan içine çıkılmaz.

pek olmaz gibi duruyor
Mesaj tarihi:
abi iste medyanin destegiyle ole olmaz.
haberlere falan cikacak iste "koreli e-sporculer turkiyede"
oluyo ya reklam haberleri boyle. 3-4 kanalda 3-4 dakikalik haberler cikacak turnuvadan 2-3 gun oncesinden.
sen kendi reklamini da yapacaksin. maksat ilkinden para kazanmak degil ikincisinden para kazanmak.
tabi bunun icin iyi bir cevre ve 50 bin civari para lazim en basta.
bu 50 bin tl'yi cikartip oyunculari da mutlu yollarsan evlerine olay biter. bir sonraki seneye 50 bin tl yatirmana bile gerek kalmaz sponsorlarla falan o 50 bin tl'yi kazanirsin.
tabi bolr anlatmasi ne kadar kolay..
Mesaj tarihi:
bunu diğer oyunlarda yaptılar.SK yı getirdielr geçenlerde spawn mıne var cs ci onu getirdiler.Hiç bi tv de adı geçmedi.İşin magazinel yada sansasyonel bişiyi olmalı.Malzeme olmalı basına.Yada adamlara iyi anlatılmalı bu.Slayers Boxer kimdir nedir nasıl bir populeriteye sahiptir.yada slayers boxer atıyorum NTV Spor a röportaj verse ve türk 2 3 oyuncu ile maç atsa.Gibi şeylerle ilgi çekilmeli.10 tane kanal yerine tek bir hedefe yoğunlaşılırsa birşey olur.NTV spor dememdeki sebep bakın reklamlarında artık oyunların demoları dönüyor.

kontak konusu sorun değil.ulaşılamıyacak kimse yok
Mesaj tarihi:
koreli "e-sporcu"nun türkiyeye gelmesi umursayacak kitleye TVden ulaşamazsın ki. işte level + oyungezer + paticik şu anki kitlenin 85%ı falan eder zaten
Mesaj tarihi:
TV ' den direk pazarlayamazsın olayı zaten.Bir başlama noktası olur.İnsanlara önce bunun profesyonelce yapılan birşey olduğunu , bunu profesonelce yapan yerler olduğunu iza edersin.Orda oturup insanlara koredeki profesyonelliği anlattımı birisi kalas olsa ilgisini çeker.Aga bune? der illahaki.
Mesaj tarihi:
hah iste abi olay tamamen medyayi isin icine dahil etmek.
sen isin icine medyayi dahil ettigin an reklam degerinin arttigini goren potansiyel sponsorlar kararlarini olumlu yonden veriyor ve onlar da medyayi isin icine biraz daha sokuyorlar. yani ben girdim madem bu ise bizim hikmet vardi kanal zart zurtun gene muduru ona diyim de haberde 2-3 dakka versin su olayi..
sonrasi zaten malum "patladi gitti" (:
Mesaj tarihi:
ben streamini izliyorum arada, iyi oynuyor normalde.

ama tarz olarak nestea'nin tam tersi gibi geliyor bana. hani nestea oyle cok micro yapan bir adam degil ama kararlari cok iyi ya, huk tam tersi.. karar verme konusunda cok yeteneksiz ama microsu iyi.

gidip bunker tank defansa bodoslama girmesi de buna en guzel ornek olsa gerek =)
  • Yeni Oluştur...