circirbocugu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Eskiden böyle bir sorunum yoktu, evde başka bir laptopta olsa oyun oynarken ping sorunum olmazdı. Ama son ik aydır diğer bilgisayar açılınca oynadığım üç oyunda da deli ping sorunu yaşıyorum. Net hızım 7 mbit'ten bir anda 1 mbit'e iniyor, diğer pc'dekine baktım, onda da bir fark göremedim; o da 2 civarı.. Ama o pc calısmazsa, benım hız gene 7'ye cıkıyor. En azından 5 mbit te takılmak ıstıyorum, niye şimdi böyle oldu anlamıyorum. Var mıdır böyle sorun yaşayan, çözebilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 pingin bi alakası yok bağlantının kaç mbit olduğuyla. diğer bilgisayar sömürüyordur bandwithi, dolayısıyla senin ping yükseliyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 eskiden olmuyordu böyle bir şey, yani o bilgisayar 3 senedir açık. Son 2 aydır bu sorunu yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 spy mpy falan vardır diğer pc de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Evet Öbür PC'de bişeyler vardır bir tarattır. Yada fişini çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 diğer bilgisayarda virüs var kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 son 1 haftada diğer tarafta iki laptop degıstı, eskisindeki sorun bunda da devam ediyor, bu laptopta virüs oldugunu sanmıyorum, kullanılmıyordu hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 sanmamakla olmuyo işte :) veya torrent falan arka planda seed yapıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 aynı sorun bende de var, tıpatıp aynısı resmen. 3 tane pc var evde 2si kullanılıyor herhangi biri açılınca diğerinde internet hızı pek fark etmiyor fakat oyunlarda ping artışı oluyor. virüs, trojan etc olmadığınada eminim iki pcde nedendir anlamış değilim. (önceden 2 laptop 2 pc açarak maç yapardık resmen lan game de oynar gibi oynardık) şimdi 2. pc açıkken ping cıkıyor. (diğer pc de bişey yapılmasa bile) sorunun çözümünü bilen varsa, yazarsa seviniri(z)m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 aynen işte, internette dolaşırken falan sorun yaşamıyorum ama oyun oynarken pingler fırlıyor. Kasım 2010'da böyle bir sorun yaşamıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Herşey dandik bir modemle başladı. Bu modemin işlemci gücü o kadar da iyi olmadığı için işini iyi olarak gerçekleştirememekte, kullanıcısını felç etmektedir. Aslında o modem tek eşliliğe inanır, çok fazla bilgisayar tarafından penetere edilmemesi gerektiğini düşünür, edildiğinde ise kendini kaybedip ne iş yapmasını unuturmuş. Kaliteli modem alın kardeşim... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar