Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zina yeniden suc oluyor

onlyreal

Öne çıkan mesajlar

yavrucak falan kullanmadan baslioruz

simdi bak canim karini oldurmekle aldatmak arasinda suc var biri kamu davasidir cunku karin senin malin deildir(sen ole gorsende) ikincisi kisisel hayattir.

sonra kadini zaten koruyor kanun eger zinada yakalanirsan bosanip nafaka aliyorsun.

obur turlu adami hapsse atmanin yararini anlamadim kadin acisindan? amac nedir

kaldiki bu kanun sadece evliler icin degil bu gayet acik

ha sen ben fethullahi yalarim femden cikmam diyorsan senle tartismaya gerek bu konuyu

yarin bir gun kiz arkadasin gelip karakola gidince gorurum ben seni.(tabi usteki gecerliyse olmaz bu)

said:
horacegoesskiing, 01 Eylül 2004 20:27 tarihinde demiş ki:
yavrucak. bak şimdi sen karını öldür de o zaman? kime ne? asıl bu geri kalmış bi düşünce. orda senin hakkına tecavüz değil senin karının hakkını koruma sözkonusu.

ha evlilik öncesi anlaşma yaparsın, zina edersem dava edilemem diye, ondan sonra evlenicek kadın varsa senle yaparsın zinanı.
Sosyal ağlarda paylaş

Almanya'da da var aynı yasa... Dinle alakalı bir şey değil bu yani...
Yine de karşıyım tamamen ben. Devleti ilgilendiremeyecek bir konu... Ben eğer boşanmıyorsam karımdan belli sebepleri olabilir bunun... Yada belki canım sıkıldı o insandan olamaz mı kimi ilgilendirir?[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım:
-Uyudun mu?
-Hayır sen?
Arkadaşımla telefonda:
-Naber abi?
-İyiyim saol sen?
-Ben de iyiyim... naber?
Sosyal ağlarda paylaş

yavrucak sen de seçtiğin kelimelere dikkat ediceksin o zaman. lağım ağzıyla konuşmıycan.

lol. zina yapan düşünsün tabi. modern olmanın yolu zinadan geçiyosa da ben orda yokum. zina yapacak adam evlenmesin hocu. devletin bi kurumuyla dalga geçiyo. aile de devlete bağlıdır. beğenin beğenmeyin...[signature][hline]your sight is a weakness...
Sosyal ağlarda paylaş

katolik dininden gelen bir yasadir protestanlar tarafindan karsi cikilir bu bir

ikincisi bizim yasamiz benim anladigim kadariyla sadece evliligi icermiyor.

said:
Antimodes52, 01 Eylül 2004 20:34 tarihinde demiş ki:
Almanya'da da var aynı yasa... Dinle alakalı bir şey değil bu yani...
Yine de karşıyım tamamen ben. Devleti ilgilendiremeyecek bir konu... Ben eğer boşanmıyorsam karımdan belli sebepleri olabilir bunun... Yada belki canım sıkıldı o insandan olamaz mı kimi ilgilendirir?
Sosyal ağlarda paylaş

benim modernlik anlayisimda kiz arkadasimla istedigmi yapabilmek var ve bunun seni veya benim alt komsumu ilgilendirmiyecegi var.

buna herhangi bir karsi cikman varmi?

saidi nursiyede selam bu arada olmasanda yoluna giriyorsun anladigim

said:
horacegoesskiing, 01 Eylül 2004 20:35 tarihinde demiş ki:
yavrucak sen de seçtiğin kelimelere dikkat ediceksin o zaman. lağım ağzıyla konuşmıycan.

lol. zina yapan düşünsün tabi. modern olmanın yolu zinadan geçiyosa da ben orda yokum. zina yapacak adam evlenmesin hocu. devletin bi kurumuyla dalga geçiyo. aile de devlete bağlıdır. beğenin beğenmeyin...
Sosyal ağlarda paylaş

bizim buyuk yavrucaga anlatamiyoruz o kafayi evlilikle bozmu durumda

neyse lagim agzimla daha kusmiyim cunku kizmam kotu oluyor degmeyen tiplere.

said:
EarS, 01 Eylül 2004 20:39 tarihinde demiş ki:
zina
Aralarında evlilik bağı olmayan kişiler arasındaki cinsel ilişki.

yani evli olmayanlarıda kapsaması olası zinanın anlamına göre.
Sosyal ağlarda paylaş

Beğenin beğenmeyini yok bunun sen nasıl özgürüm diyebiliyorsun böyle kurallarla hayatın sıkıştırılırken? İstediğim kadınla birlikte olurum, istediğim kişiyle evlenirim, o kişi memnun değilse de boşanma davası açar, devleti de zerre bişiyim kadar ilgilendirmez bu saçmalamayın.[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım:
-Uyudun mu?
-Hayır sen?
Arkadaşımla telefonda:
-Naber abi?
-İyiyim saol sen?
-Ben de iyiyim... naber?
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bildiğim bu yasa sadece aileleri ve evli insanları kapsıyor eğer böyleysede hiç bir söz olamaz aile devletin bir parçasıdır devlet ülkesinin bütünlüğünü caydırıcı yüntemler kullanarak koruma hakkına sahiptir ama evlenmemiş insanları kapsıyorsa eğer doğru değil neyse ben bu yasayı bir yerden bulup kesinlik kavuşturmalıyım ama televizyonlardan zina zina diye duyup dolduruşa gelmeyin boşuna[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Horace ama öyle değil işte komşu bile şikayet etse suç sayılıyo hala. Karısı istediği kadar şikayetçi değilim desin suç sayılıyo.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.

Saendul: Yukarıdan emir mi geldi :P
Ardeth: Hangi yukarsı. En yukarda oturan benim.

Sosyal ağlarda paylaş

Hayır avrupada böyle bir kanun yok.
Evlibir kişi bir başkasıyla beraber olursa bu boşanma sebebidir fakat suç değildir.
Bu kanun olsa olsa iranda vardır.

CHP bu kanuna karşı olduğunu açıkça belirtti bugün.

AKP tabanı İran'ı örnek aldığı için baskı yapıyor bunlarda arada sırada böyle konuları ülke gündemine getirip tartışma çıkarıp ekonominin içine bir miktar zıçıp sıvayıp sonrada vazgeçiyorlar.
Dikkat ederseniz belirli aralıklarla bu tür tartışmalar ülke gündemine taşınıyor.

Bugün dolar 1.500.000'in üzerinde.
Ben 1 hafta önce 1 milyon dolar alsam 1.480.000TL den
Bugün 1.510.000 TL den satsam 1 haftada TL bazında 30 milyar kardayım...[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

sevgilimle sevismeme karisacak bir yasa cikarsa ve bi sekilde ben bir cezayla karsi karsiya kalirsam avrupa insan haklari mahkemesine gider devletimden guzel bir tazminat alir krallar gibi yasarim[signature][hline]Bornozlu Canavar

Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Sosyal ağlarda paylaş

e zaten hukuk sistemine bi yenilik getirmek lazım. devletin özel suçları affetmesi, kendine yapılan suçları affetmemesi gibi saçma yönleri de var hukuğumuzda saçma bi şekilde. aynı şekilde özel haklara tecavüzde kişi şikayetçi olmayınca mahkemenin düşmesi lazım. gerçi biçok şeyde böyle ama bunu da kapsıyo mu bilemiyorum. yani yaralamada bile böyle. bunda da öyledir muhtemelen.[signature][hline]your sight is a weakness...
Sosyal ağlarda paylaş

Karısı şikayetçi olsa da suç olamaz yani...
horace kusruma bakma da bu çok saçma bir mantalite... Bilmem farkında mısın ama bazı şeyler vardır bunlar suçtur, suçlu vardır, suç vardır, bir de insan duyguları vardır, evlilik vardır, bu kadar basitçe bu adam zina yaptı suçludur diye siyah beyaz bakamazsınız. O adam zina yapıyorsa kadının da bazı suçları vardır vs. ve siz bunu bir suç olarak birine yükleyemezsiniz imkansız. Ayrıca hepimiz insanız bir evliliği bitirmek o kadar kolay değildir insanlar değişimden nefret ederler, belki de adamın sadece biraz zamana falan ihtiyacı vardır. Bunlar bu kadar kolay işler değil lank diye zina suçtur diyemezsiniz saçmalamayın.[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım:
-Uyudun mu?
-Hayır sen?
Arkadaşımla telefonda:
-Naber abi?
-İyiyim saol sen?
-Ben de iyiyim... naber?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...