Bella Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 çok yakın bir arkadaşımı eklemiş facebooktan. çocuk da yakışıklıdır. sonra msn'e geçmişler. sonra kız ben çıkıcam diyip telefonunu vermiş. normalde vermem telimi ama sana kanım ısındı dmeiş. sonra da bana kendini anlat diye çocuğa mesaj atmış hahaha
Bella Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 çok üzdüler beni çok kırdılar diye mesaj atmış şimdi de hahahah
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 SEN DE HEMEN GL BURAYA YETİŞTİR ihihihihihi
Laorx Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Bella said: normalde vermem ama sana kanım ısındı dmeiş. a gol
kozalak Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 kızın biraz "ilgiye" ihtiyacı varmış demek ki.
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Var öyleleri, kız nereli kesin ankaralıdır.
kozalak Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ankarada öyle kız ne arasın aga. ben mi yanlış yerde yaşıyorum sdf.
Laorx Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ankarada böyle kızlar yok olsada çirkin olurlar, bursadır.
Bella Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 arkadaş: ya o ara sey diye düsündüm kız sormadan tel veriyo galiba seks fln bisiler cıkıcak dedim sonra bi basladı kız msjlarda kendini anlat kırılganım fln duygusalım ahanda sıctıgımın rresmidir dedim hahahahah
barnacle Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 kız gel der sonra kapıyı açmaz aman dikkat etsin.
Dayman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bir erkeğin kodoya evrim sürecindeki faktörler 1
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 kozalak said: ankarada öyle kız ne arasın aga. ben mi yanlış yerde yaşıyorum sdf. Aynen bu tip bişey yaptı ankaralı bi kız ama çirkin.
Bella Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ya bunlar beraber ders almışlar ya tamamen alakasız bi kız değilmiş geçri benim arkadaş hatırlamıyo pek. o ara benim arkadaş kıza yüz vermemiş kız telafi ederiz şimdi diyomuş hahah olsun yine de komik. istanbulluymuş bi de.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Bellanın arkadaşı said: galiba seks fln bisiler cıkıcak dedim Bellanın arkadaşı said: galiba seks fln bisiler cıkıcak Bellanın arkadaşı said: seks fln bisiler cıkıcak Bellanın arkadaşı said: seks bisiler cıkıcak Bellanın arkadaşı said: fln bisiler cıkıcak Bellanın arkadaşı said: bisiler cıkıcak Bellanın arkadaşı said: bisiler
Laorx Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Bella said: arkadaş: ya o ara sey diye düsündüm kız sormadan tel veriyo galiba seks fln bisiler cıkıcak tel = sex http://images2.memegenerator.net/ImageMacro/4935755/aw-yeah-son-aw-yeah.jpg?imageSize=Medium&generatorName=aw-yeah-son
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Aha aynı olay angara gızı kaç kaç!
Öne çıkan mesajlar