Patrone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Arakdaşlar ben x-betas kullanıyorum işte register filan istemiyor iviz zivir filan ama bi ekre sinde yapmistimde yine unuttum Start a bastigimizde yukarida guest adiyaziyor ya iste format atarken soruyor giriyorsunuz x -betas da yok oyle bisi direk herseyi siz cd yi taktıktan sora kendisi yapiyor o yuzden orada Admins... yaziyor onu nerden degistirebilrim yardım lutfen. Saygılar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 başlat/ayarlar/denetim masası/kullanıcı hesapları bu bölümde aşağıda yazar "ya da değiştirmek üzere bir hesap seçin" onun altında Administrator ın üstüne tıkla ve adımı değiştir'i seç.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patrone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Yok akrdeş orasi deil onu bende biliyorumda windowsun dosyalari içinde biryer wardi orayi bilen warmi yafw ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar