kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Ben hala linux da c ve c++ konusunda aydınlanabilmiş değilim :) Çok sorun çıkıyo[signature][hline]Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ametal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Linux hiç bir zaman ucuz değildir. En büyük şeyi göz ardı ediyorsunuz. Yazılım geliştirme süresi. Windowsda .NET'i kullanarak program geliştirmek çok daha hızlıdır. (Javaya oranla bile) Bude ülkemiz için pek geçerli olmasada yurt dışında bir programın geliştirme ücreti zamanla orantılır. (Hatta zamanın katlarıdır). Ek olarak win32 api kullanışsız bir api değildir. Tek sorunu RAD (Rapid Application Development - Hızlı Program Geliştirme - Sürükle bırak) uygun bir api olmamasıdır. İkinci olarak win32 apini genel uyumluluk özelliğin olması ve her tür ölçü birimi, pixel formatı, yazıcı tipi, program türü vs vs'ye destek vermesidir. Lisanlarda ihtiyaca göre ayarlandığında linuxden daha ucuz'a maal edilebilir. Bide ben linux kullanma özürlüyüm diye bilirim. iptables denen zımbırtıdan ve onun fittin sayfalık dökümanını text ekranda okumaya çalıştıktan sonra kustum linuxten.[signature][hline]Kyrnn Online - Owner, Lead Developer Game Developer Zamanında M.A.D. Orcun olarak bilinirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 mutluyum gururluyum licq adlı programı gui plugini ile beraber başarılı bir şekilde install etmiş bulunmaktayım yaşasın penguen :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar