zgrw Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ya benim adsl ye 2 bilgisayar aynı anda bağlanınca upload batıyor . msn den mesaj dahi gitmez oluyor . Bunu nasıl halledeceğim ?256 aldım bu arada[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 06 Eylül 2004 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Normal bi adsl hattının 4/1 olduğunu düşünürsek 256kb bağlantı 64kb ye denkgeliyor yani modemden birazdaha hızlı 3 kişi olunca kasması doğal ama senin dediğin akdarda kötü olmamalı :hmm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: simonare, 06 Eylül 2004 06:24 tarihinde demiş ki: Normal bi adsl hattının 4/1 olduğunu düşünürsek 256kb bağlantı 64kb ye denkgeliyor Ne demek istediğini anlamadım ama senin dediğin upload. Normal bir modemdede upload 14 kbits dir. Yani yine aynı oran..[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. --Saçma Lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar