mieovw Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 :D tr de çocukluk pek iyi gitmedi benim böle basket falanda hiç aklımdan geçmedi. 20 gün sonra görüşmeye gidicem konsolosluğa falan greencard falan olacak şimdi bütün işlemler bitti gönderdim son postayıda cevapta geldi bir şey eksikmiş onu da koyduktan sonra randevu beklicem. bu senede usa vatandaşlığı ile ilgili bir posta geldi bana giriş yapınca 18 yaşına girmeden vatandaşlık işlemi 5 sene gibi uzun bir süre uzamıcak, direkmi verilecek 1-2 ay içerisinde tam onu bilmiyorum ama doğru yolda gidiyor işler şu an. hayat 17 yaşında başladı diyebilirim benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 heheh olsun önemli değil,zararın neresinden dönersen kardır,hem 17 o kadar da geç dğeil bir şeylere başlamak için;)bir tanıdığım 19 yaşından sonra tenisçi olmaya karar verdi(aynı üniversitedeyiz) ve adam okulunu uzattı!! 7. senesi bu,derslere gitmedi,sınavlara girmedi ama tenis oynadı 7/24 hem de...sonuç mu? evet wimbledonda oynamıyor ama Türkiye içi turnuvalara katlıyor,derece alıyor, hillside,sporium,kemer country gibi spor merkezlerinde antrenörlük yapıyor.Yani 19 undan sonra kendine--hayatında hiç tenis oynamamış biri olarak- tenisi meslek seçti.:) demek istediğim,isteyince her şey ama her şey yapılır,oynanır,başarılır;)sen şimdi yüzmeyle emeklemeye başla,sonra hokeyle yürür,koşarsın....belki bir gün,sky diving bile yaparsın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 madem niyetliydin, bi gider paten filan alir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar