Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 yeni Opel Astra GTC araç 2000 cc ve turbolu oldukça güzel görünüo çaktırtma praw :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 30 Ağustos 2004 12:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 hasta bi araba ama alana kadar alinacak cok sey olmus bize anca bunun ayni kasa 1.6 motor xenonsuz traction control suz versiyonu duser
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 aa koltuk ta var bak nası atladın onu :lol:[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bana essantiası düşse yeni aksa astranın havada takla atarım[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bu arada tek kapı araba alınmaz Türkiye'de satması çok çok zor çünkü[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 efendim 5 kapı gold mu astra mı desek peki?[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ben pekj beyenmedım malesef hosuma gıtmedı nedense[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Astralar azıttı zaten iyice. Ben de isterim! Ama ne kadar fiyat biçerler buna kim bilir...[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 al 29 lık essentia yeter sana[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 prawler +1 abı tek kapı araba artık alınmaz.[signature][hline]Müslüm'ü Aşma Şişe Efes'ten Şaşma.
Öne çıkan mesajlar