Sawer Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 1 saattir aradım bulamadım , buraya başlık açınca buldum. Silebilirsiniz topici.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 sileriz ama onun yerine cozumu yazarsan sonra arayanlara yardimci olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 struct stat s; if( stat(path,&s) == 0 ) { if( s.st_mode & S_IFDIR ) { //it's a directory } else if( s.st_mode & S_ISREG ) { //it's a file } else { //something else } } else { //error } stat fonksiyonu ile yapılıyormuş. okunabilirlik için code tagleri ekledim (Mirage) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 something else ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 kisayol olabilir. salladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Kısayolların uzantısı .ink olduğuna göre kısayollar da dosya türüdür, yani sallaman geçersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar