Chewy Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 extract($_POST); $file = file_get_contents("C:/Users/Efe/Desktop/register.txt"); $file = explode("n",$file); foreach($file as $word){ $word = explode(" ",$word); if($word[2] == $t3){ echo "This user already exists"; } Şimdi kod bu. html den gelen kullanıcı adını kontrol edip varsa dosyaya yazdırmıycam kullanıcıyı. Ama şimdi yazdırırken appende açmam lazım.Bu $file ıda array e böldüğüm için tekrar kullanamıyorum istediğim gibi. Implode la birleştirdim tekrar string olarak ama olmadı. Napabilirim bu checki yaptırdıktan sonra eğer yoksa yazdırmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 php de mi bu? php bilmiorm ama yapabiliosan, ki yapabiliyor olman lazim, read mode'da ac, bir tane flag degiskeni koy ve o normal kontrol dongunu yap. o echo yaptigin if'in icinde bir de flag i false yap. dongulerden sonra da bir tane if koy, flag true ise append mode'da acip direk eklemen gereken seyi ekle. degilse zaten dosyada bir degisiklik yapmicaksin demektir. olur bence boyle. karisik anlattim galiba ama anlarsin heralde. edit: daha anlasilir yapmaya calistim. boyle olmuyosa cok uzulcem ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 readde açınca explode hata veriyor :S file_get_contents le "r" nin farkını anlamadım :S r'de array olarak bölemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 array_push kullan array ekle sonra işlemlerine devam et birde foreach ile kontrol etmek yerine in_array kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar