mieovw Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bu yaz amerikaya gidecem eğitimi orda yapacam 2012 de kıyamet kopmassa, ice hockey oynamak istiyorum nasıl iyimidir, sakatlık riski falan demeyin o herşeyde var. yaş 17 biraz geç başlıyacam hockeye yaş olarak, mahallede hockey sahası yoktu şans işte. şöle ilgilenen varsa bilgi falan versin, ilk başlarda nasıl olacak öğrenmek vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mieovw Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 offf fail taşıyın bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 git liseni oku sen bulaşma bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mieovw Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ne varda bulaşmıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 okuluna bak diyorum ben.aktivite falan gerekiyosa amerikada basketbol direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 istedikten sonra her şey mümkün de...kaymayı öğrenmen sonra o buzda kayarken,elinden bir sopayla,küçük bir diskin peşindne koşman he bu arada karşına çıkan insanlara da çalım atman düşmemen falan filan kolay olmasa gerek.o Yüzden prof olmak için geç kalmış olabilrsin ama amatör bir şekilde oynamak için 2 yıl(+ ve - 6 ay,standart sapma) yeterli olabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 yetenek lazım biraz da.vücudunun uygun olması lazım spora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mieovw Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 basketbolda pek iyi değildim gerçi pek oynamadım 2-3 kere falan oynadım. boy lise1 de 1.83 tü şimdi 1.90+ falan tam bilmiyorum, kilo 73 çok yemek yemediğim halde abanırsam + yapabilirim bunuda, ama böle şimdiki gençleri merakı kas mas yok bende gelişim kasları var, normal işte taş taşımıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mieovw Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Zaybird said: yetenek lazım biraz da.vücudunun uygun olması lazım spora. zaten ice hockey merak sardım, olmucaksa gerek yok kasmaya farklı seçeneklere bakarım yüzmeyide seviyorum fakat sorun yaratabilir bu sene kaç kere yüzdüsem ayak parmağımın biri hep kramplandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ya oraya gittiğinde,buz hokeyi ile bilgi alabilceğin bir sürü yer olacaktır zaten,gittiğinde en yakın spor salonundaki koçlarla falan konuş,onlar zaten gerekli vucüt ölçüsü nedir falan seni bilgilendiriler,ki zaten kaydıkça ve kondisyon çalıştıkça kaymayı öğrenirken gelişir omuzların falan.....ayrıca sana gel antremanlara başla derler ve gözlemler,yetenkli olup olmadığına göre de devam edip etmemen yönünde seni yönlendirirler.Türkiye'de bu konuyu danışıp da yanıt alabilceğin pek yer yok.Buz pistimiz bile yok doğru düzgün,bırak hokey oynamayı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bence biraz bodybuilding falan dene vücudun şekillensin.ondan sonra başlarsın diye düşünüyorum.box,kickbox,karate,taekwondo falan ilgi duymuyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mieovw Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 hocam temmuzda kaçıcam usa ya fakat dil çok iyi değil adapte olmaya çalışcam ilk dile sonra direk abanacam hockeye. aynen dediğin gibi ilk bi görüşmek gerek hocalarla usa da binlerce var dediğin gibi, burada da olsadı keşke. ama benim amaç mesleğe dönüştürmek değil, eğlence için olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 yanlız ben vücut şekillnmesi için yüzmeyi önerirm... kuzenm 1 ay haftada 3 gün yüzdü bildiğin omuz genişliği 15-20 cm arttı.cılız zayıf bişidi halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mieovw Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Zaybird said: bence biraz bodybuilding falan dene vücudun şekillensin.ondan sonra başlarsın diye düşünüyorum.box,kickbox,karate,taekwondo falan ilgi duymuyormusun? şiddete karşı biriyim o yüzden pek ilgi duymuyorum onlara spor olarak. ama izlerim :P. body zaten oynadıkça gelişir spora uygun, şimdi kasarsam body amele kasının hockeyde ne faydası olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mieovw Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 zeper said: yanlız ben vücut şekillnmesi için yüzmeyi önerirm... kuzenm 1 ay haftada 3 gün yüzdü bildiğin omuz genişliği 15-20 cm arttı.cılız zayıf bişidi halbuki. aynen aynen yüzme benimde aklımda vardı. denge sorunu içinde olabilir, omurayı düzeltiyor diye biliyordum ben yüzmenin. onunda handicap olacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ya yüzme korkunç faydalı bişi,ben tenisçiyim ama yine de bize haftada 2 kere yüzme antremanı koyarlardı,omuzlarımız,boyumuz gelişsin diye.Var olan fiziğinin ortaya çıkmasını sağlayan bir spor,kilo vermek isteyen de almak isteyen de(yani çirozluktan kurtulmak isteyen) herkesin olumlu sonuçlar göreceği bir spor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 yüzmede aslında yağ oranı biraz artar.vücut kendini sudan korumak için yağ toplar bu da vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mieovw Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 yüzmeyi nasıl hallediyim yalnız. free mi takılam bi hoca yardımıyla kurs yerinde falanmı takılıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 kursa falan git bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mieovw Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 tr de şu anda yüzmeye girebileceğim yer varmıdır bu ayda. 3-4 ay sonra vınn olacak ama boş durmasam iyi olur. boy 1.90 91 falan desek kiloyu kaça çekeyim. bi ara 1.87 diye biliyordum 65 kilodum normalin alt katmanıydaydım uygunluk olarak. şimdi 73 kiloyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 istanbuldaysan burhan felek falan var.fazla bilgim yok bilen birileri çıkar şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mieovw Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 izmir. 3-4 ayda yardım edecek birisi olursa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 yüzmeyi biliyorsan,(suyun üstünde kalmaktan bahsetmiyorum ama nefesle yüzebiliyorsan yani şu şekilde) http://www.youtube.com/watch?v=KqxPCQ46pek&feature=related o zaman hoca tutmana,ders almana gerek yok.yavaş yavaş başla ilkgün, 10 gitti geldi yap bu 15 gün falan sürebilir...sonra 20 ye çıkar....15 gün daha. sonra 10 düz,10 ters,10 tekrar düz yap bitir. daha sonra kurbağlama falan biliyorsan o da iyi olabilir göğüs kafesin için.Bİmiyorsan da havuzda insanları seyret,ya da videoları,sonra kendin dene,ben kurbağalamayı öyle öğrenmiştim... he bu arada bir tavsiye nargile yap havuzda,onun da videosunu bulursam koyucam.Nefes açmak için,ciğrlerini açmak daha doğrusu, nargile yapılır.Böyle derin nefes alıyorsun hoppp suyun içine giriyorsun orda elinden geldiğince tümm nefesini veriyorsun,içinde kalmıyor...sonra bunu 4- kere tekrarlar,her seferinde daha çok nefes al,daha çok enfes ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mieovw Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 prof yüzemiyorum öyle. suyun içinde pek yüzmeyi denemedim denizde yüzdüğüm için. ama kulaç kurba köpek falan biliyorum, kulaç hiç denemedim oda denizden dolayı tuzlu suyu yutmaktan nefret ediyorum. ama gerek bir hoca denizde yüzmekle olmaz, uygun biçimde yüzmek gerek. usa ya gidincede bir yerden yardım alırım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 hee tamam,kulaçla yüzemiyorsan bir hoca lazımmış sana o zaman:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar