hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 1 aydır falan zaten temassızlık yapıyordu elle uğraşarak şekilden şekile sokunca şarj oluyordu iki gündür iyice kötüleşti şuan yok şarj edemiyorum çok zor. bu garantiye dahil midir? birde direk bi bilgisayar mağazasına gidip bir şarj alabilir miyim yoksa her markanın ayrı mı vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 yenisini al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Garantiyi bilmemde bizimde şarj aynı şekilde bozulmuştu. Elektronikçiye yaptırdık. Ve evet mağazalarda bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 şuan tamamen türk mühendisliğiyle şarj edebiliyorum iyice elimle ittirince şarj oluyordu bantla gergin şekilde yapıştırdım :D yarın acil almam gerekcek bunun şimdi uyup uymayacağına nasıl anlarız elimde laptopla magazaya gitmeyeyim neyine bakmak gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 sanırım markaya göre farklılık gösteriyo.bide ekran boyutuna göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Şarj aletiyle git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 evet buddha dediğin gibi yapcam artık. pof keşke sabah gitseymşim ya cumartesi akşamı iki oyun oynayalım dedik stress oldum kapandı kapancak die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar