tha_hate Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Ya beyler bu oyun nasıl bi bağlantıyla rahat rahat oynanır bi yardımcı olursanız sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 128k adsl ile eclipsede 250-300 ping ile oynuyorum ama memnun değilim :/[signature][hline]Sometimes clothes just don't matter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 neden memnun deilsin? ben de 64k kablo ile eclipseteyim, %0 packet loss la 250-400 ping arası gayet rahat oynuyorum[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ya ne bilim türk serverlarında alışmışım 80-90 pinge lagsız lossuz oynuyorum oda tamam ama alışamadım işte heh[signature][hline]Sometimes clothes just don't matter. [Bu mesaj flameeye tarafından 05 Eylül 2004 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ram iniz iyi olursa lag probleminiz buyuk olcude cozulur. yani min 1 gb ram lazim mumkunse max a cikarin ram lerinizi. boylece combatta cok cok rahat edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 512 ram 128 cable çok combat çı degilim arada sırada takılmalara çok fazla ses çıkartmıyorum. 1gb ram kesinlikle rahatlık ama 512 ilede oynanıyor. tabi her düşük sistem parçasının bir bedeli oluyor. dendigi gibi lag/loss ta baglantidan cok ram onemli[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 1024 ram var ama sd combatta takılmıyo ama şehirlerde 10dan yukarı çıkmıyo fps.bu sadece bendemi oluyo yoksa herkezde varmıdır?[signature][hline]Sometimes clothes just don't matter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Donanim yetersizligi bu tip oyunlar lag/loss buda fps dusmesine neden olur. Ekran karti ve islemci yetersiz ise Ram inizi yuksek tutmaya calisin. 1GB bi ram iniz olsun. Detaylari tamamen kapatin rahat bi oyun istiyorsaniz. StarPort da spawn yapanlari ignore listenize alinki o yazilardan dolayi fps dusmesin. View Distance i azaltin. Boylece haraket ettiginiz yonde size gorunecek olan alan azalicak ve makina biraz daha rahatlicak. Terrain cok fazla fps dusurur. Yetersiz ise donaniminiz Terrain detaylarini dusureceksiniz. Dikkat etmeniz gereken baska bir sey HDD cok dolu olmasin 1.5 2gb kadar bos alan kalsin ben 500mb kaldiginda HL Modunda bile makina inanilmaz kasiliyo ve oynanmiyordu. Makinanizda Spy ve virus taramasi yapin. Mumkunse formattan gecirin HDD yi. (Bu zaten 2 3 ayda bir yapilmasi gereken birsey) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar