tektonfor Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Öncelikle merhaba ben warhammer cdsini aldım içindeki koddan üye olmaya çalışıyorum ama ödeme seçenekleri gelio pre-paid ve kredi kartı die kredi kartım yok ve pre-paid kartım da yok 30 günlük bedava süre veriyor diye aldım denemek için ama ödeme seçeneklerini girmeden üyelik aktif olmuyor ne yapmam gerekiyor yardım ederseniz sevinirim
mokoko Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 prepaid kart yada kredi kartı alman gerekio.
tektonfor Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 bilgilendirdiğin için teşekkür ederim ama bana çok saçma geldi 30 gün var diye almıştım :( neyse artık pre-paid alıcaz
VVant Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 warhammer online ın forumuna gir herhangi bir moderatöre msj at anlat derdini sana game card code verecekdir bununla o aşamayı geçebilirsin o game card code sana ekstra bir gün vermicek sen yine 30 günlük oynama süreni kullanacaksın
tektonfor Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 teşekkür ederim dostum kafayı yemiştim sonunda bi cevap :D
Öne çıkan mesajlar