zgrw Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ya ben evdeki iki bilgisyar arasında ağ kurudum . Bilgisayarlardan ağa dosya paylaşımıda açtım ancak diğer bilgisayar , öbir bilgisayardaki ağa açılan dosyalara bakmak istediğin de erişilemez diye uyarı alıyor. nasıl yapcamda bunlar erişilebilir olacak . kafayı yemeden yardım edin lütfen :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesela Program filesi windowsu paylaşıma açarsan öyle bi hata verir c: yi paylaşıma verdiğindedemi aynı hatayı verıiiyor ?[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ya ani xp de C:Documants and settingsAll UsersPaylaşılan Belgeler die bişi var ya onu açtım her 2 bilg. de . Ama içerdeki bilgin paylaşılanlara ben ulaşabilirken , o benimkilere ulaşamıo :D[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Tam anlamadım ama.. Başlat çalıştır dierbilgisayarınipsi yaz enterla dene..[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. --Saçma Lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 girdiğin bilgisayarın guest account 'u kapalıdır .. açınız .. my computer > manage > user accounts altında .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 neyse boş verin :) . bilgisayarlardan tekine format atınca düzeldi :lol:[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: neter, 06 Eylül 2004 14:59 tarihinde demiş ki: girdiğin bilgisayarın guest account 'u kapalıdır .. açınız .. my computer > manage > user accounts altında .. Bende guest account'lar kapalı ama dosya paylaşımında sorun yok. Bence file and print sharing'de bir hata vardır göremeyen bilgisayarın.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 guest accountlar kapalı . göstermeen bilg.e formt attım sorun düzeldi :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar