patrickstar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 twitterda gördüm biri paylaşmış, tüm mailleri gmailden yönettiğim için tırstım bi an hemen yedeği aıyorum sizlerde dikkatli olun derim. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 dunya uzerinde sadece 150k kisi de (google in raporlarina gore bu) gorulmus, ve datalar geri verilecekmis. google kullanicisinin %99.7 sine dokunan bisey yok, panik yapmayiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 KHaRoN said: dunya uzerinde sadece 150k kisi de (google in raporlarina gore bu) gorulmus, ve datalar geri verilecekmis. google kullanicisinin %99.7 sine dokunan bisey yok, panik yapmayiniz. peki bu yaptıkları çalışmayı tüm kullanıcılar üzerinde mi yapmışlar da sadece 150k mı zarar görmüş yoksa farklı bi şekilde mi tam anlamadım orayı. dur bakayım şu rapora bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 https://www.backupify.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 tirstim simdi, vaktim yok ama tirsmay.a nasil calisiyor backupify ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 yalnız hayatım gmail'daymış şimdi düşününce farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ben 3-4 ay önce 9 senelik hotmail geçmişimi ellerimle bilerek sildim. hiçte eksikliğini hissetmedim. ben de diyordum ulan bunları silsem varya neler neler gider diye. ama sonra bi baktım. hayat ilerideymiş. geçmişi silsekte oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ahahah adam hükmetmiş.of korkuttunuz şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar