Belegurth Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=v0fV5KADifY Baya bi dramatik, Artosis'e ağlayacaktım :) en sonda gelen slideshowlar düzeltti ama durumu hepsi sc komunitesinde önemli yere sahip vs vs.
Tempest Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 sc1 in coni tayfasıydı bunlar işte bizamanlar.bw oynamadan sadece 2 de tanıdıysanız video tuhaf gelebilir tabide bizm için onlar hep iD.Artosis(iD.SuGoSu da vardı tabi ^_^), rS.Day[9] 88)control(iNcontrol),rS.Tasteless falan filan işte nostalji yapasım geldi neyse ^^;;
Belegurth Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Tempest said: sc1 in coni tayfasıydı bunlar işte bizamanlar.bw oynamadan sadece 2 de tanıdıysanız video tuhaf gelebilir tabide bizm için onlar hep iD.Artosis(iD.SuGoSu da vardı tabi ^_^), rS.Day[9] 88)control(iNcontrol),rS.Tasteless falan filan işte nostalji yapasım geldi neyse ^^;; ben sc+bw ye bw çıkmadan sc ile başladım sora 2001-02 gibi de bıraktım. 2002-2010 arası yok bende. öyle kulaktan dolma bilgileri alıyoduk. ama baya bi kapattım bilgi eksiğini aradaki senelerde olan bitenleri ben benim oynadığım zaman bw nin en popüler zamanı zannederdim. meğer ben bıraktıktan sonra asıl oynamaya başlamış insanlar. Benim zamanımda RaHaTSıZ vardı FiXXXeR vardı onlarla aynı clandaydım WoD -Winds of Doom- filan haha , sanane ve medic başı. En iyi oyuncu Grrr dı
Öne çıkan mesajlar