SoulCube Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ama bu şevkini kırmasın inanırsan harika şeyler çizebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Berkan'da mı kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Kurt Cobain'le alakası yok o çizimin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 SoulCube said: ama bu şevkini kırmasın inanırsan harika şeyler çizebilirsin.Yok be, ben zaten biliyorum berbat olduğunu. Zamanla gelişeceğine inandığım için problem yok. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 berkan benden daha kötü çiziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ahaha soyle bisiler cizebilmek o kadar uzak bisiyki bana, resim muzik spor insandan bitanesine de mi yetenek olmaz iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 kurt cobain güzel olmuş karikatürvari bi havası var (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 sen nasıl çiziyosun deme eskiden bi başlık açmıştım çizimlerimle ilgili. yetenek var ben de ama istek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 kötü mötü bunlar yanlış şeyler bakmak ıcın. sen calış herşey cok güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 birde berkecan çizdiklerine imza atmasın bir daha söyle usta olmadan yapılan şeylere imza atmak terbiyesizlik olarak algılanırmış sanat dünyasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 SoulCube said: berkan benden daha kötü çiziyoBen o herifin resimlere bakınca hep şu yorumu yapıyorum ister istemez: "Ben bu herifin yerinde olsam kursa falan gelmem, direkt kendi atölyemi açarım". :D Herif benim vasatlığım yüzünden direkt tanrı gibi geliyor gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 atsın bence ben hiç algılamam öle kötü kötü. tarihte imzada atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ben yemek yapıp tencere üstüne imza atıyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 nedeki? resim yapanlar fırcanın üstünemi imza atıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 arkadaşın iyi çiziyo gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Bu da bizim hocadan gelsin. http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/154224_127450873981866_100001508612422_184264_7398723_n.jpg http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/154224_127450870648533_100001508612422_184263_6451057_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ohaaaaa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Cuce said: nedeki? resim yapanlar fırcanın üstünemi imza atıyo? yemeğe attığım imza tutmadı çünkü. hoca çok da iyi değil mi? yoksa daha basitleştirilmiş çizimler mi bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 nasıl yanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 dasaaa said: Cuce said: nedeki? resim yapanlar fırcanın üstünemi imza atıyo? yemeğe attığım imza tutmadı çünkü. hoca çok da iyi değil mi? yoksa daha basitleştirilmiş çizimler mi bunlar?Ya aslında 2 hoca var. Biri Resim mezunu falan. Diğeri şu an öğrenci olan ve orada hocaya yardımcı takılan bir eleman. Bu attıklarım o elemandan. Asıl hocanın hiçbir çizimini görmedik henüz. :D Sulu boyada iyi olduğu iddia ediliyor öğrenci hocanın. 3. sınıf öğrencisiymiş, Akdeniz'i de Anadolu'yu da kazanmış; Anadolu'ya kayıt yaptırmış 3 yıl önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yemege nasi imza atcan cuce tutmaz tabi corbaya at imzani bakalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ikinci hoca bayagı vasat. senden golgelendirme dısında cok bi artısı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 adam kaşıklıyana kadar yemeği dursa yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bi iki kere krema ile imza atayım dedim ama o da zor oluyor. her tabağı imzalamak gerekiyor. gerçekten yorucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ekmeği imzala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar