7thBreath Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Akatlar'daymış galiba beşiktaş iskelesinden buraya hangi arabalar gider, sabah erkenden yetişmem lazım ve giden araba ne kadar sürede gider ?
zeper Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 58A var.(çok sık geçmez) ve tam önüne kaar gitmiyor ama yakınlarda falan indiriyor...Ya da hisarüstü(43r ve 559c) ile fatih sultan mehmet(58N) arabasına biniceksin,akmerkezde ineceksin ordan taksiye bineceksin 5 lira falan yazar.
karasimsek Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 direk 4 levent yap ordan taksiyle 6 lira falan çok yakın yada 58a tam önünde iniyosun
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 7 kişiyiz :D taksi yapmayalım diye sordum yoksa 2 araba yapıcaz. Ama otobüsten inip yürüsek çok sürer mi ?
karasimsek Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 aslında çok yakın ama yürümek için kötü bir yol minübüs gidiyomuş 4leventten ama denk gelmedim hiç
zeper Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yok ya çok sürmez,58A ya binin(umarım denk gelirsiniz:) ) ondan sonra karanfil köy cami var onun yakınında indirmesini söyleyin şöföre,akmerkezden sonra 5 ya da 6. durak,yani akmerezi görünce siz ufaktan şöförün yanına gidin ve mkm'ye gideceğinizi söyleyin.indikten sonra da 10 dakika bişi falandır,böyle aşağı doğru yürüyorsunuz caminin sağından.Zaten sorarsınız esnafa.
karasimsek Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 olmadı zincirlikuyu tarafına geçin ordan hem kabataştan hem de şişli den gelen otobüse binebilirsiniz 58a 59a bide 58n 59n war onlar biraz yukarda iniriyo ama yürünür yani
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Bakalım artık şansa nasıl gidersek sağolun cevaplar için.
zeper Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yanlız zincirlikuyunda inmeyin,levent durağı var ilerisinde orda inin,çünkü şişli otobüsleri zincirlikuyundan değil de köprüden geçiyor.levent durağı ideal olur...tabi levente gitmek için gene yukarıda dediğim hisarüstü ve fatih sultan mehmet otobüslerini kullanabilrsiniz...ordan arkadşın da dediği gibi hem 58A(kabataş-dereiçi)-hem 59A(şişli-dereiçi) geçyor.
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 şimdi iskeleden çıktık gittik durağa 58a'yı yakaladık bindik sıkıntı yok yakınında iniyorum ama yakalayamazsam, levent'e gogo ordan başka vasıtayla bi şekilde gidiyorum dimi ? :D
karasimsek Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 o olmazsa şansını 58n de dene oda kabaştaştan kalkıyo ikiside yoksa go levent ve 59a 59n
zeper Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 aynen...yanlız şu da dip not,sokakta insanlara levente nasıl gidiyorum diye sorarsan seni metrocitynin ordaki levent durağınada yönlendirebilirler...orası başka levent durağı! sen dediğim otobüs isimlerini not al onlara bineceksin,levent durağında ineceksin. http://www.iett.gov.tr/saat/orer.php?hid=Saatler&hatcode=58A şu inkte 58'in saateri var bunu da yazabilrsin bir yere.
zeper Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 karasimsek said: o olmazsa şansını 58n de dene oda kabaştaştan kalkıyo ikiside yoksa go levent ve 59a59n 58A olucak o :) 59n fatih otobüsü o seni anca akmerkeze götürür.
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 tamam sağolun ,kaybolmayız umarım birde arkadaşlar bana güveniyor istanbulluyum diye ama bakalım zamanında gidemezsek çok laf yicem adsfa.
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 zeper said: yok ya çok sürmez,58A ya binin(umarım denk gelirsiniz:) ) ondan sonra karanfil köy cami var onun yakınında indirmesini söyleyin şöföre,akmerkezden sonra 5 ya da 6. durak,yani akmerezi görünce siz ufaktan şöförün yanına gidin ve mkm'ye gideceğinizi söyleyin.indikten sonra da 10 dakika bişi falandır,böyle aşağı doğru yürüyorsunuz caminin sağından.Zaten sorarsınız esnafa.caminin yanından yokus asagı mkmye yurumek 2.5dkdan fazla suremez edit: o da moonwalk falan yaparsanız. 100 metre var yok yani camiden. en temizi o camiye gelip inmeniz
karasimsek Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 zeper said: karasimsek said: o olmazsa şansını 58n de dene oda kabaştaştan kalkıyo ikiside yoksa go levent ve 59a59n 58A olucak o :) 59n fatih otobüsü o seni anca akmerkeze götürür. katkılarından dolayı teşekkürler :D biraz abartmışım sanırım
zeper Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 hehe yok yok kaybolmazsın,ama erken çık trafik olasılığı yüksek oralarda,özellikle zincirlikuyu tarafında. 7thBreath said: tamam sağolun ,kaybolmayız umarım birde arkadaşlar bana güveniyor istanbulluyum diye ama bakalım zamanında gidemezsek çok laf yicem adsfa.
zeper Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 karasimsek said: zeper said: karasimsek said: o olmazsa şansını 58n de dene oda kabaştaştan kalkıyo ikiside yoksa go levent ve 59a59n 58A olucak o :) 59n fatih otobüsü o seni anca akmerkeze götürür. katkılarından dolayı teşekkürler :D biraz abartmışım sanırım ricii ederim;)
Monkey13 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 59n ile narin sitesi durağında inip yolun sonundan koyverirseniz yokuş aşağı mkmye ulaşabilirsiniz btw.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 zeper said: 58A var.(çok sık geçmez) ve tam önüne kaar gitmiyor ama yakınlarda falan indiriyor...Ya da hisarüstü(43r ve 559c) ile fatih sultan mehmet(58N) arabasına biniceksin,akmerkezde ineceksin ordan taksiye bineceksin 5 lira falan yazar. 58n'ye bin tepecik yolunda in yürü en fazla 5dk sürer akmerkezden taksiye binmeye gerek yok ki 5 liradan fazla yazar Monkey13 said: 59n ile narin sitesi durağında inip yolun sonundan koyverirseniz yokuş aşağı mkmye ulaşabilirsiniz btw. bu olmaz adam bjkdan gelio o şişliden kalkıo ama en temizi 58a ve camii durağı (her gün bindiğim otobüs ve durakların adı geçince heycanlandım. yabancı filmlerde alakasız yerlerde istanbul lafı geçince heycanlanıldığı gibi)
Öne çıkan mesajlar