Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zina yeniden suc oluyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet beyler

irana hos geldiniz sagdan tas aliniz ve gordugunuz ilk genc kizi taslayiniz nasil olsa onlarda bir gun erkek arkadaslarinin evlerine gidicekler.

evet bayanlar yerinizde olsam direk burkami giyer gezerim neme lazim tasi yersiniz.

zina artik suc olucak gibi gorunuyor ve bunu chp savunuyor hani su ataturkin partisi.

alt kattaki kotu komsu sikayet mi etti sizi bittiniz heen basicaklar evinizi. bole bundan bole begenin yada begenmeyin.

belalarini bulurlar insallah.

basbakanimiz sumeyrasinin(peygamberimizin 15.devesinin adi bu isim sormayin anlamini neden koyulursa bir TURKE) kicini bole korumayi dusunuyor.
Mesaj tarihi:
annneeeee

potansiyel suçluyum ulan ben
vallahi yandık...

ne lan bu? Komşu şikayet etse özel hayata saygısızlıktan polislere ve komşuna istediğini yapabilirsin.
Çok çelişkili yasamız var merak etmeyin =)[signature][hline]/ bLackchaoS
[email protected]
uLan beni haxxorlayanı nuri alço yakalasın emi!
Mesaj tarihi:
zina suçtur derken, evli bir kadının kendi evinde başka bir erkeğe koca muamelesi yapması ilişkiye girmesi veya evli bir erkeğin aynı şeyi yapmasını kapsıyor bu bence olması gereken bir yasa gayette doğru yasayı eleştirmek saçmalık ama bu yasayı çıkartan kişileri düşündükçe bende büyük ölçüde kıllanıyorum, adamlar iyilik adı altında başka planlarını gerçekleştirmek için adım atıyor olabilirler. Açıkçası bu yasayı akpden başka herhangi bir parti çıkarsa sonuna kadar desteklerdim ama bunu dincilik olarak gören varsa onada haksızsın demem şu an.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Ardeth hangi yüzyılda yaşıyoruz abi saçmalama ya, karı-koca arasındaki ilişkiye nası bu kadar rahat karışabilirsin özel hayata müdahale diye bişey var anayasa'da bi defa.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.

Saendul: Yukarıdan emir mi geldi :P
Ardeth: Hangi yukarsı. En yukarda oturan benim.

Mesaj tarihi:
Abi bunlar belli. Akp ciler.. Herhalde kendilerini tutamıyolar yasa olmayınca.. la havle vela..

edit:akp'ye soyluyorum bunu yanlış anlaşılmasın..[signature][hline]

[Bu mesaj nedanko tarafından 01 Eylül 2004 20:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Saendul, 01 Eylül 2004 20:16 tarihinde demiş ki:
Ardeth hangi yüzyılda yaşıyoruz abi saçmalama ya, karı-koca arasındaki ilişkiye nası bu kadar rahat karışabilirsin özel hayata müdahale diye bişey var anayasa'da bi defa.

Abi hasta etmeyin ne karı kocası ya yasayı bilmedne etmeden konuşmayın yasa aynen şöyle deli etmeyin adamı

''EVLİ bir kadının kendi evinde başka bir adama kocası muamelesi yapması ve ilişkiye girmesi, EVLİ bir erkeğin kendi evinde başka bir kadına karısı muamelesi yapması ve ilişkiye girmesi zina kapsamına girecektir''[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 01 Eylül 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
''EVLİ bir kadının kendi evinde başka bir adama kocası muamelesi yapması ve ilişkiye girmesi, EVLİ bir erkeğin kendi evinde başka bir kadına karısı muamelesi yapması ve ilişkiye girmesi zina kapsamına girecektir''

yani buna göre geneleve giden evli adam suçlu olmuyor?[signature][hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse
Mesaj tarihi:
birincisi edepliyim senden edep ogrenmiycem bundan emin ol

ikincisi ataturkun zamaninda yaptiklari ve su anki durumda yapicaklarini karsilastirirsan ne demek istedigimi gorursun

sonra beyler zina sadece evlileri kapsamiyor cunku zina kelime anlami olarak evli olmiyanlarin iliskiye girmesidir.

sonra insanlarin kiminle yattigindan devlete ne afedersiniz?

said:
horacegoesskiing, 01 Eylül 2004 20:17 tarihinde demiş ki:
allah allah. ulan iyi de. zina zaten suçtu önceden. atatürk demişin de. sonradan kaldırıldı suç olmaktan. ayrıca edepsiz de olsak edebimizi takınalım foruma mesaj atarken.
Mesaj tarihi:
burda karı kocamı kalır evlilik ve ailede devletin altında yaşar aile devletten ayrı bir bünyemi sanki? Sen evlilikle bağlandığın bir insana karşı sadakatsızlık yapıyorsan onun hayatına haksız bir şekilde müdahale ediyorsundur, ozaman bundan sonra evinize giren hırsızlada aranızda halledersiniz ne varsa nede olsa sizin özel hayatınız[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 01 Eylül 2004 20:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Benim radikalde okuduğumda yukarıdakilerde var.. Bneim için geçti ama gençler dikkatli olun kız arkadaşlarınızla ilişkiye girerseniz. Size gıcık biri delille birlikte şikayet etse, direk hapse giriosunuz..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
EarS, 01 Eylül 2004 20:23 tarihinde demiş ki:
said:
Ardeth, 01 Eylül 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
''EVLİ bir kadının kendi evinde başka bir adama kocası muamelesi yapması ve ilişkiye girmesi, EVLİ bir erkeğin kendi evinde başka bir kadına karısı muamelesi yapması ve ilişkiye girmesi zina kapsamına girecektir''

yani buna göre geneleve giden evli adam suçlu olmuyor?

Onun yasasını bilmiyorum ama bu yeni çıkan ceza evli insanları ve aile bütünlüğünü kapsıyor[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
iyidi benim karimi aldatmamdan sanane? sen kim oluyorsun hic dusundunmu?

evet bu bir bosanma nedenidir gayet dogru haklisiniz
adama cok fazla nafakada bagla

ama beni hapise atmak seni ilgilendirmez

sonra birsey daha var bu giris yasasidir ve yasa beraber yasamalarida kapsiycak ii bak bence evlilik disinda

said:
Ardeth, 01 Eylül 2004 20:23 tarihinde demiş ki:
burda karı kocamı kalır evlilik ve ailede devletin altında yaşar aile devletten ayrı bir bünyemi sanki? Sen evlilikle bağlandığın bir insana karşı sadakatsızlık yapıyorsan onun hayatına haksız bir şekilde müdahale ediyorsundur, ozaman bundan sonra evinize giren hırsızlada aranızda halledersiniz ne varsa nede olsa sizin özel hayatınız
Mesaj tarihi:
Özel hayata müdahalede şikayet ederim bende.
Kimsenin hakkı yoktur benim evimde yaptığım işe karışmaya milleti rahatsız etmedikce.

Polis gelse kapıdan bi adım bile sokturtmam arama izni olmadan giremezlerki
haklarını bildikten sonra hiçbişey olmas[signature][hline]/ bLackchaoS
[email protected]
uLan beni haxxorlayanı nuri alço yakalasın emi!
Mesaj tarihi:
yavrucak. bak şimdi sen karını öldür de o zaman? kime ne? asıl bu geri kalmış bi düşünce. orda senin hakkına tecavüz değil senin karının hakkını koruma sözkonusu.

ha evlilik öncesi anlaşma yaparsın, zina edersem dava edilemem diye, ondan sonra evlenicek kadın varsa senle yaparsın zinanı.[signature][hline]your sight is a weakness...
Mesaj tarihi:
dedim ya akp çıkarmasa desteklerdim ama ayrıca evlenirken attığın imzalar ve verdiğin sözler devletide ilgilendiriyor, eğer bu ülkede bir aile oluşturuyorsanız devlette bu aile yapısının bozulmasını önleyecek caydırıcı yasalar çıkarır, devletin görevi aile ve toplum yapısın korumaktır çıkarılan yasada hiç bir yanlışlık yok. Ama çıkarn partide yanlışlık[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
guzel polis kapina dayanip zina yapiyormussun kardesim cik disari dedikten sonra cikacak rezlaeti dusun sonra o apartmanda oturabilirmisin onu dusun?

said:
Tapir_Tahir, 01 Eylül 2004 20:27 tarihinde demiş ki:
Özel hayata müdahalede şikayet ederim bende.
Kimsenin hakkı yoktur benim evimde yaptığım işe karışmaya milleti rahatsız etmedikce.

Polis gelse kapıdan bi adım bile sokturtmam arama izni olmadan giremezlerki
haklarını bildikten sonra hiçbişey olmas
Mesaj tarihi:
benim bildiğim daha yasallaşmamış bu ya tartışma aşamasında... hatta benim haberlerde duyduğuma göre artık iç çamaşırlarının vitrinlerde gösterilmesi yasaklanıyomuş... yakında gircez peçeye :( birir dur desin nolur kokuyorum :((([signature][hline]W.M.
  • Yeni Oluştur...