nomsaR Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 5 senedir müziğe gönül verdim bıdı bıdı diyosun sonra fa anahtarı daha karizma diyosun. o zaman kuru kafa yaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 hayır üzerime vazife değil zaten de, müzikle ve gitarla diye özellikle belirttiğin arzu bağlamında söylüyorum, gitar notaları sol anahtarında yazılır bilgin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 :D Görünüş olarak daha karizma duruyor. Sakin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 http://i260.photobucket.com/albums/ii31/Sarutobi-Sasuke/Assassins%20Creed/AssassinsCreedLogo-1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 çıplak kadın yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Sparkcaster said: http://i260.photobucket.com/albums/ii31/Sarutobi-Sasuke/Assassins%20Creed/AssassinsCreedLogo-1.pngBunu çizdirirsem orta kısmı direkt dikiş izi olur, ilginç bir şey çıkar ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 said: gitar notaları sol anahtarında yazılır bilgin olsun. Harbi mi lan? 0.0 abicim bence şekil olarak fa anahtarı daha güzel diye onu yazdım, adam o dövmenin yanına senfoni bestelemeyecek. Bi de FA ANAHTARI YAPTIRICAKSIN ULEN demedim ama, iq su armuttan yüksek biriyle muhattap olduğumu varsayarak tek tek sol anahtarı do anahtarı fa anahtarı yazmak yerine bir tanesini yazıp diğerlerini çağrıştırabileceğini düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 sana söylemedim ki onu. Arkadaşa söylememdeki niyet de gösterişinin yanında bi şekilde anlamı da olmalı şeklinde isteği olduğu için, şimdi fa anahtarı yaptırırsa çevresine gören biri sorar kontrbas mı çalıyosun, piyano mu çalıyosun vs diye. genelde de müzisyen&dövme konusunda spesifik olur müzisyenler. yani senelerini bass'a vermiş adam gider yaptırır fa anahtarını, ama epiphone kasa gitar figürünü de yaptırabilirim diyen adamın fa anahtarı yaptırması garip olur. ha anladık sen de müzikle ilgileniyosun ama söylediğim gibi ben arkadaş söyledim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Bana söyledin de, yine de saçma bir çıkış yaptığın gerçeğini değiştirmiyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 nomsaR said: Arkadaşa söylememdeki niyet de gösterişinin yanında bi şekilde anlamı da olmalı şeklinde isteği olduğu için, şimdi fa anahtarı yaptırırsa çevresine gören biri sorar kontrbas mı çalıyosun, piyano mu çalıyosun vs diye. genelde de müzisyen&dövme konusunda spesifik olur müzisyenler. yani senelerini bass'a vermiş adam gider yaptırır fa anahtarını, ama epiphone kasa gitar figürünü de yaptırabilirim diyen adamın fa anahtarı yaptırması garip olur. ha anladık sen de müzikle ilgileniyosun ama söylediğim gibi ben arkadaş söyledim zaten.İyi de ben Fa anahtarı yaptıracağım demedim ki. Daha karizma duruyor dedim sadece. Neyse, sen de haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Metronom temalı bişey de olabilir bence ama güzel detay vermek için biraz daha büyük yapmak lazım sanırsam mm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 dövme poser bi olay zaten. niye yaptırdın diyosun adama, işte efendim bu figür benim içimdeki çıkışsızlığın kafkaesk bi tülbenti falan. yalan hepsi. hangisi karizmaysa onu yaptır bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Büyük yaptırmam ya. Zaten ilk olacak ve sadece o dikişi kapatsa yeter. Aslında benim göbeğimin 10 cm kadar sağ tarafında da bir dikiş izi var, 5 tane var orada dikiş ve iz 30-40 derecelik açıyla duruyor. Oraya yanlamasına bir Les Paul çizdirsem ve orayı da kapattırsam çok seksi olur. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Usta dikiş izlerini kapattırmak daha kolay değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Nasıl yani kapattırmak? Üstüne herhangi bir desen çizmeden kapatıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 once vucut gelistirmeye gidip sonra sunu yaptiricam dovme olarak http://marathon.bungie.org/story/_images/sevenscars.jpg http://static.blogo.it/tvblog/Kenshiro.jpg deri bi yelek buldukmuda tamamdir, YOU WA SHOCK! ama suda iyimis http://www.youtube.com/watch?v=yum1Z5c7an8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Desen çizmeden de hallediliyor diye biliyorum, beni baya darlamışlardı çünkü kafamdaki dikiş izini sildirmek için. Bir sor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Ya şimdi benim dikiş izi, normal temiz bir dikiş izi değil. Yani ameliyat veya cam kesiği gibi değil. Asfalttaki taş, toz ve toprağın sayesinde kesilip biçildiği için baya düzensiz ve rengi de siyahımsı bir şey. Direkt hiç uğraştırmadan üstüne çizdirsem daha iyi sanki, herifle konuştum zaten; yaparız dedi. Daha önce çok yapmış zaten, onları da gösterdi ve baya başarılıydı. Bir de ne kadar sildirmeye çalışılsa da mutlaka bir iz kalıyor. Dövme onu daha kabul edilir kılar bence, eğe düzgün bir şey olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Viktor said: http://marathon.bungie.org/story/_images/sevenscars.jpg adam küçük ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ıslak havlu ya da yastık kılıfına doldurduğun çakıl taşı gibi nesnelerle dövebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 eskişehirde nerde yaptırıyorsun dövmeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 abi gitar falan bırak.yıllarca pişman olmayacağın bi dövme varsa o da tuttuğun takımın dövmesidir.bende kartal dövmesi var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Kartal düşündüm de, burada var bir tane öyle çocuk, özentisi olmuşum gibi olur şimdi. Gerek yok :D St_Dreamer said: eskişehirde nerde yaptırıyorsun dövmeyi?Xtreme diye bir yer. Kanatlı'nın karşısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 öneriyle dövme yaptıranı da bambaşka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 petunia yaptır http://pnp.norecess.org/pictures/petunia.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar