kender Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 http://cizgiromanforum.com/forum/viewtopic.php?p=25370#25370 FlameRiders sitemiz açıldı. Sitemizin amacı manga sever türklere en azından render edilmiş mangaları türkçe olarak sunarak mangaya alıştırmak belki bu çabamız sayesinde yakında raflarda türkçe mangalar görürsünüz belli mi olur. http://www.flameriders.com siteden.... forum'a girdiyseniz görmüşsünüzdür ki forum bize ait değil, ama canımızdan çok sevdiğimiz kardeş sitemizin forumu. Başlı başına bir [FR] Forumu gereksiz diye düşündüğümüzden FFTR Forumu'ndan bir bölüm rica ettik onlar da bizi kırmadılar ve FlameRiders bölümü açılmış oldu. Siteyle ilgili her türlü sorununuzu, görüş ve önerilerinizi buraya yazabilirsiniz. Çevirmek istediğiniz mangalarla ya da siteye yapacağınız diğer katkılar için de bu forumu kullanabilirsiniz. Şu an sitedeki mangaların hepsinin upload işlemi gerçeklenmedi, biraz bekleticez sizi ^_^ Daha fazla manga yolda, bunların arasında en göze çarpanlar Naruto, GantZ, Bleach, Black Cat & Eden. En kısa zamanda sizlere ulaştırmaya çalışacağız. Son olarak "Galeri" bölümünde sitenin 3 kurucusundan biri olan TaMaSHi'nin galerisi eklendi ama resimlerin linkleri henüz çalışmıyor onu da en kısa sürede halletmeye çalışacağız. Bayağı uzun yazdım yaw...[signature][hline]1000 küsür cd den ve anime dvdlerinden oluşan listemi görmek için mail atın:) [email protected] www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe anime altyazıları için http://animetr.port5.com/altyazilar.html uğrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz..
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 E hadi hayırlı olsun. Türkç manga eksikliği yüzünden birçok insan okumak istemesine rağmen manga okuyamıyordu. Böyle misyonlar üstlenen arkadaşlarımız olduğu sürece anime/manga gerçektende Türkiye'de ciddi bir ilgi görecektir.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" [Bu mesaj Selamon tarafından 02 Eylül 2004 11:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Herşey çok iyi çok hoşda downloadlar neden maks. 2 ile 2.5 kb arasında? Acaba bende mi bir sorun var yoksa sitenin altyapısı ancak buna mı izin veriyor?
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Bence kesinlikle desteklenmesi gereken bir davranış. En azından Çizgi Dünyası bölümüne takılan herkesin bir destek mesajı atması lazım. GO GO KENDER MANGAS :rock:[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
gaunlet Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Siteye naruto eklenmiş indirdim gerçekten çok ii olmuş bide oyuncağınız çıkmış hayırlı olsun :p [signature][hline]Kılıcımı ileriye doğru tuttum, boşlugu kestim, büyük ateşin ortasında, rahatlatıcı bir esinti aktı...[Bu mesaj gaunlet tarafından 06 Eylül 2004 19:47 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj gaunlet tarafından 06 Eylül 2004 19:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar