lamamama Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 selamlar öncelikle. bu karı kız meselesinde benim de sorularım, anlatacak dertlerim var gibi (karıyı dalgasına söylüyorum, kimse art niyet aramasın). şimdi, 3 adet kız var durumumda. 3 kızdan da farklı derecelerde, farklı şekillerde hoşlanıyorum. x,y,z diyelim bu kızlara. x kızından başlayayım, mazimiz eski. arkadaştık, sürekli bir muhabbetimiz olmasa da konuşurduk falan. son zamanlarda artan bir grafikle muhabbet ediyor, buluşuyoruz vs. hafif hoşlanıyorum, ayrıca arkadaşım olarak da görüyorum ki bu da bana hoş bir duygu katıyor. y kızına gelelim, 6 aydır muhabbet falan ediyoruz, zamanla arttı. bana en çok ilgi gösteren kız diyebilirim. ancak cinsellikten öte bir şey hissetmiyorum. sadece yatağa atmayı da beceremem sanıyorum. becerebilsem fena olmaz ama. z kızıyla ise 2 aydır tanıştım, 1 aydır konuşuyorum diyebilirim. bayaa bir hoşlanıyorum. hatta gece son, gündüz ilk düşündüğüm şey o oluyor. konuşamadığım zaman falan hayata küsüyorum, bildiğin moralim bozuk takılıyorum evde. ancak kızın sevgilisi var ve sanıyorum uzun süreli. trol serbest. ama yardım da edin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 y /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 sevgilisi olandan uzak dur. sana ilgi gösterenin kalbini kırma. seviyosan git x ile konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 z = y + x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bırak x'i falan karıştırma. y direk. go for the eyes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 x kızıyla gezer tozar,y kızıyla seks yapar,z kızılya da konuşurdum.ama ciddi anlamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 x y z dediğin için bu topiği okumayacak bi' sürü sayısalcı olucak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Sevgilisi olan kızlara yapma panpa ayıp olur sana yakışmaz. Mazinizin eski olduğu ile bişiler düşün. Yatağa atmalık olanlada takılırsın işte atar tutarsın havada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 atem tutem ben seni hesabı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 kızların aritmetik ortalasını al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 yoo geometrik alınır burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 X zor patlayabilir z tam bir kevaşe y iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Hepsine bir ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bırak z'nin peşini. meriçliğin lüzumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ya ayrılma ihtimali olsa sevgilisi olana(z) fazlasıyla yazarım ama, öyle bi' ihtimal yok gibi. ayrıca y ile olursa bir kez olur lan. kaç kez olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 y ile takıl bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 zyi bırak ağzını yüzünü kırarım senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 kızlar birbirini tanıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 benim vardı bi sevgilim kendi atlıyodu eve.1-2 kereden sonra alışıyolar.bi zamandan sonra sıkılıyosun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 son 2'si evet. tanıyor birbirlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Zaybird said: benim vardı bi sevgilim kendi atlıyodu eve.1-2 kereden sonra alışıyolar.bi zamandan sonra sıkılıyosun zaten.aynen la , ilk sefer getirtmek zor oluyo sonra kendileri atlıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 z'nin sevgilisinden ayrılmasını beklerken x ve y ile takıl sjkdlf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 hacım ben hala y diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Zaybird said: x kızıyla gezer tozar,y kızıyla seks yapar,z kızılya da konuşurdum.ama ciddi anlamda. sonra başınıza gelince ağlamayın, meriçler içinizde. çocuğa akıl ver yarın öbür gün meriçlere küfret olmuyor böyle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 2si cok basit hedefmis. Z tam senin disine gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar