Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Helcaraxe said: HighSelf said: protein tozu kullanmayın arkadaşlar artık yeni moda iğne enjeksiyon not: şu alt başlığı spor genel'den çıkartmanız gerek artık, body buildingin spor olarak geçmesi beni üzüyo :( igne de yapariz, sorun degil. Body Building bence dunyadaki %90 spordan daha zor, hakkiyla yapmak veya yarismaci olarak yapmak. yea bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 senko said: kimsayal dedigin seyleri kullanmadan yapilan profesyonel bir spor var midir ki artik? protein tozu dur supplementtir cart curt tum pro sporcular kullaniyor. Abi o saydıklarına mı laf ettim ben? Onlar kimyasal mı ayrıca? Ben GH ve steroid çeşitlerinden bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 bende tam consun dediklerini dicektim, baseball da bile var steroid. o yuzden bodybuildinge spor dememek cok komik kaciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Estetik açıdan yapılan hiçbirşey spor değildir. Profosyonel bodybuilding estetik amaçla yapılmıyormu? Onun dışında ağırlık antrenmanı sporu destekleyen bir çalışma stratejik birşey bir disiplin başlı başına bir spor değil. Spor olabilmesi için rakibinin olması lazım pro anlamda yapıyorsan rakibin var işte ama o zamanda estetik amaçla yaptığın için spor olmamış oluyor. Evet bu insanlar yediklerine içtiklerine çok dikkat ediyor doğru ama adam vücuduna o kadar kimyasal aldıktan sonra dikkat etse ne olur? Esas yediğine içtiğine dikkat eden doğada bulamadığının dışında birşey yemez onun dışında isterse sporunu yapar ağırlığını kaldırır falan filan. Bende pek olumlu bakmıyorum pro bodybuildinge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Helcaraxe said: bende tam consun dediklerini dicektim, baseball da bile var steroid. o yuzden bodybuildinge spor dememek cok komik kaciyor. Saçma olmuş bu, diğer sporlarda illa hepsi ilaç alıyor diye bişi var mı ? Bi futbolcu yada atlet gidip efedrin faln alabilir, ama onun kullanıo olması atletizmi spordan çıkarmaz. Hangi pro bb yarışmacısı drug-free ? hiçbiri,bırak proyu amatör yarışmalarda bile drug-free zor bulursun. Siz istediğiniz kadar burda bağırın OLURMU AGAAA SPOR BU HEMDE KIRALI diye gerçekler bu. Podyumda herhangi sporsal faaliyet varmı? Hayır sadece estetik, puanlama antremana göremi yapılıyor ? Hayır, sadece estetik. GH ler testolar antremana fayda olsun diye mi vuruluyor? Hayır estetik. Sporu spor olarak yapan bir insan her hafta karaciğer böbrek kan testlerine girmez ACABA YAPTIĞIM SPOR BITARAFIMA KACTIMI diye,ama bu adamlar giriyor,gh ler steroidler saolsun. Neyse aklı biraz çalışıp objektif bakabilen,sporun ne olduğunu bilen bb nin spor olmadığını rahatlıkla kavrayabilir,geriside beni ilgilendirmiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Ya beyler onu geçinde gümrük mevzuatı değişti yine. İçeriğinden bağımsız olarak 75 euro demişler kararda. Bir önceki kanunda spor takviyesi kesinlikle yasaktı. Şimdi getirebilecek miyiz? Nerden baksan $100 yapar. Herşeyi alırız valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 hayir abi ne alaka hala yasak kozmetik ve supplemement. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 İyi de paket içeriğinden bağımsız olarak falan demişler haberlerde. Ona takıldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Abi o meblağnın içinde kargoda var onu söliyimde sipariş mipariş verip takıttırmayın gümrükte. 100 dolar olsa 30-35dolar kargoya gidiyor 65-70 dolarlık supplement alınabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Ezio benim bildigim kargo ucreti haric hesaplaniyor olmali. Kanunda da paket iceriginin fiyati diye yazmislar sanirim. Onu kesin ogrenmek gerek bu islerle ilgili birisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Eskiden bu yasa muhabbeti olmadan önce yani, kargo dahil hedehödösü vardı,%90 eminim bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Bodybuilding is the foundation sport for all sports. And yes, bodybuilders are athletes. And if anyone ever makes the mistake of telling me I’m not an athlete, they’re in for an earful! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 atlet olmasan ne farkeder, deseler ne farkeder ya, anlamsiz. kaldir halterini, otur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 He aga he atletiz hepimiz öle öle. Oldumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Bide ben sincapım aga,değil desende sincapım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Ezio said: He aga he atletiz hepimiz öle öle. Oldumu ? sen yarismiyorsun, senin vucut yapman sana gore; bodybuildingi spor olarak gormedigine gore sirf kiz kaldirmak icin yapiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 ek olarak bodybuildingi sadece Mr Olympia olarak goruyorsun ki Mr Olympia sadece farkli bir kategori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Kızları gerçek anlamda kaldırmak için evet,düşen olur bayılan olur güçlü guvvetli olmah lazım. Diğeri içinse, sanırım kendi görüşlerini karşındakine etiketleme çabası bu anlıyorum seni,tandığım iyi bir psikolog var faturayı adresime postala. Bu sporla kız kaldırcağını falan sanan varsa zaten bi sevdirsin gitsin. Sende idmandan mı geldin noldu hormonlar tavan yapmış,rahatla kate topicine falan gir,sakin ol ŞAMPİYON. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Cok komik oluyorsun, ozellikle bana karsi yazman daha bir komik yapiyor bunlari. Neyse sen 6-7 aylik vucut gelistirme kafanla konusmaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 ben 18 yıldır yapıyorum. spor değil adeta bağımlılık bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Helcaraxe said: Cok komik oluyorsun, ozellikle bana karsi yazman daha bir komik yapiyor bunlari. Neyse sen 6-7 aylik vucut gelistirme kafanla konusmaya devam et. PARDON ifbb pro helcar,affet bench brezzde ezme beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 ifbb pro degilim ama senin hayatinda yapmadigin kadar sporu gerek amator gerek profesyonel olarak yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 neyse uzatmayın beyler, kapatın konuyu. gıcık oluyorum su gumruk yasasına her gordugumde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Helcaraxe said: ifbb pro degilim ama senin hayatinda yapmadigin kadar sporu gerek amator gerek profesyonel olarak yaptim. Hmm 7 yaşından beri amatör ve prof olarak spor yapıyorum 1.5-2 sene öncesine kadar yaptım yani, u mad ? Sorry bro tek sporcu sen değilsin zegnanın avatarı hatrına bu konuyla ilgili son mesajım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Evet, bodybuilding spordur. sen farkli dusun, istedigini dusun, beni alakadar etmez neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar