katliamci Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Beyler wireless ağa bağlandığım zmn (sadece bikacında yapıyo bunu) Kira Alındı: 28 Şubat 2011 Pazartesi 13:35:59 Kiranın Sona Ermesi: 03 Mart 2011 Perşembe 15:06:08 gibi bisey gorunuyor wireless durumunda.Ve mesela saat 15:06 baglantı kopup tekrar baglanıyo.Sorun ve cozum nedir yardım edebilecek var mı ?
huun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 modem ayarlarına bak. bazılarında belirli sürelerde verdiği tüm ip leri bırakıp yeniden dağıtan, modemi resetleyen vs ayarlar olabiliyor. pro bir cihaz herhalde sendeki :d he başka bağlantılarda da yapıyormuş. o zaman bağlantı için kullandığın bir program varsa pc ile gelen onu iptal et, bırak windows yönetsin bağlantıyı.
katliamci Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 arkadasın laptopta da aynı problem oluyor.Windowsa bıraktım zaten sanırım ekstra bi program kullanmıyorum.Ofpufcık yaa
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 basit yontemi static ip ver yada dhcp serverindan lease time i yukselt
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 durum biraz saçma. sen ip adresini aldığında belirtilen lease time süresi boyunca bir daha o ağa bağlanmaz isen o süre sonunda o ip adresi boşa çıkarılır. demek istediğim senin mac adresin sistemde kayıtlıdır aldığın ip adresi ile birlikte. ağa 1 gün sonra tekrar bağlandığında lease time geçmediği için aynı ip adresini alırsın. bağlandığın AP lerin dhcp ayarında birşey var muhtemelen.
Öne çıkan mesajlar