Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evdeki Diğer Bilgisayar Net Hızımı Düşürüyor

circirbocugu

Öne çıkan mesajlar

Eskiden böyle bir sorunum yoktu, evde başka bir laptopta olsa oyun oynarken ping sorunum olmazdı. Ama son ik aydır diğer bilgisayar açılınca oynadığım üç oyunda da deli ping sorunu yaşıyorum. Net hızım 7 mbit'ten bir anda 1 mbit'e iniyor, diğer pc'dekine baktım, onda da bir fark göremedim; o da 2 civarı.. Ama o pc calısmazsa, benım hız gene 7'ye cıkıyor. En azından 5 mbit te takılmak ıstıyorum, niye şimdi böyle oldu anlamıyorum. Var mıdır böyle sorun yaşayan, çözebilen?
Sosyal ağlarda paylaş

aynı sorun bende de var, tıpatıp aynısı resmen. 3 tane pc var evde 2si kullanılıyor herhangi biri açılınca diğerinde internet hızı pek fark etmiyor fakat oyunlarda ping artışı oluyor. virüs, trojan etc olmadığınada eminim iki pcde nedendir anlamış değilim. (önceden 2 laptop 2 pc açarak maç yapardık resmen lan game de oynar gibi oynardık) şimdi 2. pc açıkken ping cıkıyor. (diğer pc de bişey yapılmasa bile)

sorunun çözümünü bilen varsa, yazarsa seviniri(z)m.
Sosyal ağlarda paylaş

Herşey dandik bir modemle başladı. Bu modemin işlemci gücü o kadar da iyi olmadığı için işini iyi olarak gerçekleştirememekte, kullanıcısını felç etmektedir. Aslında o modem tek eşliliğe inanır, çok fazla bilgisayar tarafından penetere edilmemesi gerektiğini düşünür, edildiğinde ise kendini kaybedip ne iş yapmasını unuturmuş.

Kaliteli modem alın kardeşim... :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...