Evr Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 wotlk zamanı totc patchinde bırakıp catada geri döndüm yine de sıktı 2 ayda, neyse satıyorum accountumu Stormrage PVE 85 Orc Mage - ilvl352 tai525/ench525 3k civarı gold %310 master riding 85 Troll Druid - bir kaç parça hc gearlı falan 525mine/513 jc/525 archeology %310 master riding 85 Goblin Priest - ilvl346 + trash/rep epic falan filan 525 herb/525 inscription %280 artisan riding 84 Orc Warrior - 2 haftadır full lvl rested bekliyor ama oyun baydı artık girip levellamak bile gelmedi içimden. 525 alchemy tüm karakterler de proflarına ait bolca mat mevcut,ayrıca mage,pri,warrior kasmak için aldığım tüm heirloomları mevcut, guild reward cloaklarda dahil. Auchindoun PVP 80 Human Paladin - 448 bs / 450 jc 24k gold %280 artisan riding Magtheridon (Ally) diğer accountumu satmadan önce malzeme transfer ettiğim banka karakteri, 4.5k civarı gold wotlk mine/herb stoklanmş banka vs account ilk sahibiyim, tüm bilgileri mevcuttur sq/sa falan istenirse cdkeyleri bile mevcut biraz aramam lazım kutuları tabi :) armory link vs pm den sorun, bugün itibariyle gametimeda bitti son sslerinide en son login olduğum 25 Şubatta toparladım isteyen olursa yollayım. fiyat pek bir fikrim yok sonuçta sabit piyasası olan bir şey değil oyun accountları ama tutupta 100tl falan box fiyatına satmam bir köşede bekler daha iyi. fiyat:325 TL düşündüm anlaşılır, orta yol bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 satıldı zabıta kitlesin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar