SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 teknosadan 02.03.2011 faturalı +1 yıl teknosa garantisi yapılmış(3 yıl garantili) 190liraya malolmuş aşağıdaki harddisk satılıktır. http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125420330&CS_Category=_SBA_821_1662_780_3551&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_SABIT_DISK_TASINABILIR_DISK821 olay şudur hddmiz bozuldu diye bunu aldık sonradan kendimizinkinin usb girişini halledince buna yalandan para vermiş olduk sadece birkaç kere deneme amaçlı kullanılmıştır. ürünün kutusu kılıfı faturası falan herşeyi duruyor bi ara fotoğraf eklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 fiyat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 170 lira kargosuda bana ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Baltalamak gibi olmasın da e zaten senin verdiğin linkte 179 lira gözüküyor kargo bedava şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 senin yaptigin baltalamak degil ki. direk balyozlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Ne münasebet adam zaten kendi vermiş linki, herhangi bir alıcı girdiğinde zaten görecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 150ye falan satsan daha iyi olur bence.sonuçta ne olursa olsun kullanılmış bi ürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Klapaucius said: Baltalamak gibi olmasın da e zaten senin verdiğin linkte 179 lira gözüküyor kargo bedava şekilde o fiyatın üstüne +17 lira ek garanti süresi alınmış durumda 196 liraya faturası var elimde kendim verdim linki çünkü bende 3 gün önce teknosadan aldım aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 196 verip sıfırını alır adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 bir mal ikinci el ise direkman sıfır fiyatından %30 ucuzu 2. el ederidir. bu genellikle böyledir. daha yüksek fiyat belirlenebilir ama zor satılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Abi isterse 250 liraya satsın her 2. el topiğinde bu döngüye nasıl giriyosunuz ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 harbi ya banane aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 abi her konuda oluyo cunku milleti satıcıların cogu keriz zannediyo veya dur belki kazıklarım diyo adam akıllı fiyat koyanda boyle olmuyoki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 2. el görünce aha keriz malı ucuz diye girip, ucuz keriz malı olmadığını farkedince böle oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 196 tl like seyi 2 inci eli 169 tl gercekten ok ucuz kafa iyi galba en fazla 150 ye satarsın bunu 20 lira fazla verip 0 ını alır ben sana kotu kullndın demiyorum ama bilemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 85 liraya alabilirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 10 lira + 2 malbuş + 1 dürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 adam hddyi 4 gun once (yaziyla DORT) almis. neyin ikinci elini tartisiyosunuz, neyin fiyatini indirtmeye ugrasiyorsunuz anlamadim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yok hani fiyatı beğenmeyen olur anlarım diyebilir adam 30 lira daha verir sıfırını alırım diye bir noktada haklıda olabilir cihaz 0 zaten toplam 20gb veri bile kopyalanmamıştır içine tabiki güven meselesi ama direk mezarcılık yapmanın anlamı yok. almak isteyen kişi zaten msj atar konuşuruz küt diye yazdığım fiyata bugüne kadar hiç birşey satamadım zaten:) satamazsam ne olur veririz birine kullanır öyle acil satılması gereken illa paraya çevirmem gereken bi durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 donanimhaber'e aç aynı topiği millet aa çok ucuz falan der satarsın orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar