kingpin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Disappear, 02 Eylül 2004 01:55 tarihinde demiş ki: birincisi elindeki sopa tam avucuna sigacak kadar olsaymi$ guzel olurmu$ saber acilma efekti olmadan once okuz gibi oldugunu goruyoruz ve kotu oluyo ikincisi sanki kamerami bozuk senmi yavas hareket ediyon anlamadim ama yavas yavas ilerliyo video sanki frame atliyomu$ gibi webcam den çekmiştim onu son derece paspal bir kamera zaten ayrıca o sopa bildiğin süpürge sopası :D zauha[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Nebuch, 02 Eylül 2004 21:37 tarihinde demiş ki: kafa göz dalmadan önce kata nın anasını geçmek zorunda... aikido... :) Hmm demek aikido ile bize sataşan delikanlıları engelleyebiliyoruz, enteresan...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 horace usta yorum yapmamı$ :([signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Hareketler dışında kaliteli (frame atlamalarını saymakzsak), beğendim, yenilerini bekliyoruz, bir de şekil yap öyle çık tşörtle felam çıkıyosun yakışmıyor.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Bence bu hareketleri biraz hızlandırsan (manuel olarak değil, programdan) ve hareketlerini de abrtılı yapmaktan kaçınırsan bence tam bir sw havası yakalayacaksın. Filmde arkaplan da çok büyük bir etmendir. Arka plana herhangi bir sw sahnesini kesip koyarsan güzel olur. Ama tabii bunlar biraz daha intermediate için. Bir de bence Nebuch'un önerisini geri çevirme çekip göndermesinin bir zararı yok bakarsın beğenmezsen hareketleri kendin uygulamazsın, ama sonuçta başkası beğenirswe o uygular o yüzden bence Nebuch'u bi dinle derim.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar