enderc Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Dogumgunu hediyesi olarak geldi ama pek isime yaramiyor acikcasi.. Android telefonumu hotspot olarak kullandigim icin 3G kaydini yapmadim. Genel olarak cok az kullnildi, kutusu vssi herseyi duruyor. Her turlu sorunuzu ozel mesajla yazabilirsiniz, fiyatta ufak biseyler yapabilirim. Takas vs dusunmuyorum. 05356833702 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bi tane daha mi geldi doom gununde? yoksa senede 2 kere doganlardan misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Ipad2'nin cikma arifesi. 500 euroya satilicak 2 hafta sonra. sen Ipad1 i ayni fiyata satiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ohooo ipad 6 geliyor 200 euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomos Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 güzel fiyat gittigidiyora koyarsan 2-3 güne satarsın trolleyenlere yakıştıramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Nomos said: güzel fiyat gittigidiyora koyarsan 2-3 güne satarsın trolleyenlere yakıştıramadım horcrux doğru diyor, hatta euro değil dolar. 11 martta piyasaya sürülecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Kayıtsız geçenlerde 900'e çok çabuk sattım. Kayıtlı olsa süper fiyat derdim. İyi satışlar. Magnum said: Nomos said: güzel fiyat gittigidiyora koyarsan 2-3 güne satarsın trolleyenlere yakıştıramadım horcrux doğru diyor, hatta euro değil dolar. 11 martta piyasaya sürülecek. Amerika'da dolar. Avrupa'da Euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar