Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gorev cubugundan kaybolan simgeler

LiGhTfOrCE

Öne çıkan mesajlar

eğer kablo modem falan kullanıyorsan bağlandığımda bildirim alanında simge göster diye bir seçenek var onun seçili olması lazım yok önce gözüküyo sonra kayboluyor ve çoğu şeyin simgesi böyle oluyor diyorsan explorer.exe ile ilgili bir sorun[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki:
ulan kelle

[Bu mesaj nameless13 tarafından 05 Eylül 2004 19:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu çökme esnasında değil bilgisayar yeni açıldığında bile oluyor . bildirim alanında simge göster seçeneği işaretli olmasına rağmen göstermiyor ayrıca bu olay mesela norton auto protect dede oluyor yada diğer programlarda . Bazen windowsu bir açıyorum sadece saati görebiliyorum :Pp . Programlar gerçekde çalışıyor olmasına rağmen neden simgeleri kaybolup duruyor bir anlam veremedim .
Sosyal ağlarda paylaş

kaybolmayan simge istiyoruz :P[signature][hline]ICQ#85889898
Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P)
sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki:
la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 05 Eylül 2004 19:04 tarihinde demiş ki:
svchost.exe ya da explorer.exe dosyalarından biri beklenmedik bir şekilde sonlanıyor. yeniden başlatılınca da kendine gelemiyor.

windows ile ilgili bir sorun olduğu için tavsiye edebileceğim tek çözüm yolu format ya da üstüne tekrar kurmak.
[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman trojan ve backdoor olasılığı artıo. Çok az bir ihtimal olsada systray ile ilgili bir dosyada bozulmuş olabilir tabi.

Webde aradım, bayağı dert yanan insanlar var bu yüzden. Ama kesin bir çözümü yokmuş.
Bu arada kaybolan itemleri gösterebildiğini iddia eden ufak bir program var. Denemeye değer.

http://www.mlin.net/files/TraySaverB10.exe

Birde şunu ekliim, bir daha olursa o olay. ctrl+alt+del ile task manager'i aç. explorer.exe 'yi sonlandır. Normalde kendiliğinden tekrar yüklenmesi lazm. Yüklenmez ise task manager'in file(dosya) menüsünden new task (yeni görev/program)'i seç, aynı run(çalıştır) gibi bir pencere çıkar oraya direk explorer.exe yaz enter'a bas yüklenir. İkonları tekrar yükler, çok büyük ihtimalle bu sefer görünürler.

[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 06 Eylül 2004 20:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...