Chiptech Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Selamlar, said: Sosyal medyayı çok iyi anlayıp çok iyi anlatabilen; sunumlar hazırlayabilen; yaratıcı, stratejik düşünebilen; uzmanlığını ilk iş görüşmesinde bize hissettirecek senior ve junior sosyal medya uzmanları arıyoruz. Ajans: Tayfa&Wdo www.tayfa-wdo.com İletişim: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Tam sosyal medya ile ilgili bir başlık açıcaktım bunu gördüm :) Ben bu başlık altında sorayım , eğer iş ilanını baltalar veya adminler farklı başlıkta olması gerektiğini düşünürse ayırabiliriz topici. Social Marketing in trendlerini , konseptlerini anlamam ve tecrübe kazanmam gerekiyor. Aslında bu konseptlere çok uzak değilim , yazılım mühendisi olduğumdan , bir ara takip ediyordum yenilikleri ama şu an alanım dışında(Gıda Sektörü) bir işe girdim be tanıtmak istediğim bir iki markam var. Ajans ile çalışmayı düşünüyorum fakat öncelikle biraz da kendim uğraşmak istiyorum ki anlıyayım işin ROI hesaplarını. Bu alanda tecrübelerimi nasıl geliştirebilirim ? Tavsiye kitap , seminer , pratik alanı vs? Görüşlerinize açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 istanbul business school'un digital marketing lab'i var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ayrıca herkes sosyal medyacı arıyor lan şu sıralar, piyasada sosyal medyacı kalmamış. df istanbul, 4129, biz (promoqube) arayanlar arasında; daha ufak yerlerin de aradığını duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Bu isin uzmani www.yigitardaturkoglu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Sosyal medyaci diye bisey yoktu ki kalsin, yeni uyduruldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Katıldın mı ? Ya da katılan tanıdığın oldu mu ? Eğitim kurumları genelde çok çok basic şeyler anlatıp zaman öldürüyorlar. Faydası olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 katılmadım, katılacaktım ama içeriği basit geldi (websitelerinde her hafta ne anlatılacağı yazıyor); o yüzden başka bir eğitime kaydoldum. @aquila, sosyal medya denen kavrama da inanmıyorum ben hacı ona bakacak olursan; ama çok güzel bir piyasa oluştu, değerlendirmeyene yazık olur. ayrıca 1 yıl iş tecrübesi olan adama uzman denen bir sektörden bahsediyoruz, o da ayrı bir problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ZaugnaKhaldun said: ayrıca herkes sosyal medyacı arıyor lan şu sıralar, piyasada sosyal medyacı kalmamış. df istanbul, 4129, biz (promoqube) arayanlar arasında; daha ufak yerlerin de aradığını duyuyorum. ya söyle bir durum var ama. herkes arıyor da; bildiğin köle arıyorlar. işin ne kadar temeli bu %100 bilmiyorum, aydınlatın bilmek isterim. junior social media uzmanları Türkiye'de sadece tool ile social feedback çekip bunları tool üzerinden şekillendirerek yorumluyor. Monitera var en bilindik kullanılanlardan mesela. Bu ne kadar güzel bir şey bilmiyorum. Çok tek düze bir iş, tabi burada ajansların farklılıkları oluyor. Seni ne kadar diğer işlemlere dahil ediyorlar vs, ne kadar yaratıcılığını kullanmana izin veriyorlar bu gibi şeyler çok değişken. Bir çok yer arıyor bu pozisyona eleman, biraz da işçi dönüşümü fazla olduğundan kaynaklanıyor bu durum. Çevremde çok kişi var, bu işe girip çıkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ZaugnaKhaldun said: ayrıca 1 yıl iş tecrübesi olan adama uzman denen bir sektörden bahsediyoruz, o da ayrı bir problem. aynen, gerçek sorun bu. eğitim olarak kimse profesyonel derece bir seviyede olmadığından bulanıklık var bence. bir açıdan da iyi tabi, kendini geliştiren bir şeyler yapabiliyor.ama bir yandan da,bir blog yazıp takipçisi olan, twitter'da 1000'den fazla follower'ı olan insan sosyal medyacıyım diye takılmaya başlıyor hafiften. tehlikeli durumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 sosyal medyacı var sosyal medyacı var valla. reklamlarla uğraşanı var, community manager yapanı var, monitoring yapanı var, kreatif takılanı var. bana göre net en kötüsü community manager. reklamlar ve monitoring kendini daha fazla geliştirebileceğin alanlar; kreatif ise her yerde iş yapma potansiyeli olduğu için oldukça başarılı. ama community manager dediğin gibi sereglin, kendini geliştirme gibi bir şey yok; ne veriliyorsa yapıyorsun. buradan sonraki detaylara public girmeyeyim abi ben=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 girin girin.. öğrenelim biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bu sosyal medya şimdi özetle ne oluyor facebook twitter sayfalarıyla ilgilenmek falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ZaugnaKhaldun said: katılmadım, katılacaktım ama içeriği basit geldi (websitelerinde her hafta ne anlatılacağı yazıyor); o yüzden başka bir eğitime kaydoldum. @aquila, sosyal medya denen kavrama da inanmıyorum ben hacı ona bakacak olursan; ama çok güzel bir piyasa oluştu, değerlendirmeyene yazık olur. ayrıca 1 yıl iş tecrübesi olan adama uzman denen bir sektörden bahsediyoruz, o da ayrı bir problem. Hangi eğitime kaydoldun ? Social Marketing ile ilgili mi yine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 strategic marketing lab'e girdim = stratejik planlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Memnun kaldın mı IBS in bu programından ? Kattı mı birşeyler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 abi çok kafan karışmış. martın sonunda başlıyor benim, kayıt yaptırdım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Haa pardon , kayıt yaptırdım diyince , katıldın bitti gitti sandım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bu sektörü düşünenlere şimdiden söylemek lazım. esnek çalışma saatleri. belirsiz mesailer. çok sürpriz var burada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 charlie sheen de sosyal medya stajyeri ariomuş aklınızda bulunsun. http://lalawag.com/2011/03/07/charlie-sheen-is-looking-for-a-social-media-intern/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mortis said: charlie sheen de sosyal medya stajyeri ariomuş aklınızda bulunsun. http://lalawag.com/2011/03/07/charlie-sheen-is-looking-for-a-social-media-intern/ young padawan olarak beni seç beni seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 lady gaga da arıyordu galiba sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 allah korusun lan leydi kaka dediğin allahın manyağı, çirkin bişi. bir çarli şiin değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bildiğin 2009'da falan çıktı bu meslek de ha. 5-10 sene içerisinde oda bile açarlar sfdg. ama internette fazla takılan her bilmiş kendini sosyal medyacı sanıp gezindiği için gerçek reklamcıların canı sıkılıyor olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 sosyal medyaı dediğin facebook, twitter amelesidir.. gayet normal bir para alırlar ama günde 20 saat çalışamları beklenri çünkü sosyal medya uyumaz (bu nasıl bir şey ise) hatta sosyal medyacılar "gün gelecek her şey facebook üzerinden olacak" diye bir görüş savunurlar.. bazıları aptallıkta sınırları zorlarlar, zaten sosyal medyacı dediğinin hayatı facebook, yonja,805630 vs gibi "sanal sosyalleşme" kurumları olduğundan hedef kitlesi yine bu tarz insanlardır.. e piramidin tabanı da bu tür insanlardan oluşuyor ama nedir, zaugnanın dediği gibi 1 yıllık deneyimle bile senior oalbiliyorsunuz atla dee bir iş değil ki bir fabrikada bir yıl çalışan işçi ne kadar usta olursa onun kadar işte.. fabrika işçisiyle aralarındaki tek fark mavi yaka beyaz yaka değildir.. aynı zamanda daha önceden değindiğim gibi çalışma saatleridir.. işçiyi günde 16 saatden fazla çalıtıramazsın ama sosyal medyacı ameleyi 20 saat çalıştırırsın hani böyle yeni mezun öğrencisindir bu iş yapılır en azındna iş deneyimi olarak gözükür öz geçmişinde.. bunun haricinde.. geçiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar