Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emule SOS

Darqainu

Öne çıkan mesajlar

emule denen programda nasıl shared foldera dosya koyuyoruz ve bu programdan tam performans için ipuçları falan verir misiniz ya pek anlamadım ben bunu ama çok güzel şeyler buldum diye de vazgeçemiyorum...[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakmayın ya aramayı denedim ama neblim anlatamıcam şimdi algılayamıom birinin direk bana pat pat pat die sölemesi lazım anlamam için :) konu yerine de karar veremedim müzikle de ilgilidir bu deyip yazdım direk pardon valla...[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm makarnanın üstüne güzel gidiomuş bu sos diye duydum[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

lam sen nickininin roleplayini yapmak zorunda mısın ?[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

arama da yaptım kesinlikle yok aradığım problem..paylaşım layını yapamıyorum incoming klasörüne dosya koyup sonra onu gösteriyorum preferences ten ama 0 shared files diyo hala program nasıl olcak bu biri anlatsa ??[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

ya you have a lowid.please review and configure your networek connection dio..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Router yada adsl modem üzerinden internete bağlanıyorsan emule portlarını forwardlaman gerekli. Low ıd sorunundan kurtularak daha çok kişiden download yapma olanagın olur.

emule 4662 tcp

emule 4672 udp[signature][hline]$aban matrix Revolutions
Deli333

[Bu mesaj Deli333 tarafından 06 Eylül 2004 10:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deli333, 06 Eylül 2004 10:23 tarihinde demiş ki:
Router yada adsl modem üzerinden internete bağlanıyorsan emule portlarını forwardlaman gerekli. Low ıd sorunundan kurtularak daha çok kişiden download yapma olanagın olur.

emule 4662 tcp

emule 4672 udp

bu kalın yazılar ne işe yarıo forwardlamak nasıl oluyor ya bana şu programı anlatırken karşınızda bi öküz var kabul edin öle anlatın ayrıntılı yani :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...