Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ESL 2010 Yılın Oyuncusu Anketi Başladı

Sleeep

Öne çıkan mesajlar

Ozmn size şöyle bişey söyliyim, progamer'lik nedir ? oyun oynayarak para kazanmak di mi. Türkiye'de Marlon ve Pyroblast nicklerine sahip abi/kardeş var. Bu kişilerin oyundan kazandığı para sizin sayabileceğiniz yüzlerce progamerin kat kat üstündedir. Diablodan tutun, WoW'a, poker'e ve magic the gathering'e kadar. Peki kaç kişiniz taniyo bu arkadaşları ? :)

edit: hatta sc1 de prolarla oynayan ilk kişiler. X'DS~Grrr ve Zileas mi tam hatirlamiorum nickini bu arkadaşlarla maçları vardı. Dial Up ile evet :)
Sosyal ağlarda paylaş

sQu said:

Ozmn size şöyle bişey söyliyim, progamer'lik nedir ? oyun oynayarak para kazanmak di mi. Türkiye'de Marlon ve Pyroblast nicklerine sahip abi/kardeş var. Bu kişilerin oyundan kazandığı para sizin sayabileceğiniz yüzlerce progamerin kat kat üstündedir. Diablodan tutun, WoW'a, poker'e ve magic the gathering'e kadar. Peki kaç kişiniz taniyo bu arkadaşları ? :)

edit: hatta sc1 de prolarla oynayan ilk kişiler. X'DS~Grrr ve Zileas mi tam hatirlamiorum nickini bu arkadaşlarla maçları vardı. Dial Up ile evet :)

yaa serdar konu progamingden acılınca nası kokusunu alıp geliosun peki?
haha
Sosyal ağlarda paylaş

Özellikle 40 yaşlarından sonra hipertansiyon görülme sıklığı yüzde 50'lere vardığını hatırlatan Dr. Dinççağ, "Yapılan son çalışmalarda düşmanca duyguların (fesatlığın) ve sabırsızlığın önemli ölçüde yüksek tansiyona neden olduğu ortaya konuldu. Düşmanca duyguların koroner kalp hastalığı riskinde artış sağladığı konusunda güçlü kanıtlara ulaşılmıştır" dedi.

Düşmanca duygularında yüksek tansiyona neden olduğu ortaya konulmuş ve bu duygulardan ne kadar uzak kalınırsa hipertansiyon riski o kadar azalabilir" diye konuştu.

Samsun Devlet Hastanesi İç Hastalıkları ve Halk Sağlığı Uzmanı Dr. M. Emin Dinççağ

take care of yourself.
Sosyal ağlarda paylaş

türklerde bu ego oldugu sürece bir bok olmaz

1.nin mouse aldıgı turnuvalarda mansiyon ödülü(ömer seyfettin - kaşağı) alan adamlar sayfalarca "ololol nasil taktım,fakin nubs" diyor.gslde iki kere ro4'a kalmış adam günlük yüzbinlerce hit alan kendi forumunda bir kere bile egosal bir şey demiyor,Q&A falan yapıyor en fazla."rakibim çok iyiydi ama ben şöyle şöye hazırlanmıştım çok iyi oyun oldu,bi de kız kardeşi çok tatlı ehue" falan diyor.üstüne stream açıyor cart curt

komünüte kalmaz tabi.ilk çıktıgı günlerde burda aynı anda 2-3 tane 4v4 dönerdi.iyi kötu,geyigine veya ciddi herkes oynardı.ne zaman kıçı havada tayfa gelip o oyunlarda 4pool yapmaya başladı o zaman kayboldu komünite.

bir iki kişiyi uzak tutuyorum şu anki türk prolardan,harbiden iyi ve well mannered adamlar var.onun dışında ne kadar iyi olursa olsun - ki world class değiller hiç bir şekilde- tanrı rpsi yapan adamlar oldugu sürece kominite istiyosanız alamazsınız.bir sürü adam denedi bir şeyler yapmayı,hepsi indirildi lol stream çok kötü lol takılıyo lol sesin çok kötü diye.sponsorlu turnuvaların streamine adam kayırıldı,marine dışında bir şey bilmeyen adamlar yorum yaptı falan yine olmadı

türkiyede bu böyle.mainstream olmayan bir şeyi nispeten iyi yapan adamın götü kalkıyor,sonra niye mainstream olmuyor benim yaptıgım şey diyor.kaç sene hokey oynamaya kastım ben burda,adamlar antremanı bırakıp maç yapıyodu her hafta.choboların üstünden geçip lolol diyolardı.sonra rusyanın b- takımından 27 yediler 1 atamadılar.hala en kral benim diye geziyolar.sc için de söylüyorum aynen.gidin kanadaya bakalım orda nasil elinize veriyolar sizin egonuzu.hokey için de sc için de kalitenin adresi kanada.greyt vayt nort.

niye şimdi yazdım bunları;kominite yok ortada tt diye bir laf var diye.

tl;dr : sc2 bok gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Tyrannus said:

1.nin mouse aldıgı turnuvalarda mansiyon ödülü(ömer seyfettin - kaşağı) alan adamlar sayfalarca "ololol nasil taktım,fakin nubs" diyor.gslde iki kere ro4'a kalmış adam günlük yüzbinlerce hit alan kendi forumunda bir kere bile egosal bir şey demiyor,Q&A falan yapıyor en fazla."rakibim çok iyiydi ama ben şöyle şöye hazırlanmıştım çok iyi oyun oldu,bi de kız kardeşi çok tatlı ehue" falan diyor.üstüne stream açıyor cart curt

komünüte kalmaz tabi.ilk çıktıgı günlerde burda aynı anda 2-3 tane 4v4 dönerdi.iyi kötu,geyigine veya ciddi herkes oynardı.ne zaman kıçı havada tayfa gelip o oyunlarda 4pool yapmaya başladı o zaman kayboldu komünite.

bir iki kişiyi uzak tutuyorum şu anki türk prolardan,harbiden iyi ve well mannered adamlar var.onun dışında ne kadar iyi olursa olsun - ki world class değiller hiç bir şekilde- tanrı rpsi yapan adamlar oldugu sürece kominite istiyosanız alamazsınız.bir sürü adam denedi bir şeyler yapmayı,hepsi indirildi lol stream çok kötü lol takılıyo lol sesin çok kötü diye.sponsorlu turnuvaların streamine adam kayırıldı,marine dışında bir şey bilmeyen adamlar yorum yaptı falan yine olmadı

türkiyede bu böyle.mainstream olmayan bir şeyi nispeten iyi yapan adamın götü kalkıyor,sonra niye mainstream olmuyor benim yaptıgım şey diyor.kaç sene hokey oynamaya kastım ben burda,adamlar antremanı bırakıp maç yapıyodu her hafta.choboların üstünden geçip lolol diyolardı.sonra rusyanın b- takımından 27 yediler 1 atamadılar.hala en kral benim diye geziyolar.sc için de söylüyorum aynen.gidin kanadaya bakalım orda nasil elinize veriyolar sizin egonuzu.hokey için de sc için de kalitenin adresi kanada.greyt vayt nort.

I love you
Sosyal ağlarda paylaş

Yıllardır herkesin burnu havada diye ağlıyosunuz kimsenin burnunun havada olma gibi bi durumu yokki birşeye dayanarak cok iyiyim diye gezsin ortalıkta ha zamanında cok kötüymüşsün senden birz ii adama mac sorunca kabul etmedi tribe mi girdiniz nedir bu herkezin burnu havada tavırları ki dikkat ediorm en cokta o lafı söyleyenlerin burnu havada..

Bu söylediklerim topicteki birine cvp falan deil bu arada kim yazmıs onu bile unuttm şuan sadece sc1 den beri böle sacma sapan harraslar atısunuz insanlara oynayanlarında hevesi kaçıyo community kötüyse yazmayın sc2 bölümüne olsun bitsin öle ortam cok kötü bizden bişi olmaz diyince halimiz düzelmiyor.

Üstelik bunu devlet meselesiymiş gibi konuşmakta cok sacma yok community yok bilmemne toplasan 100 kişi yoktur şu oyunu türkiyede online oynayan sevmiyo demekki insanlar strateji oyununu biz efendi efendi takılınca sc2 ye birini kazandırmıyorz ne yazık ki,yada oyunu satın almıs biri tur-1 de cok küfür var ben oynamam bu oyunu demiyor -_-
Sosyal ağlarda paylaş

Tyrannus said:

Hem dusundurmus, hem de guldurmus. Carpici bir yazi. Gercekleri hunharca yuzunuze vuruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sürekli burda dönen muhabbet zaten yok ben şu turnuvayı kazandım, x kişisine çok pis çaktım onu yendim bunu dövdüm geyiği dönüyo yalan mı, sonra kimin burnu havadaymış.

komünite kötü diye başarılı olamıyor zaten malesef prolarımız da, halbuki taraftar desteğini alsalar dünyaya açılacaklar ama hepsi işte komünütenin suçu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...