Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[İş İlanı] Sosyal Medya Uzmanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ama kilit nokta, dijital medya stratejisti olmak, az insan bu "titre" sahip ve markaların dijital ortamlardaki iletişim stratejilerini/planlarını oluşturmak; hem daha yaratıcı hem de daha fazla iş zekası isteyen bir şey.

yoksa community managerlık falan yalan bir dünya.
Mesaj tarihi:
dijital medya stratejsti olmak için önce reklamcılığı bilmek lazım, zaten tanıtım konusunda her türlü stratejistin bir reklamcılık geçmişi olmalı ki işin mutfağını bilsin

biri reklamcı diğeri amele işte
Mesaj tarihi:
ayrıca artık online ile offline ı ayırt ederek iş yapmak da çok faydalı bir olay değil bence; dolayısıyla 360'ın dijital tarafını yapanların geleneksel reklamcılık deneyimi varsa sonuç güzel olabiliyor.

şahsen geleneksel geçmişim var, şu anda da dijitaldeyim; o açıdan çok avantajlı bir konumda olduğumu düşünüyorum ama zaman gösterecek.
Mesaj tarihi:
gerçekten babacum'un dediği gibi

ve zaugna'nın da dediği gibi hani,
işin bir has reklamcı boyutu var. İnterete hakim olmak gerekiyor reklamın yarısı burda dönüyor artık çünkü... ve hatta reklamcıları da geçersek sosyal medya aslında PR'cilerin de işi...

sosyal medyalarda fink atıp gerekli güncellemeleri yapan sıradan müşteriyle muattap olan adamsa hakkaten neredeyse fabrika işçisi ayarında ama işte işin sonunda bilmem ne uzmanıyım diyebiliyor. Bu da böyle ilginç bişey :D
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

diğer yeni mezun meslekleri için bkz;

muhasebe elemanı
primli sigorta satıcısı
satış danışmanı (tezgahtar)
junior audit (4big şirketlerinde)
blimum kölelik işleri

abi napsın yeni mezun kişisi başka:D
olay sanırım kölelik süresini minimum düzeyde tutma kabiliyetinde yatıyor
yoksa yeni mezun olup stajdan hemen sonra smmm bürosu açmak falan pek sağlıklı olmasa gerek?

[hr]

adamın ilanını da rezil ettik yalnız :D

işte sosyal medya aynen böyle bişey, herkes işin içine dalıp bi sürü lakırtı edebilior^^ ehe
Mesaj tarihi:
sen end iyorsun...

kapıcılar; apartman görevlisi
şoförler; taşıma/ojistik servis personeli
sekreterler asistan (ki bence olması gerektiği gibi bir sekreter>asistan.. biri yardım eder öteki işi çekip çevirir.. koskoca BM sekrteri var lan)
tezgahtar; satış danışmanı
mankürcü pedikürcü; güzellik uzmanı

çok yakında;
işsiz; potansiyelini optimum düzeylde kullanım arayışçısı
Mesaj tarihi:
@yav
, yok ben "yeni mezun gitsin müdür olsun" dmeiyorum da işte yeni mezun birinin e yapabileceği bir iş demeye getirmiştim ehe hani diğer sydıklarımda 2 yıl çalışsan gayet iyi bir tecrübeye sahip oluyorsun sonucunda

bu arada evet adamın ilanını piç ettik kusura bakmasın :(
Mesaj tarihi:
Mortis said:

charlie sheen de sosyal medya stajyeri ariomuş aklınızda bulunsun.

http://lalawag.com/2011/03/07/charlie-sheen-is-looking-for-a-social-media-intern/

gunun en igrenc esprisini takdim ediyorum, mortis sever bunu

said:
How much coke does Charlie Sheen do?
Enough to kill two and a half men.

aheueheue

dogruymus bu arada, atmislar diziden ehueehu
  • Yeni Oluştur...