kumathros Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 sansasyon yaratan başlıklarıyla son döneme damgasını vuran leadman, bana göre lüzumsuz bir sebepten dolayı banlanmış. kendisininin konuyla ilgili yazdığı yazı : http://www.notabilmeyenrockgitaristi.com/2011/03/paticik.html
Mongoose Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ldsf adam üşenmemiş yazı yazmış 2003den beri banlanıyorum ben np dfjg ayrıca 7-8 senede öle yörüngeler gördük ki anlamadım diyen birini bile uçurdular hatta bune lan diyen birini uçurdular geçen hafta sonra mesela forumda ağır abilere ayar verenleri uçurduklarını gördüm bu oluyor böle şeyler patcik bura
di Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Olayin komik olmamasi bi yana adamlar kendilerini yirtiyorlar ima bile etmeyin bir seyleri yoksa karismayiz diye. Bile bile lades. Bosuna aglamis.
Mongoose Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 hayır ben yanıyorun yanıyorum şu foruma 2 tane önemli bug söledim yane forumun gidişatını etkilicek şeyler haxballda okadar yavşadım adamlara yinede müsamma göstermediler :D helal olsun
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 önce paticik kurallarını öğrensin ha bide said: Bosuna aglamis.
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Leadman pasta pascal bu 3'ünden biridir olsa olsa.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mongoose said: uçuruyolar panpa :( sölersem söylemesen de uçurabiliriz onu biliyorsun değil mi?
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bu ne lan. insanlarin cidden isi gucu yok
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 said: Üyelere hoşgörü ile yaklaşmak yerine "benim elim maşalı" triplerine girmek de sadece bu herifte var. yoo nefr'de ban hammer var bildiğin hammer>maşa!!! kurallara uymayan banlanıyor. ha bugün banlanıyor, yarın banlanıyor.. orası değişiyor. karar çıkması gecikebiliyor vs. ama banlanıyor nihayetinde. herhalde en çok adam küfürden, kısaltma küfürden, hakaretten vs gidiyor. basit bişi arkadaşım. küfür etmeyeceksin. kolay yani.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ZaugnaKhaldun said: Mongoose said: uçuruyolar panpa :( sölersem söylemesen de uçurabiliriz onu biliyorsun değil mi? zıhahahah
kumathros Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mongoose said: ldsf adam üşenmemiş yazı yazmış 2003den beri banlanıyorum ben np dfjg ayrıca 7-8 senede öle yörüngeler gördük ki anlamadım diyen birini bile uçurdular hatta bune lan diyen birini uçurdular geçen hafta sonra mesela forumda ağır abilere ayar verenleri uçurduklarını gördüm bu oluyor böle şeyler patcik bura ne demek istiyorsun, banlanan susup oturmalı mı, nedir yani?
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 haxball'daki harir miydin kimdin sen ya? o zaman sordum sana nickin neydi "açtıralım banı" diye, keşke söyleseydin :(:(
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 beyler ayaklanma görüyorum yakın gelecekte.
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 olmaz bi şey lan sürekli oluyodu banlananın ağlaması içerikli topik. ben daha görmedim ayaklanma patide.
Mongoose Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ZaugnaKhaldun said: Mongoose said: uçuruyolar panpa :( sölersem söylemesen de uçurabiliriz onu biliyorsun değil mi? sölersem uçurulmuyacagıma dair bir güvence verirseniz yada tayyipin deyimi ile garantör olursanız sölerim :D
kumathros Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 tamam küfürün her varyasyonuna karşısınız da, siyasi içerikli mesajlardaki küfürlü kısaltmalarla fog reyiz'den alıntı yapmak bir değil, burda da olmamalı.
Mongoose Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 şimdi yazıya göre sadece 1-2 aydır patiicktesin burada aslında amaç kişiler konu sahiplerini yada post atanları trolleyerek rage yaptırmaya çalıştırmaktır örnek olarak sen banlanmışsın demin burada bazı kişiler iyi olmuş küfür edilmemeli diyerek seni misillemiş eminim ki birazdan gene rage atıcaksın burada :D işte bu oltaya düşersen en fazla 1-2 gün kalıyorsun sitede bende benimde banlanma sebebim hp ile mahkemelik oluşum ve bu olayı savundugum için hpyi kötülemekten ban yedim gelme böle şeylere
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 md5'de buralarda biyerde. Acaba hangi nickle takiliyo.
Öne çıkan mesajlar